Σμυρνιώτης:Κυκλοφοριακή μελέτη για ρουσφετολογικούς λόγους

Σμυρνιώτης:Κυκλοφοριακή μελέτη για ρουσφετολογικούς λόγους

Μάιος 27, 2015 - 19:17
6 σχόλια

Με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης να αναφερθεί στη σύσκεψη για την κυκλοφοριακή μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, καθώς και τη νέα επικαιροποίησή της που, όπως αναφέρει. έγινε για ρουσφετολογικούς λόγους..

Η ανάρτηση αναφέρει:

Πέρασαν 15 μήνες από την παρουσίαση της πρότασης της Κυκλοφοριακής Μελέτης της Τρίπολης (27-02-2014) και ο κ. Παυλής παρουσία μόνο κάποιων αιρετών της παράταξής του και υπηρεσιακών παραγόντων, ανακοίνωσε νέα "επικαιροποίησή" της, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα για δήθεν δικές μας παρεμβάσεις κατά τη σύνταξή της. Βέβαια "επικαιροποίηση" επιβάλλεται για ρουσφετολογικούς λόγους προς μερίδα ψηφοφόρων του που του επέβαλαν να μην εντάξει το έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Αγ. Βασιλείου στο ΕΣΠΑ, έργο για το οποίο είχαμε εγκαίρως υποβάλει πρόταση, ώστε να αντιμετωπιστεί - πως άραγε - το χάος που επικρατεί με τα τριπλοπαρκαρισμένα και τα μονίμως μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα που κάνουν μια από τις ωραιότερες πλατείες της χώρας (στοές, Αγ. Βασίλης κ.λ.π.) να φαντάζει σαν τριτοκοσμικό παζάρι ιδιαίτερα σε σχέση με το υπόλοιπο αναπλασθέν κέντρο της πόλης. Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον η "επικαιροποίηση" δεν θα συνοδευτεί με επιπλέον οικονομικό κόστος.


6 Σχόλια

Ευτυχώς που προστάτεψες τις στοές της ΙΒ' όταν επί των ημερών σου μπήκαν τα θεμέλια για την τσαντηροποίηση της Πετρινού αλλά και του ελαιώνα της Δημητρακοπούλου

Ήθελες να διαλυσεις μια πανέμορφη πλατεία και να την καταστρέψεις όπως κατεστρεψες τα πάντα σε αυτη την πόλη!! Μια καφεδουπολη και τίποτα άλλο!!! Ανίκανε και άχρηστες!! Οι πολίτες καλα έκαναν και σε έστειλαν για σύνταξη!!!!

Καλά, ασχέτως Πλατείας Πετρινού, που το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και των τσαντηριών, αν θέλει κάποιος λύνεται πανεύκολα, για την Πλ. Αγ. Βασιλείου έχει δίκιο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛ@ΚΕΙΕΣ ΤΟΥ. Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!!! ΑΠΟ ΕΡΓΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΟ Α Π Ο Λ Υ ΤΟ Τ Ι Π Ο ΤΑ!!!! ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .... ΘΑ ΘΑ ΘΑ

Γιάννη, όσο λάσπη και να εκτοξεύσουν δεν πρόκειται να σε αγγίξει, γιατί το έργο σου σε έχει ανεβάσει πολύ ψηλά. Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι μικρόψυχα ανθρωπάκια που αναμασούν συνέχεια τις ίδιες ανοησίες. Βαρεθήκαμε να τους ακούμε. Ας κοιτάξει ο Παυλής να λύσει έστω κάποια από τα πολλά προβλήματα του Δήμου μας και να αφήσει τα ψέμματα. Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των δημοτών.

@20:39 Ταρίφας ε;; Μόνο εσείς θα μπορούσατε να θεωρήσετε πανέμορφη την τριτοκοσμική πλατεία Αγ. Βασίλη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.