Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη στην πλατεία Κολοκοτρώνη (photos+video)

Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη στην πλατεία Κολοκοτρώνη (photos+video)

Μάιος 27, 2015 - 10:15
7 σχόλια

Ένα ακόμα ατύχημα με πτώση ηλικιωμένου σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου στο κέντρο της Τρίπολης.

Λίγο μετά της 9.30 ένας μεγάλος θόρυβος ανησύχησε την πλατεία Κολοκοτρώνη. Ένα ΙΧ αγροτικό όχημα παρέσυρε έναν ποδηλάτη, τον έριξε κάτω και στη συνέχεια έσερνε το ποδήλατο κάτω από τις ρόδες του.

Οι περαστικοί που βρέθηκαν εκείνη  τη στιγμή στο σημείο έσπευσαν και σήκωσαν τον ποδηλάτη άνδρα από το οδόστρωμα. Ο νεαρός οδηγός του οχήματος όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, σταμάτησε, πήρε τον ηλικιωμένο άνδρα με δική του πρωτοβουλία και τον μετέφερε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου θα του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη στην πλατεία Κολοκο


7 Σχόλια

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ Κ.Ο.Κ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Μη μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι! Στην πόλη αυτή για να σεβαστούν τον ποδηλάτη πρέπει να είναι στη μέση του δρόμου και να τους εμποδίζουν! Το λέω απο προσωπική εμπειρία Ζώα ρε φίλε! Ζώα!Φαντάσου πώς τον χτύπησε για να στραβώσει έτσι η ζάντα. Και το ποδήλατο είναι του δήμου, είναι νικιάρικο και ξέρεις ποιος θα τα πληρώσει τα 50€ για αλλάγή σταφανιού ελαστικού, κλπ κλπ; ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΗ. Ο,τι κι αν έκανε οι ποδηλάτες και οι πεζοί προηγούνται όλων! Σαν οδηγός αυτοκινήτου έχεις την ευθύνη να είσαι προσεκτικός με τα ποδήλατα αφού διαθέτεις όργανα που το ποδήλατο υπό κανονικές συνθήκες δε διαθέτει πχ καθρεφτες, φώτα, σημάνσεις

επειδη ημουνα μποστα στο συμβαν ο ποδηλατης φταιει γιατι ο ανθροπως πηγεναι μια χαρα και ο ποδηλατης επεσαι επανο του και το ποδηλατο δεν ηταν του Δημου ηταν του Χρηστου(ποδηλατης).

Απορω πως δεν εμπλέκεται το φορτηγακι του ***; Πάει μόνιμα βολίδα χωρις να υπολογίζει τιποτα. Ακομα και επάνω σε πεζοδρομο. Την επομενη θα πεσει καταγγελεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.