Κάθε Παρασκευή «Μέρα του Πολίτη» στην Τρίπολη

Κάθε Παρασκευή «Μέρα του Πολίτη» στην Τρίπολη

Μάιος 25, 2015 - 11:26
2 σχόλια

Το Γραφείο Δημάρχου ενημερώνει τους Δημότες και Πολίτες του Δήμου Τρίπολης ότι, για την καλύτερη ροή και εξυπηρέτηση του κοινού αλλά και τη λειτουργία του Δήμου, ορίζεται ως «Μέρα του Πολίτη», μια μέρα της εβδομάδος όπου είναι η Παρασκευή.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής ορίζει την Παρασκευή ως την μέρα όπου θα είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου για τους Πολίτες και θα ακούει τα όποια θέματα απασχολούν την Κοινωνία και τους Πολίτες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, θα κλείνεται τηλεφωνικό ραντεβού με το Γραφείο Δημάρχου στα τηλέφωνα, 2713600402 – 2713600403.

Και βέβαια εννοείται ότι αν υπάρξει κάποια αλλαγή λόγω υποχρεώσεων του Δημάρχου, τότε θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από τη Γραμματεία προς τους Πολίτες που θα έχουν κλείσει ραντεβού για αλλαγή έτσι ώστε να μην υπάρχει η οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

με ποια απο ολες τις ιδιαιτερες του δημαρχου θα κλεισουμε το ραντεβου γιατι εχει και 4 !!!! μηπως με την κα Θοδ......

Άσε, με τόσα που θα θέλουν να σούρουν οι δημότες βλέπω να καταφέρνει κάποιος να πάρει σειρά μετά από κανά εξάμηνο. Όχι πως μέχρι τότε αυτό που τον απασχολεί θα έχει τακτοποιηθεί.....οπότε σίγουρα θα πάει στο......ραντεβού! ;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.