Εφιαλτική πρεμιέρα…

Εφιαλτική πρεμιέρα…

Μάιος 20, 2015 - 20:04
4 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης  –  Παναθηναϊκός  0 - 4

Εφιαλτικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα των play off  για τον  Αστέρα Τρίπολης γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-4  στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ σπάζοντας έτσι και το αήττητο σερί που είχε στους αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League στο γήπεδο του.

Καρέλης (2) Σίντεφελντ και Μπέργκ ''σκότωσαν'' την αρκαδική ομάδα που θα πρέπει να ξεπεράσει άμεσα το στραπατσο και να ανασυντάξει τις δυνάμεις εν όψει της συνέχειας των play off.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά το πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε τρείς φορές κοντά στο γκολ. Την αρχή έκανε ο Μάσα στο 8' όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής όμως δεν βρήκε στόχο. Στο12' Ο Ρολε εκτέλεσε ενα φάουλ από αριστερά με τον Μπαράλες να πηδάει πιο ψηλά από όλους όμως η κεφάλια του ήταν αδύναμη και ο Στιλ δεν δυσκολεύτηκε να την μαζέψει στην αγκαλιά του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα ήρθε στο 21'.Ο Ρολε έκανε μια εξαιρετική σέντρα απο αριστερά, αλλά ο Νίκο που βρέθηκε ολομόναχος στο 2ο δοκάρι δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη το έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Στο 26' ο Νάνο έκανε μια σέντρα απο δεξιά και ο Σίντεφελντ  πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου. Ο Αστέρας απείλησε ξανά στο 31' όμως το σουτ του Μπαράλες πέρασε λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός λίγο πριν την συμπληρώσει των 45 λεπτών διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καρέλη ο οποίος μετά από πάσα του Κλωναρίδη πέρασε τον Θεοδωρόπουλο και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστία του Αστέρα.

 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο 2ο ημίχρονο όπως ακριβώς τελείωσαν το πρώτο. Ο Καρέλης στο 55' μετά από πάσα του Κλωναρίδη -όπως και στο 2ο γκολ- βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει την μπάλα όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Αμέσως μετά το γκολ του Καρέλη ο Αστέρας βρέθηκε μια ανάσα απο το να μειώσει όμως το δυνατό σουτ του Γιαννιώτα έδιωξε σε κόρνερ με υπέρ ένταση ο Στιλ. Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα κάτι που είναι λογικό μιας και οι φιλοξενούμενοι το μόνο που έπρεπε να κάνουν με το 3-0 υπέρ τους είναι να διαχειριστούν αυτό το σκορ και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης πιο εύκολα απο οτι και οι ίδιοι περίμεναν. Στο 77' ο Γιαννιώτας έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 3-1 όμως ο Στιλ έκανε τρομερής επέμβαση και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Ο  Μπεργκ έδειξε την κλάση του στο 82'. Ο επιθετικός των πρασίνων βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια και ο Σουηδός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης

Αστέρας Τρίπολης ( Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Τσοκάνης, Αλόκο, Γκόιαν, Ιγκλέσιας, Φερνάντεζ (46' Γιαννιώτας), Μάσα (78' Μουνάφο), Μπαράλες, Ρόλε, Πάρα.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός, Κουτρουμπής (80' Μπεργκ), Ζέκα, Νίνης (73' Πράνιτς), Καρέλης

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

μπραβο λιονταρια της αργεντινης. μπαβο μουρινιο της τριπολιτσας. συνεχιστε ετσι και του χρονου θα παιζετε μονοι σας. τα καταφερατε να ξενερωσετε παλι τον κοσμο.ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ.

4-0, κρίμα ρε γαμώτο, και είχαμε προηγηθεί σχεδόν καθ' όλο το παιχνίδι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.