Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Γιαννιώτα στην Τούμπα

Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Γιαννιώτα στην Τούμπα

Μάιος 21, 2015 - 14:08
1 σχόλια

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (21/05) για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.

Η αρκαδική ομάδα ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και μέσα από την σκληρή δουλειά των προπονήσεων καλείται να βελτιώσει όλα αυτά που έφεραν την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό και ασφαλώς να βρει ξανά το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο ενόψει της συνέχειας των play off.

Η προσοχή πλέον για τους «κιτρινομπλέ» στρέφεται στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποκατάσταση, κυρίως με χαλαρό τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. 

Ο Γιάννης Γιαννιώτας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ (24/05) και Ατρόμητο (27/05).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ευχές και χρόνια πολλά για την ονομαστική τους γιορτή δέχθηκαν ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Κώστας Διαμαντόπουλος, καθώς και ο γιατρός Κώστας Δημητρακόπουλος. 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.