Αστέρας Τρίπολης: Έμφαση στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Αστέρας Τρίπολης: Έμφαση στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Μάιος 22, 2015 - 15:44
1 σχόλια

Δουλειά στην κατοχή και ασκήσεις σε άμυνα και επίθεση περιελάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής (22/5) για τον Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα για την 2η αγωνιστική των play off της Super League την Κυριακή (24/5, 18:15) με τν ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Η δεύτερη αναμέτρηση για τα play off  πλησιάζει με το προπονητικό προγραμμα των "κιτρινομπλέ" να επικεντρώνεται  στην τακτική και να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις κατοχής σε επίθεση και άμυνα με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιαννιώτα (συμπλήρωσε κάρτες) αλλά και τους Τορμένα, Κιτοκό που συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά και δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η αρκαδική ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το Σάββατο (23/05), ενώ αμέσως μετά θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει οδικώς στην Αθήνα και αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οσες φορές δώσαμε έμφαση στην τακτική , δεν ξέραμε από που να κλείνουμε τις τρύπες μας !! Ασε ρε Στάικε.... μάθες τους να παίζουν το τόπι και άσε τις τακτικές !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.