Μουδιασμένη η αγορά στα εμπορικά της Τρίπολης (video)

Μουδιασμένη η αγορά στα εμπορικά της Τρίπολης (video)

Μάιος 06, 2015 - 13:53
4 σχόλια

Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης το δεκαήμερο των εκπτώσεων 

Υποτονική μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης. Οι Τριπολίτες μπορεί να κάνουν μια βόλτα στην πεζοδρομημένη Τρίπολη και να κοιτούν τις βιτρίνες, αλλά δεν δείχνουν να έχουν την πρόσθεση να επισκεφθούν τα καταστήματα.

Αν και οι τοπικές επιχειρήσεις συμμετέχουν στο 10ήμερο των προσφορών, ο κόσμος ακόμα δεν έχει κάνει τις αγορές του.

Παρ’ όλο που τα προϊόντα που διατίθενται στους καταναλωτές στην αγορά της Τρίπολης είναι ποιητικά και προσιτά σε τιμές, ο κόσμος περιορίζεται στα απαραίτητα,καθώς το βαλάντιότου δεν του επιτρέπει να προβεί στις αγορές που ίσως θα ήθελε.

Οι αντιπρόεδροι του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης ΕΡΜΗΣκκ. Μπιλιώνης και Ζούζουλας μίλησαν όχι μόνο για την κίνηση αυτές τις μέρες των εκπτώσεων, αλλά και για το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr,  τονίζοντας ότι ο Εμπορικός Σύλλογος δεν ακολουθεί αυτή την τακτική,καθώς, όπως έχουν δείξει τα πράγματα, τα καταστήματα που ανοίγουν τις Κυριακές δεν έχουν την αναμενόμενη κίνηση και,εκτός αυτού, όπως αναφέρουν, ότι ο κόσμος έχει χρόνο για τις αγορές του, αλλά δεν έχει επάρκεια χρημάτων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπο


4 Σχόλια

Δυστυχώς η Τρίπολη αυτοεπιβεβαιώνεται ως ακριβή αγορά.Οι εκπτώσεις είναι πολύ χαμηλές και μερικές βιτρίνες δεν έχουν αναρτήσει καθόλου τιμές!

Οι καταστηματάρχες της Τρίπολης και το προσωπικό που απασχολούν πρέπει να βελτιώσουν και την συμπεριφορά τους. Να μην δείχνουν την δυσαρεσκειά τους κατάμουτρα σε κάποιον που μπαίνει για να ενημερωθεί δεν αγοράζει. Θέλουν πολύ δρόμο για να φτάσουν τα αντίστοιχα καταστήματα της Αθήνας και σε συμπεριφορά αλλά και σε τιμές.

Θέλουν και τα παθαίνουν....Η Αθήνα και το ίντερνετ προσφέρουν πολύ καλύτερες τιμές και ποιότητα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.