«Η επιστροφή στο κομματικό κράτος αποτελεί κίνδυνο για τη χώρα» (video)

«Η επιστροφή στο κομματικό κράτος αποτελεί κίνδυνο για τη χώρα» (video)

Απρίλιος 28, 2015 - 08:06
3 σχόλια

Συνέντευξη κ. Νικολάκου για τα ταμειακά διαθέσιμα 

Ως προς την απόφαση των περιφερειακών αρχών της χώρας να συνταχθούν με την άποψη του κ. Πέτρου Τατούλη σε σχέση με τη στάση που τήρησε στηρίζοντας την κυβέρνηση στο ζήτημα των αποθεματικών των δήμων και των περιφερειών, η κυρία Νικολάκου σε συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε τη Δευτέρα 27 Απριλίου παρατήρησε: «Άλλη μία τρανταχτή απόδειξη της περιφερειακής αρχής και της άποψης που διατύπωσε ο περιφερειάρχης από την πρώτη στιγμή σε σχέση με την ΠράξηΝομοθετικού Περιεχομένου και την κατάθεση των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος».

«Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης από την πρώτη στιγμή είχε διατυπώσει την άποψη ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται από την ελληνική κυβέρνηση για να λυθεί η διαπραγμάτευση της χώρας η οποία εντείνει την αγωνία του πολίτη.Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι», τόνισε η κυρία Νικολάκου,«που οι περιφερειάρχες ολόκληρης της χώρας ακολούθησαν την πρότασητου περιφερειάρχη για ουσιαστικήσυνένωση και οριστική λύση».

Και εξακολούθησε λέγοντας: «Ο Τατούλης απέδειξε ότι η πολιτική του λογική αντίληψη βασίζεται στο ότι οι αιρετέςπεριφέρειεςαποτελούν θεμελιώδεις φορείς δημοκρατίας για τη χώρα μας. Πρέπει να βρίσκονται δίπλα στην όποια κυβέρνησης.Οι περιφέρειεςπρέπει να συμβάλλουν στην επικράτεια».

Μεταξύ άλλων, η κυρία Νικολάκου επεσήμανε τη δήλωση του κ. Τατούλη για τονκίνδυνο της επανασύστασης και τηςδιατήρησης του κομματικού κράτους.

Μεταφέροντας τη θέση του περιφερειάρχη, η κυρία Νικολάκου ανέφερε ότι η μεγαλύτερη αντιμεταρρύθμιση που μπορεί να συμβεί στη χώρα μας έχει να κάνει με τη διατήρηση και την επανασύσταση του κομματικού κράτους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νικολάκου για ταμειακά διαθέσιμα


3 Σχόλια

Είμαι μέσα από τον πιο βαθύ και σκληρό σωλήνα κομματοκρατίας η αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολάκου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.