Εύη Τατούλη: Τα δάση μας μένουν ζωντανά, όταν οι άνθρωποι τα προστατεύουν (photos+video)

Εύη Τατούλη: Τα δάση μας μένουν ζωντανά, όταν οι άνθρωποι τα προστατεύουν (photos+video)

Απρίλιος 27, 2015 - 15:48
7 σχόλια

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η δεύτερη εθελοντική δεντροφύτευση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Πολιτική Προστασία ΠΕ Αρκαδίας, το Δήμο Τρίπολης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 εθελοντές από διάφορα σωματεία, φορείς και συλλόγους της Τρίπολης και της Αρκαδίας. Μικροί και μεγάλοι πήραν τα σκαπτικά τους εργαλεία και από το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στο Μαίναλο, λίγο πριν τις βίλες του Κωτσόβολου, και φύτευσαν 5000 δέντρα, προσφορά του Δασαρχείου Βυτίνας.

 Η Εύη Τατούλη, η οποία ήταν μεταξύ των εθελοντών, που φύτεψαν δένδρα, τόνισε τη σημασία που έχουν εκδηλώσεις όπως η συγκεκριμένη για να μείνουν ζωντανά τα δάση και τα οικοσυστήματα. «Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους φορείς που διοργάνωσαν τη σημερινή εκδήλωση. Η δενδροφύτευση του Μαινάλου είναι ασφαλώς ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό βήμα», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Τατούλη. Και υπογράμμισε ότι «είναι ανάγκη να δούμε οργανωμένα και με σχέδιο την προστασία όλων αυτών των οικοσυστημάτων που κοσμούν όχι μόνο την Αρκαδία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο. Ο φορέας διαχείρισης του Μαινάλου πρέπει να γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα προκειμένου και την προστασία να κερδίσουμε αλλά και από την άλλη πλευρά να δούμε την αειφορία μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης δραστηριότητας. Γιατί αυτό που πρέπει όλοι να αντιληφθούμε με τη σοβαρή οικολογική μας συνείδηση είναι ότι τα δάση μας μένουν ζωντανά, όταν οι άνθρωποι τα προστατεύουν και δραστηριοποιούνται με σύνεση μέσα σε αυτά».

Δελτίο Τύπου

Video: 

H Εύη Τατούλη συμμετέχει στη δενδροφύτευση του Μαινάλου.


7 Σχόλια

Για τα δάση οκ το εμπεδώσαμε το μήνυμα, με τους μαιντανούς τι γίνεται ???? έχει καμιά ιδέα η Εύη πως θα τους χειριστούμε τους μαιντανούς????

Όπου γάμος και χαρά η βασιλω πρώτη...... Οι γνωστοί ίντερνετομαιντανοι πάλι χτύπησαν ...Φυτεψατε τίποτα η μόνο για φωτογραφίες πήγατε?

έφτιαξε το νύχι και πήγε για τσάπισμα, και η γιαγιά μου δεν πάει πάει στο χωράφι χωρίς "γαλλικό"

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Α;ΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΑΥΤΑ (ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ) ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΝΤΕ ΑΔΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

Συνεχίστε την άκρατη προβολή! ζημιά της κάνετε. Να πάει στις Σκουριές να πρωταγωνιστήσει στην ανάπλαση του περιβάλλοντος.;A ρε Πέτρο με τα βιβλία σου ....κατηγορούσες την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.Τότε είχες δίκιο ;;;;;;Τωρα;;;;;

βαρέσατε καμιά μπεκάτσα??? έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ σας ντε και να μας ενημερώνετε αντικειμενικά για τα θέματα της περιφέρειας!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.