Ο Τριπολιτσιώτης Βασίλης Κοττής στον διαγωνισμό «Λαϊκή Φωνή 2015» (video)

Ο Τριπολιτσιώτης Βασίλης Κοττής στον διαγωνισμό «Λαϊκή Φωνή 2015» (video)

Απρίλιος 27, 2015 - 19:36
2 σχόλια

Δείτε την προσπάθεια του Βασίλη στο βίντεο που ακολουθεί

Ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός «Star» δημιούργησε μια ξεχωριστή διαδικασία ανάδειξης νέων καλλιτεχνών, πραγματοποιώντας συναυλίες προκειμένου να  αναδεχθεί η καλύτερη λαϊκή φωνή για το 2015. Σε αυτόν τον διαγωνισμό, με τον τίτλο «ΛΑΪΚΗ ΦΩΝΗ 2015», συμμετείχε ο Τριπολιτσιώτης Βασίλης Κοττής.

Όπως είχε αναφέρει το Arcadia Portal, με την ευκαιρία προηγούμενης συνέντευξης, ο Βασίλης είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Πατρών και μετά το τέλος των σπουδών του ασχολείται μεταξύ άλλων με το τραγούδι, παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Ο Βασίλης έλαβε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό τραγουδιού, προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο συμμετοχή τους σε συναυλία μέσα από την οποία θα παρουσιαστούν οι καλύτεροι για τη «Λαϊκή Φωνή 2015». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η διαδικασία έχει ως εξής...

Από το live της Παρασκευής με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Μπάκα προκρίνονται οι 5 πιο δημοφιλείς, ανάλογα με τις ψήφους που θα συγκεντρώσουν στο tele-voting.
Όλοι τραγουδούν α καπέλα 2 τραγούδια.

Ο Βασίλης επέλεξε να τραγουδήσει δυο απαιτητικά κομμάτια, πρώτα το τραγούδι «Φταίμε κι οι δυο» το οποίο έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Πάριος και στη συνέχεια το «Μακριά μου να φύγεις» του Πάνου Γαβαλά.

Τα τραγούδια παρουσιάζονται στη νέα διαδικτυακή εκπομπή του web TV του Star, με τίτλο «Λαϊκή Φωνή 2015»!

Από το πρώτο live, η ανάρτηση έγινε την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Να αναφέρουμε ότι οι υποψήφιοι που θα προκριθούν, καθορίζονται μόνο από την ψήφο του κοινού, ενώ οι 20 καλύτεροι θα εμφανιστούν σε μια μεγάλη συναυλία, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Σε δήλωσή του ο Βασίλης αναφέρει

«Με στηρίζετε με την ψήφο σας... Πάμε δυνατά, στέλνουμε μήνυμα στο 54991 και γράφουμε S8»

Δείτε τον Βασίλη στο 49:15

Video: 

Λαϊκή φωνή 2015 - 24.4.2015 - Web exclusive


2 Σχόλια

pou tin eidate tin fwnara giati egw tha trelathw me auta pou akouw

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.