Μικρή σε έκταση φωτιά στον κάμπο του Κορακοβουνίου

Μικρή σε έκταση φωτιά στον κάμπο του Κορακοβουνίου

Απρίλιος 27, 2015 - 19:39
1 σχόλια

Μικρή σε έκταση φωτιά έπιασε σήμερα το απόγευμα (27/4/2015) λίγο μετά τις 18:00 στο κάμπο του Κορακοβουνίου.  Αμέσως στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής όπου πρόλαβε και έσβησε την φωτιά, πριν πάρει μεγάλη έκταση, η οποία πιθανών προκλήθηκε από κάψιμο κλαριών.

 Υπενθυμίζουμε ότι από την 1η Μαΐου ισχύει η απαγόρευση φωτιάς σε κτήματα κ.α.

Από το kwr.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με την ανάφλεξη των σκουπιδιών στον Αγ. Βλάσση ρε παιδιά τι θα γίνεται τελικά τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες σιγά σιγα? Θα επαφιόμαστε στους Αγίους, στο Θεό, στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, στο που και πόσο φυσάει ο άνεμος, ή τέλος στο ότι οι υπάλληλοι του Δήμου θα κοιτάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ τα σκουπίδια ώστε να προλάβουν να ρίξουν έγκαιρα νερό πριν έρθει η πυροσβεστική???? Η πυροσβεστική το ξέρουν πως το καλοκαίρι με τον καύσωνα τρέχει και δεν φτάνει, και μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να τα δώσει στην κυριολεξία όλα για να μην προλάβει η φωτιά να ξεφύγει σε περίπτωση δυνατών ανέμων???? Τι μιλάω, στου κουφού την πόρτα, πράγματι!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.