Έργα ανάπλασης γύρω από τον παλιό Περιστεριώνα στην Τρίπολη (photos+video)

Έργα ανάπλασης γύρω από τον παλιό Περιστεριώνα στην Τρίπολη (photos+video)

Απρίλιος 27, 2015 - 14:52
10 σχόλια

Έργα ανάπλασης πραγματοποιούνται στην οδό Καλαβρύτων γύρω από τον παλιό Περιστεριώνα στην Τρίπολη. Γίνεται ανάπλαση στο δάπεδο, θα μπουν φώτα και όπως δήλωσε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο περιβάλλων χώρος στον παλιό Περιστεριώνα θα αναδείξει την περιοχή.

Ο κ. Παυλής μίλησε για έργα τα οποία έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί χρόνια τώρα αλλά έμειναν ημιτελή, με τους πολίτες να παραπονιούνται. Μία περιοχή που έχει εγκαταλειφθεί πλήρως και ο παλιός Περιστεριώνας αποτελεί κίνδυνο για τον κόσμο.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι προτεραιότητα του Δήμου είναι οι κοινόχρηστοι χώροι, ενώ αργότερα θα γίνουν και παρεμβάσεις στον Περιστεριώνα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου Περιστεριώνα Τρίπολης


10 Σχόλια

Και να ξερες τι άλλα έργα έγιναν σήμερα κάτω από τη μύτη μας.........(όχι, από τη μύτη είναι η αλήθεια πως δεν μπόρεσαν να κρυφτούν, αλλά ούτε κι από τα μάτια μας κι ας ήταν επιμελώς σκεπασμένα........)

Κι επειδή δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, θέλω να μου πει κάποιος που ίσως ξέρει καλύτερα από μένα αν έγινε τελικά ο διαγωνισμός για τη μεταφορά απορριμάτων, αν τα σκουπίδια δηλάδη πάνε Κόρινθο...έστω από τον παλιό δρόμο...κι αν τα κοντείνερ έφυγαν από την πόλη, ή αν η ΒΙΠΕ καθάρισε...ή απλά μεταφέρονται, για να ανοίξει χώρος, από εκεί όπου πλέον-κι αυτό το έχουμε ξαβαπεί- δεν χωράει άλλο???

Φίλε δήμαρχε, εφόσον και εσύ ο ίδιος λες ότι ο περιστερώνας αποτελεί κίνδυνο για τους πολίτες, πρέπει πρώτα να γίνει συντήρηση αυτού και μετά του περιβάλλοντα χώρου. Τι να το κάνω εγώ αν τα παιδιά μου παίζουν στον όμορφο περιβάλλοντα χώρο και τους έρθει ένα αγκωνάρι στο κεφάλι από τον μη συντηρημένο περιστερώνα; Κάντε επιτέλους τα έργα με την σωστή σειρά.

Που πάνε τα σκουπίδια στη ζούλα με τέρμα τα γκάζια Ο-Ε-Ο????? Ελάτε, μην ντρέπεστε, πείτε κάτι όποιος γνωρίζει!!!!

ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ!! ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΥΒΟΛΙΘΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ!!!

Περί σκουπιδιών: Α ρε Παυλή θα γίιιινωωω θα γίιιινωωω για σένα Τζέιμς Μπόντ!!!!! (σοβαρά τώρα, να επέμβει ο εισαγγελέας)!!

Βλέπω ότι κόπηκε τώρα η διάθεση για σχόλια. Αναμενόμενο, και χαίρομαι γι' αυτο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.