Άλωσε και το Κιβέρι… Ερμής Κιβερίου – Παναρκαδικός 2-3 (photos)

Άλωσε και το Κιβέρι… Ερμής Κιβερίου – Παναρκαδικός 2-3 (photos)

Απρίλιος 26, 2015 - 19:01
2 σχόλια

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού Πέτρος Καλαντζής. Η ομάδα του «τριφυλλιού» πήρε μια αγχωτική νίκη μέσα στο Κιβέρι χάρις στα 2 γκολ του Κώτσιρα και το ένα του Καδά. Σημαντικό ρόλο στην νίκη έπαιξε ο Μανέλης που απέκρουσε πέναλτι στο 89’ όταν το σκορ ήταν στο 2-2. Κέλι και Μαρίνης τα γκολ των γηπεδούχων που πλέον σκέφτονται την νέα χρονιά μακριά από την Γ’ Εθνική.

Ο Παναρκαδικός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ σχεδόν με το καλημέρα. Ο συνήθεις ύποπτος Κώτσιρας στο 5’ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 για την ομάδα της Τρίπολης. Οι παίκτες του Πέτρου Καλαντζή είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον ρυθμό του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ και να φέρουν το παιχνίδι ξανά στην ισοπαλία. Στο 27’ ο Κέλι με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μιας και ο Καδάς στο 30’ με μια υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον τερματοφύλακα του Κιβερίου και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Παναρκαδικό. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πίεσαν τον Παναρκαδικό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μαρίνη στο 60’ ο οποίος από τα όρια της περιοχής έπιασε ένα πολύ ωραίο πλασέ και νίκησε τον Μανέλη. Ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού ήταν και ο λόγος που το «τριφύλλι» δεν γνώρισε την ήττα. Αρχικά στο 80’ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε σου του Φίλη. Οι δύο τους ήταν πρωταγωνιστές και στο 89’. Ο Μέλλος που είχε μπει ως αλλαγή έκανε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φίλης, όμως ο Μανέλης που φημίζεται για την ικανότητα του στα πέναλτι απέκρουσε και κράτησε το 2-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κώτσιρας πήγε να πετύχει το 2ο προσωπικό του τέρμα που θα έδινε και την νίκη στην ομάδα του όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κιβερίου. Λίγο αργότερο όμως ο επιθετικός του Παναρκαδικού χάρισε άλλη μια νίκη στην ομάδα του με το γκολ που σημείωσε στο 95’.  

+ νέες φωτογραφίες (Βασίλης Παπαδόπουλος - Eurokinissi)

Περισσότερες φωτογραφίες στο ArgolidaPortal.gr 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μπράβο στα παιδιά (ποδοσφαιριστές)!!!Το «παραμύθι» του «διδύμου» όλο αυτό τον καιρό αποδείχτηκε περίτρανα τουλάχιστον αστείο. Με οποιονδήποτε προπονητή η ομάδα την ίδια πορεία θα έκανε. Υ.Γ Κανένας χασάπης υπάρχει διαθέσιμος για πρόεδρος; Ενδιαφερεται ο ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΥΜΟΣ. Ο «άλλος» άστον θα πάει στις ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ.

αν το σχολιο σου ηταν ειρωνικο για τον ψυχογιο τοτε μαλλον ουτε που ξερεις που πεφτει ο παναρκαδικος μηπως δεν ξερεις που ειναι η τριπολη...αμα δεν υπηρχε αυτος η ομαδα θα επαιζε τωρα στα μπαραζ στο β τοπικο με τη μελιγου εξυπνακια που μου γραφεις και ως SKIZAS

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.