Πιο έξυπνος πεθαίνεις (photos)

Πιο έξυπνος πεθαίνεις (photos)

Απρίλιος 26, 2015 - 16:55
9 σχόλια

«Τέλεια τακτοποίησα τις κλάρες. Τέλεια! Φτου μου, να μην με ματιάσω! Μια χαρά χώρεσαν στον κάδο και δεν ενοχλούν κανέναν. Άσε που η κλάρα που προεξέχει ενάμιση μέτρο στον δρόμο κάνει και σκιά!»
Αυτό πρέπει να σκέφτηκε όποιος αποφάσισε να ξεφορτωθεί δυο-τρία μέτρα κλαρί από έλατο μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Να του πούμε μπράβο, λοιπόν.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς... Το γεγονός ότι κουβάλησε μόνος του, δίχως να το κόψει, το εν λόγω κλαρί; Το ότι κατόρθωσε να το χώσει ολόκληρο στον κάδο; Αυτό δεν είναι κλάδεμα, είναι εικαστική παρέμβαση...
Από όλες τις εικόνες που έχουμε δει τελευταία με ξέχειλους από πρασινάδες και κλαριά κάδους σε ολόκληρη την πόλη, τώρα δηλαδή που ο χειμώνας πέρασε και άρχισαν τα κλαδέματα στους κήπους, αυτή είναι η πιο ευφάνταστη και η πιο σουρεαλιστική. Τελικώς, η βλακεία μόνο δεν έχει όριο. Όλα τα άλλα κάπου τελειώνουν, όπως ας πούμε η συναίσθηση. 

Όποιος αποφάσισε να ξεφορτώσει αυτό το σχεδόν ολόκληρο δέντρο μέσα στον κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς του, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμποδίζει απλώς τους γείτονές του που θέλουν να ξεφορτωθούν τα σκουπίδια τους -τα οποία, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι και πάλι «ξάπλα» στον δρόμο. Ακόμα και ατύχημα μπορεί να προκαλέσει η κλάρα που προεξέχει στον δρόμο. Ήθελα να 'ξερα, το ξεφτέρι που έκανε αυτή την τόσο ωραία τοποθέτηση, δεν μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί;

Απρονοησία, ανοησία, εγωισμός και αδιαφορία. Να δεις που ο άνθρωπος αυτός δεν θα έχει καν ενημερωθεί για το τι πρέπει να πράξει σε σχέση με τα προϊόντα από το κλάδεμα του κήπου του. Και να δεις, ίσως, που ο ίδιος άνθρωπος θα έτρεχε στις πορείες για τα σκουπίδια και θα τα έβαζε με θεούς και δαίμονες για τα χάλια της πόλης τους προηγούμενους μήνες. Προφανώς, ξεχνώντας ότι καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί έχουμε ευθύνη.

Οι παλαιοί Τριπολιτσιώτες είχαν μια ωραία φράση: «Ε, ρε κλάρα που σου χρειάζεται»...

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

και υπόψιν, οι περισσότεροι κάδοι βρωμάνε ακόμα, όχι με τη συνήθη, διακριτική μυρωδιά θα έλεγα, ενός νορμάλ κάδου σκουπιδιών, αλλά με αυτή του κάδου που είχε μέσα σκουπίδια για τόσους μήνες.......Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!

Ντροπή σας...Το δεντράκι είναι αρωματικό για να μην μυρίζει ο κάδος!"Ελατο" σαν αυτό που βάζουν τα ταξί

Ναι, τελικά οι συγκεκριμένοι κάδοι το χρειάζονται το αρωματικό τους, χαχαχα! Γιατί όμως αυτά από το κλάδεμα του κήπου δεν εξηγεί ας πούμε το άρθρο τι πρέπει να τα κάνει κάποιος? Κι εγώ ας πούμε δεν ξέρω, γιατί δεν έχω τέτοιο θέμα και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ, αλλά δεν έχω ακούσει και ποτέ κάτι σχετικό. Εντάξει, σίγουρα αυτός που το έκανε έδειξε αδιαφορία να ενημερωθεί, τα πέταξε και τέλος, αλλά πρέπει αναγκαστικά κάποιος να τους ενημερώσει. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για ευαισθητοποίηση από πλευράς δήμου, και γι' αυτό το θέμα, (που δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό) και για τη διαχείριση των απορριμάτων των νοικοκυριών.

Ρε παιδια...κατηγορούμε το κρατος,το δημο ,την αστυνομια κλπ. Ενας δεν τον ειδε τον καραγκιόζη να του πει " επ! τι κανεις εκει ρε μπούρδα !". Αδιαφορία απ ολους μας.....

Γιατί ρε; Είναι παράνομο; Αμέσως να βγάλει ο άλλος φωτογραφία με το δενράκι. όποιος και αν το πέταξε ίσως να είχε άγνοια. Στοιχηματίζω πως ήταν κάποις γέροντας. Καλά σας κάνει. Ο συγκεκριμένος κάδος είναι στην οδό Κιλκίς. Καλύτερα με το δέντρο παρά όπως ήταν πριν που δεν μπορουσες να περάσεις. Για δείξε μου κάποιον νόμο που λέει πως απαγορεύεται να πετάνε κλάρες στον κάδο; Υπάρχει; Αν δεν ξέρετε μη μιλάτε ξερόλες όλοι. Και όσον αφορά τους άλλους που λες πως δεν του παν τίποτε, καλά κάνανε. Τί, ρουφιάνοι θα γίνουμε; Άντε ρε όλοι σας. Δε σας πειράξανε τα σκουπίδια και σας πείραξε το δεντράκι. Καλά σας κάνουνε. Ζήτω η Σπάρτη.

@ Κλαδευτήρας (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 27/04/2015 - 14:53 Για δείξε μας εσύ, βλάχο, μια ευρωπαϊκή πόλη που να υπάρχει αυτή η εικόνα σε κάδο απορριμμάτων...Από κάτι τέτοιους αμόρφωτους σαν και σας, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πολιτισμένη αυτή η χώρα...Εδώ δεν έχετε μάθει ρε σκοτάδια να οδηγείτε και πρέπει στις διασταυρώσεις να σταματάω εγώ που έχω προτεραιότητα για να περάσει αυτός που έχει STOP, η ανακύκλωση σας μάρανε...Χίλιες φορές σας έχουν πει τί πρέπει να βάζετε στους μπλε κάδους, εσείς μόνο τα σκ@τ@ σας δεν βάζετε μέσα, απολίτιστοι...Κι αν δεν ξέρετε πού να βάζετε τα δέντρα σας και οτιδήποτε άλλο, για να μην σας πω εγώ πού και γίνω κακός, πάρτε τηλέφωνο το δήμο και ρωτήστε πότε πρέπει να βγάζετε βαριά αντικείμενα έξω, για να τα μαζέψουν τα απορριμματοφόρα του δήμου...Είναι τόσο απλό, όσο η βλακεία μερικών, η οποία τελικά είναι αγιάτρευτη...Το κατάλαβες, κλαδευτήρα; Τράβα κλάδεψε τώρα τη μ@λ@κ#@ που σε δέρνει γιατί φούντωσε και μετά έλα να μιλήσουμε σοβαρά...

Εύγε!! Συμφωνώ !!!Πέρα απο την πάρτη τους δεν υπάρχει άλλη ζωή, άλλοι άνθρωποι! Ο σεβασμός στον συνάνθρωπο είναι άγνωστη λέξη για τα ανώριμα πλάσματα που βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο και δεν μπορούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα !! Έκκληση προς την νηπιακή αντίληψη: Δεν είσαστε στο επίκεντρο του πλανήτη και δεν είναι ''ρουφιάνος'' αυτός που διεκδικεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα του για σεβασμό της υγείας του, της αισθητικής του, της ποιότητας ζωής του!!

@20:23 χαχαχαχχα! Ε, τι τώρα να γίνουμε...ρουφιάνοι λέει ο άλλος! Δεν έχει επίσης ποινικές κυρώσεις το να πετάς τις κλάρες στον κάδο άρα όλα οκ!!! Α ρε μυαλά, ΚΟΤΑΣ!!!!!!!!

Η γνωστη κυρια ιατρος μς τον φιλο της τον γιατρο και τον αλλο τον κοτσιδακια αντι να βγαζουν φωτο στις χωμαρετες δεν πανε να κοψουν το δεντρο και να το πεταξουν ;;;;να κανουν και καμοια καλη πραξη καποια στιγμη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.