Αέρας για Α1... Παγκράτι - Αρκαδικός 62 - 77

Αέρας για Α1... Παγκράτι - Αρκαδικός 62 - 77

Απρίλιος 25, 2015 - 18:42
15 σχόλια

Μεγάλη και σπουδαία νίκη πήρε ο Αρκαδικός που πέρασε σαν «αέρας» και μέσα από το ΜΕΤΣ νικώντας το Παγκράτι με σκορ 62-77 και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από το όνειρο της ανόδου. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν δυσκολεύτηκε και πολύ για να πάρει αυτό το μεγάλο ροζ φύλλο αγώνα. Μελανό σημείο αυτής της νίκης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Νοέα που ακόμα είναι άγνωστο για το πόσο θα μείνει έξω.

Από τα πρώτο κιόλας λεπτά φάνηκε πως το παιχνίδι ανάμεσα στο Παγκράτι και τον Αρκαδικό θα ήταν ένα ντέρμπι. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός πήρε ένα μικρό προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος της περιόδου που ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να βρίσκεστε μπροστά με 7 πόντους και συγκεκριμένα 16-23.

Στην 2η περίοδο η ατυχία χτύπησε την πόρτα του μέχρι τότε πρώτου σκόρερ Πέτρου Νοέα αλλά και του Αρκαδικού που είδε τον καλύτερο του παίκτη μέχρι εκείνο το σημείο να τραυματίζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι. Το γεγονός αυτό επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε το Παγκράτι που έκανε ένα σερί 12-4 αλλά ο Αρκαδικός αντέδρασε σωστά και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο +4 και συγκεκριμένα 36-40.

Στην 3η περίοδο οι δυο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν κοντά στο σκορ όμως μετά τα πρώτα 5 λεπτά ο Αρκαδικός πήρε τα πάνω του και σιγά σιγά έχτισε μια διψήφια διαφορά πόντων που έφτασε μέχρι και το +15 για να ολοκληρωθεί η 3η περίοδος με σκορ 45-60 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Στην 4η και τελευταία περίοδο χρειάστηκε να περάσουν 2 λεπτά για να δούμε το πρώτο καλάθι που ήρθε από το Κοψαύτη που ευστόχησε σε άλλο ένα τρίποντο. Ο Αρκαδικός το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να διατηρήσει την διαφορά σε απόσταση ασφαλείας, πράγμα που το κατάφερε και πήρε τελικά μια πιο άνετη νίκη από ότι περίμενε με σκορ 62-77.

Δεκάλεπτα: 1ο 16-23, 2ο 36-40, 3ο 45-60, 4ο 62-77

Παγκράτι (Ντίνος Καλαμπάκος): Λάκκας 2, Κοβάσεβιτς 12, Δέδες 3, Παππάς 2, Ψαρόπουλος 6, Παπαντωνάκος 19, Ράπτης 3, Κουτρούλιας 2, Βούλγαρης, Τόρρες, Γκέρος 2, Χατζηνικόλας 11

Αρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Καραμαλένγκος 2, Νοέας 12 (2), Κωνσταντίνου, Καρύδας 10, Κοψάυτης 16 (3), Χατζής 7, Αναστασάκης, Θανόπουλος 4 (1), Τζόρτζεβιτς 20, Καλλινικίδης 6, Εζόμο, Σταματόπουλος

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Μιχαλάκηηηηηηηη! Πού είσαιαιαιαι; Ακούούούς; Κατάπιε το τώρα και φτύσε και τα κουκούτσια, γελοίε Λευκαδίτη γκιοζάκο! Τί ωραία που είναι στην Α1! Ααααααααχ! Τί παγωτάκι ήταν αυτό βρε Μιχάληηηηη; Τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου τώρα, νεάντερταλ...ΟΥΣΤ!

Δριμύτατη ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε. Ψυχικού, μετά τον αγώνα με τον Εθνικό. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων που είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία, κάνει λόγο για "προαποφασισμένο αποτέλεσμα" το οποίο ευνοεί φυσικά τον Αρκαδικό ο οποίος πήρε μεγάλο προβάδισμα για την άνοδο. Αναλυτικά: "Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, πιστεύαμε πως η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Χρησιμοποιούμε το ρήμα "πιστεύαμε" γιατί, απ όσα είδαμε απόψε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά, κάποιοι άλλοι είχαν αποφασίσει a priori πως αυτό το ενδεχόμενο δεν επρόκειτο να επαληθευτεί, στο παρκέ. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας χρειαζόταν τη νίκη για να παραμείνει "ζωντανή" στη μάχη της ανόδου, είδαμε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης να καταργούν τους κανόνες του αθλήματος και να σφυρίζουν ανάλογα με το χρώμα της φανέλας και όχι τη φάση. Κάτι που προφανώς έχει βαθύτερα αίτια και δεν αφορά το αποψινό παιχνίδι. Είπαμε: κάποιοι είχαν αποφασίσει για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, πριν αυτή ξεκινήσει. Ή, για να το πούμε πιο απλά, για τις βαθμολογικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστούμε την επόμενη εβδομάδα, στην Τρίπολη. Αυτό ήθελαν, αυτό έγινε! Δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω, πέραν του ότι (και) σήμερα κάποιοι έδειξαν πως το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Καβάλα στην Α1, ήταν προκαθορισμένο. Ανεξαρτήτως της προσπάθειας των παικτών μας... Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, το αντιλήφθηκε! Υ.Γ. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος για την κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μήπως αυτή η κάθαρση πρέπει να ξεκινήσει, τελικά, από το μπάσκετ;". ΟΧΕΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Α2!!!! ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ Α1!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α2 ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ: ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ!!!!! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!! ΥΓ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ!!!!!! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α1 (ΨΥΧΙΚΟ, ΛΑΥΡΙΟ, ΔΟΞΑ, ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Α1!!! Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ(ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ),ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΧΕΙ "ΑΚΡΕΣ" ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ,ΤΙ Μ***ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ::::

Πράγματι οχετός η Α2 , οχετός απο διάφορους παράγοντες που όταν χάνει η ομάδα τους κάποιος τους φταίει , η Α2 ειναι γεμάτη υποκριτές πάντα τους φταίει κάποιος άλλος , αν υποθέσουμε πως οι διαιτητές έσπρωξαν τον εθνικό για να κέρδισει το ψυχικό με αποτερο σκοπό να οφεληθεί ο αρκαδικος τότε οι παράγοντες του εθνικού οι παίκτες του οι οπαδοί του ειναι οι χοιροτερο υποκριτές που υπαρχουν στην α2 , πριν μερικές εβδομάδες φώναζαν πως τους αδίκησαν και τωρα δεν μιλάνε , το ίδιο χειρότεροι και πιο γέλιο υποκριτές ειναι οι παράγοντες του ψυχικού γιατι σπο την και καλα σφαγή του εθνικού οφελήθηκαν και αυτοί όπως και άλλες ομάδες , οχετός κσι υποκρισία και απο όλες τις ομάδες που και καλα τους έσφαξαν όταν χάνουν αλλα όταν επωφελούνται απο αλλα παιχνίδια που και εκει υπάρχει υποτιθέμενοι σφαγή ολα καλα , πράγματι Μιχαλακι οχετός

πραγματικά οχετός...το ότι η Καβάλα άνοιξε τα πόδια στο Ψυχικό την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απόλυτα φυσιολογικό...το ψυχικό μέχρι εκείνο το...φιλικό είχε χάσει σε όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες που παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Κατά τα άλλα φταίει η διαιτησία και 'όλα είναι προαποφασισμένα...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΊΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΡΚΑΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!!!! ΑΦΗΝΩ ΕΞΩ ΤΗ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΩ! ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΥΧΙΑ!!!!! ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!! ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΙΑΣΤΟΥΣ!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ!!!!!!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!

Για την αυτοικανοποιηση....το ξερεις και εσυ οσο και να μεγαλωνεις δεν κοβεται..το ζεις και εσυ ο ιδιος!! Αν ηταν καλυτερες ομαδες ας ηταν απο πανω μου και εμεις πεμπτη θεση..

Μιχάλη, πάντα θα στο λέω και στο είχα πει πρώτος. Πιάσε το μαντολίνο και άσε το μπάσκετ και ότι παίζεται με τη μπάλα. Επίσης άσε τον αρχαιότατο και περήφανο λαό μας και κοίτα να ψάξεις με κάτι να ασχοληθείς εκτός από εμάς. ΤώρΑ το ράψαμε το στοματάκι που έβγαζε οχετό; πιάσε το μαντολίνο ρε...

ΠΩ, ΠΩ ΠΩ, ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ) ΟΤΙ Η "ΟΜΑΔΑΡΑ" ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Α1!!!! ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟ ΘΕΟ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΖΩΗ!!! ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ!!!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!!!! ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ...

Το πολυ το τακα τακα τι κανει στο λαο Μιχαηλ;προσεχε μην φας την γλωσα σου και δηλητηριαστης!

Δώσε μιχαλη πόνο. Χώστα τους κανονικά. Είσαι άρχοντας. Μην ξεχνάς τα χάπια σου και όλα θα πάνε καλά, σε αγαπάμε και σε συμπονούμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.