Και επίσημα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο νέο τους κτίριο

Και επίσημα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο νέο τους κτίριο

Απρίλιος 24, 2015 - 12:25
10 σχόλια

Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, επιτέλους το νέο κτίριο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι λίγο πριν από τηλήξη της χρονιάς εγκαινιάζουν το νέο σχολικό κτίριο.

Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.grμε τον διευθυντή του μουσικού σχολείου κ. Β. Μπιστόλα, ενημερώθηκε ότι την Τετάρτη 29 Απριλίου παραλαμβάνουν και επίσημα το νεόκτιστο σχολικό κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τριήμερο 1-3 Μαΐου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες Μεταφοράς και Μετεγκατάστασης του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

«Δεν υπάρχει καμία άλλη καθυστέρηση», μας διαβεβαίωσε ο διευθυντής, καθώς έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού έτσι ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να μπουν στο νέο τους σχολείο χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Τελική ημερομηνία για τη λειτουργία του Μουσικού είναι η 6η Μαΐου. Τις επόμενες μέρες θα γίνει και επίσημα η παραχώρηση του σχολείου στον Δήμο Τρίπολης και στον διευθυντή του σχολείου.

Σημειωτέον ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε τη δαπάνηγια την εκτέλεση  της υπηρεσίας:«Μεταφορά-μετεγκατάσταση Μουσικού Σχολείου Τρίπολης»,ποσού15.000ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Αφού πιστεύετε ακόμα τον διευθυντή του μουσικού, είσαστε άξιοι της μοίρας σας.

Η κυρία, για τον 24/04/2015 - 17:30, είναι μόνιμη υπάλληλος διορισμένη με την έναρξη του προγράμματος ¨ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ¨.

Κράτα και καμία πισινή με τις ημερομηνίες. Ποτέ δεν τηρήθηκαν στο παρελθόν. Αλήθεια, πόσα παιδιά φοιτούν στο σχολείο?

Δεν το έχουν εγκαινιάσει ακόμα, αλλά σίγουρα πάνω από 30 φορές έχει πει ο κ.Μπιστόλας ότι μπαίνουν σε 15-20 μέρες. Ποιος μπορεί να τον πιστέψει πια; (δηλαδή αν υπήρχε κάποιος που τον πίστευε τότε)

Σαν τον Παυλή ένα πράγμα, που άλλα έλεγε, αλλά έκανε, και απο...Μπιστόλες, έχει να ρίξει μπόλικες!!!!!

Ως κτίριο είναι πολύ όμορφο, μακάρι να γίνει και ένα πολύ καλό διδακτήριο με αξιόλογους καθηγητές, οι οποίοι θα αντιμετωπίζουν σωστά τα παιδιά μας χωρίς διακρίσεις και εμπάθεια, γιατί πολλές φορές συμβαίνει και αυτό και είναι πολύ λυπηρό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.