Κοσίσκι σουτάρει και σκοράρει (video)

Κοσίσκι σουτάρει και σκοράρει (video)

Απρίλιος 23, 2015 - 22:07
2 σχόλια

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό για την 32η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (26/4, 17:30) συνεχίστηκε την Πέμπτη (23/4) με τους προπονητικούς ρυθμούς να είναι ιδιαίτερα υψηλούς και τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στα highlights της Πέμπτης (23/4) από την προπόνηση του Αστέρα υπάρχουν για μία ακόμη φορά πολλές όμορφες φάσεις με τα εντυπωσιακά γκολ των Λομπάτο, Μάσα, Σκούρτη, Μπαντμπανγκά, Μούκαμ να ξεχωρίζουν όμως ο πρωταγωνιστής είναι ο Τόμας Κοσίσκι όχι μόνο για τις θεαματικές του αποκρούσεις αλλά και το  υπέροχο γκολ που σημείωσε.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας της αρκαδικής ομάδας κατά την διάρκεια των ασκήσεων δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση πιάνοντας ένα  δυνατό δεξί σουτ στέλνοντας  την μπάλα στο βάθος της γωνίας του έτερου τερματοφύλακα του Αστέρα Κώστα Θεοδωρόπουλου σημειώνοντας ένα θαυμάσιο γκολ που ασφαλώς έκλεψε όπως είναι αναμενόμενο την παράσταση.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της «κιτρινομπλέ» προπόνησης και φυσικά το γκολ του Τόμας Κοσίσκι μέσα το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης στο you tube.

Ειδήσεις: 
Video: 

Highlights: Η προπόνηση της Πέμπτης (23/04)


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.