Νέα συνεργάτης για τον Δήμαρχο Τρίπολης

Νέα συνεργάτης για τον Δήμαρχο Τρίπολης

Απρίλιος 21, 2015 - 20:03
27 σχόλια

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή,που δημοσιεύθηκε στη διαύγεια, προσλήφθηκε νέα συνεργάτης του η κα Γκικοπούλου Θεοδώρα. Σύμφωνα με την απόφαση είχε προκυρηχθεί θέση και η προσληφθείσα είχε όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνταν. Η νέα συνεργάτης είναι ένα πρόσωπο που ο κ. Παυλής συνεργάζεται χρόνια μαζί του.

Η απόφαση αναφέρει:

Ο δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη:

1. Tις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας καταστάσεως Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων» όπως συμπληρώθηκε με την παρ.11 του άρθρου 45 του Ν. 3979/2011.
3. Τη με αριθ. 5176/ 6-2-2015 Γνωστοποίηση μας, που δημοσιεύτηκε σε μία (1) τοπική ημερήσια εφημερίδα, με την οποία κλήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη θέση συνεργάτη Δημάρχου.
4. Τη με αριθ. 7192/20-2-2015 αίτηση με τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν από την κα Γκικοπούλου Θεοδώρα του Θεοδώρου.
5. Τη με αρ. πρωτ. 14906/11/20-4-2015 Βεβαίωση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου περί ύπαρξης των απαιτούμενων πιστώσεων.
6. Τη με αρ. πρωτ. 14888/20-4-2015 Βεβαίωσή μας περί ολοκλήρωσης του ελέγχου των δικαιολογητικών που ελήφθησαν υπόψη για την πρόσληψή της, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του Ν. 4305/2014

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

1. Προσλαμβάνουμε την κα Γκικοπούλου Θεοδώρα του Θεοδώρου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως συνεργάτη Δημάρχου, καθότι έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται.
2. Κύριο έργο της ανωτέρω θα είναι η άσκηση επιτελικών καθηκόντων σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης του γραφείου Δημάρχου, η υποδοχή καθημερινών αιτημάτων, αναφορών και προβλημάτων πολιτών, η προώθηση αυτών προς επίλυση και η παρακολούθηση της πορείας τους με τακτική λεπτομερή αναφορά προς τον κ. Δήμαρχο.
3. Για τη δαπάνη μισθοδοσίας της ανωτέρω έχει προβλεφθεί σχετική πίστωση στoυς Κ.Α. 00.6031.0003 και 00.6053.0005 του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2015.

Ειδήσεις: 

27 Σχόλια

ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΑΝ!!!

Μπορούμε να μάθουμε τα προσόντα,τα πτυχία και τη προϋπηρεσία της νέας συνεργάτιδας ;;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Δεν ντρεπεστε καθολου πια?????? Ελεος ΔΛΔ τι αλλο θα κανεις βρε Μητσο κριμα ειχαμε προσδοκιες απο εσενα και τα εκανες σκ@@@τα τοοοοσο γρηγορα. Γελανε και οι πετρες πια!!! Αντε και τα εξοδα του ΓΑΜΟΥ μεθαυριο να τα αναλαβει ο Δημος γιατι κ αυτη η Κυρια εχει αναλογο Βιογραφικο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ειναι η κυρία που ο παυλης ευχαριστηςε δημοςιως την ημέρα της εκλογής του !!! Διαφάνεια παντού !!!

Γιατί ρε παιδιά οι προηγούμενοι δήμαρχοι ποιους έπαιρναν σε τέτοιες θέσεις; Άτομα άγνωστα με καλό βιογραφικό; Τωρα σας έπιασε ο πόνος ξαφνικά;

@21:47 Να γραφτεί προτείνω από τους Τριπολιτσιώτες κάτι ανάλογο με το έργο του Καρόλου Ντίκενς, Μεγάλες Προσδοκίες. Θα γίνει τρελό Μπεστ Σέλλερ. Θα στριφογυρίζει ο Κάρολος στον τάφο του, χαχαχαχαχα!

Σίγουρα δεν τους έπιασε τώρα ο πόνος, όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν αυτά τα πράγματα, οπότε μάλλον ενοχλεί ο Παυλής γενικά, και καθόλου αόριστα!

Πάντως η συγκεκριμένη "πρόσληψη" αντιτίθεται με σχεδόν όλο το δημοτικό συμβούλιο. Παυλή πρόσεχε,τελευταία προειδοποίηση! -πληροφορια έκ των έσω-

Επειδή γίνονταν τόσα χρόνια να συνεχίσουμε δια παντος έτσι... Τότε να μην ζητάνε βιογραφικά στο όνομα μιας δήθεν διαφάνειας! Τόσο απλά!

Μας έπιασε ο πονος ξαφνικά γιατί αυτό που γίνεται στην πόλη δεν έχει προηγούμενο. Κάθε μέρα ασχολούμαστε με την ανικανότητα του και μέρα παρά μέρα με μια καινούρια πομπή του! Το κατάλαβες τώρα που στο έκανα τάληρα ΤΣ@ΓΛ@ΝΕ??

Εγώ δεν θα πω αν αξίζει ή όχι την θέση της η συγκεκριμένη κυρία. Αλλά για όσους κατέθεσαν δικαιολογητικά και θεωρούν ότι αδίκως δεν επιλέχθηκαν αν και είχαν καλύτερα προσόντα, μπορούν να προσβάλλουν την απόφαση του Δημάρχου στα Διοικητικά Δικαστήρια και φυσικά έχουν και δικαίωμα να μάθουν και το περιεχόμενο του φακέλου υποψηφιότητας της συγκεκριμένης.

Δεν έχετε πάρει χαμπάρι μαλον ότι Δήμαρχος ειναι ο Παυλης και οχι ο αποτυχημένος Γιαννάκης!!! Αυτός επιλέγει τους συνεργάτες που θα έχει για τα επόμενα 5 η 10 χρονια!!!

Ένα από τους λόγους που ο Σμυρνιώτης ήταν επιτυχημένος δήμαρχος ήταν ότι οι συνεργάτες του ήταν πτυχιούχοι και όχι ****ι. Βέβαια από τον Παυλή όλα τα περιμένουμε. Εδώ ζήτημα είναι εάν όλοι οι αιρετοί έχουν τελειώσει γυμνάσιο!!

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ!!!! Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ...ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ!!!

Άντε πρώτα μια βόλτα στον Αγ. Βλάση να δεις τα κατορθώματα του Παυλή που αφού άφησε τα σκουπίδια επτά μήνες μέσα στην πόλη τώρα τα πήγε μέσα στο δάσος και μετά ασχολήσου με τα πτυχία των συνεργατών του Σμυρνιώτη... Υ.Γ. Εκείνος ο διαγωνισμός της 21ης Απριλίου για τη μεταφορά των σκουπιδιών έγινε ή είχαν αργία στο Δήμο λόγω Επετείου?

ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΦΕΡΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΛΕΩ!!! Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο "ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ!!! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ!!! ΓΚΕ - ΓΚΕ?? ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΧΩΡΙΣ!! ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΝ!!!

Πρέπει να τσούζει πάρα πολύ το συφερτό του πρώην δήμαρχου που έμεινε στο ράφι. Δεν πειράζει ο Γιαννάκης πήγε για σύνταξη. Ο Παυλής τα σκουπίδια τα πήγε στον Αγιο Βλάση ενώ ο σωτήρας της πόλης ο Σμυρνιώτης τα παράτησε στην Αγιά Τριάδα τόσα χρόνια, μια χαρά. Σφουγγοκολαριοι του πρώην σε πόσους εργολάβους χρωστάει λεφτά; Τα δικαστήρια έρχονται και τότε να δουμε τι θα λέτε.

Ακριβώς όπως το είπες, τα δικαστήρια έρχονται...και η οργή του κόσμου το ίδιο...για τον Παυλή σου! Ο Σμυρνιώτης τα παράτησε γιατί δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Ήταν ξεκάθαρος από την αρχή και δεν έκανε...δήθεν σταθμούς μεταφόρτωσης στα πιο ΑΠΙΘΑΝΑ μέρη! Ήταν θέμα της Περιφέρειας από εκεί και πέρα, και το ξέρεις πολύ καλά. Ξέρουμε επίσης και ποιοι άλλοι φταίνε για όλα αυτά. Ο Παυλής σου έκανε ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει για την πόλη, το συνεχίζει ακόμα με σκουπίδια παντού γύρω της, και καμία διάθεση για τήρηση των δεσμεύσεών του δεν βλέπουμε! Σε λίγο πάλι θέμα με τα σκουπίδια θα έχουμε!!! Άντε, πέσε για ύπνο τώρα, θα ξυπνήσεις απότομα, αλλά τότε θα είναι αργά για σας......

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 22/04/2015 - 22:49 Μην ξανοίγεσαι μανούλα με τη δεκαετία, θα σκοντάψεις...Εγώ θα έλεγα ότι θα είναι δήμαρχος για 15 χρόνια, με ξενέρωσες με τα 10 που είπες...Πσσσσστ...Και πού είσαι...Θα σου πω κάτι, αλλά να μείνει μεταξύ μας...Γελάνε και οι πέτρες...Είπαμε, έτσι; Μεταξύ μας...

Το καλοκαίρι που θα πιάσει φωτιά ο Αγιος Βλάσης και ο καπνός θα φτάνει στο Νοσοκομείο, τότε να μας μιλήσετε για τα κατορθώματα του Παυλή..

Τότε θα τρέχουν όλοι σαν τα ποντίκια να κρυφτούν...χαχαχαχα! Το καλό που τους θέλω βέβαια, γιατί θα τους βρούμε......

Ξέρεις Δημητράκη, η ειλικρίνεια εκτιμάται από πολλούς. Θα ήταν προτιμότερο να πεις: "όλες οι θέσεις των συνεργατών μου είναι καλυμμένες από δικούς μου ανθρώπους" και μάζεψε κοντά σου όλη τη σαβούρα***υστάρεις. Μην λες όμως ψέματα σε ανθρώπους που γνωρίζουν ή που μπορούν να το ψάξουν, γιατί εκτίθεσαι. Φιλικότατα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.