Οι δηλώσεις και η μεγάλη …ήττα!

Οι δηλώσεις και η μεγάλη …ήττα!

Απρίλιος 20, 2015 - 15:01
2 σχόλια

 Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ολοκληρώθηκε με τον Αρκαδικό να κάνει το καθήκον του και έστω και με αγχωτικό τρόπο να φτάνει στην μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή και να παραμένει μόνος του στην δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο στην Α1 τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου.

Ωστόσο η 23η αγωνιστική είχε την μεγάλη έκπληξη με την εκτός έδρας νίκη του Ψυχικού στο κλειστό της Καλαμίτσας επί της πρωτοπόρου Καβάλας που προκάλεσε πολλές «συζητήσεις» στην πιάτσα της Α2 κατηγορίας.

Η ομάδα του Ψυχικού πέρασε με το διπλό από την έδρα της Καβάλας με 66-69 σπάζοντας το αήττητο σερί 16 αγώνων των πρωτοπόρων στο μεγάλο  ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον πρώτο με τον τρίτο της βαθμολογίας.

Το Ψυχικό με αυτή του την νίκη έμεινε ζωντανό στην διεκδίκηση της ανόδου και στο κυνήγι του Αρκαδικού καθώς βρίσκεται μία νίκη πίσω από τον ΣΕΦΑ με τις δύο ομάδες να λύνουν τις «διαφορές» τους στο παιχνίδι τελικό σε δύο αγωνιστικές στο ΔΑΚ Τρίπολης, εφόσον συνεχίσουν αλώβητες το επόμενο Σάββατο.

Ασφαλώς και το Ψυχικό διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και έχει ποιοτικούς παίχτες στο ρόστερ του όμως η Καβάλα ήταν μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (18/4) τρένο φτάνοντας με άνεση στην άνοδο στην Α1 πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη.

Παρά την άνοδο στην Α1 και την μαθηματική της επιβεβαίωση όλοι στην ομάδα της Καβάλας (προπονητής-παίκτες) τόνιζαν στις δηλώσεις τους  πως μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κυνηγώντας  τις νίκες μίας και αυτή είναι η φιλοσοφία του κόουτς Τζήμα.

Μάλιστα τόσο ο κόουτς  της Καβάλας Γιάννης  Τζήμας  όσο και ο σέντερ της ομάδας Τάσος Χαρισμίδης ξεκαθάριζαν πως παρά την άνοδο η Καβάλα θα συνεχίσει και στα τελευταία παιχνίδια με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας μέχρι το τέλος» και «θέλουμε να τελειώσει δίχως άλλη ήττα το πρωτάθλημα».

Τελικά όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι στο πρώτο από τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε γνώρισαν την ήττα από το Ψυχικό, το οποίο αν έχανε η υπόθεση άνοδος γινόταν ακόμα πιο δύσκολη καθώς θα έμενε δύο ήττες πίσω από τον Αρκαδικό.  Η ήττα όμως ήρθε και γεννιέται πλέον η απορία που είναι αν στην Καβάλα αυτά που δηλώνουν τα εννοούν πραγματικά…

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

στην ελλαδα ειστε τι περιμενετε; ο ολυμπιακος βγαινει πρωταθλητης με 15 βαθμους διαφορα και στις τελευταίες αγωνιστηκες χανει απο ομαδες που υποβιβαζονται. στο ιδιο εργο θεατες ρε σε ολα τα σπορ στην ελλαδα. δεν μας δινουν και εμας μια πληροφορία να βγάλουμε καμια δοση στην εφορια;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.