Εκτός Παναρκαδικού Τζήλος και Καλογιαννίδης

Εκτός Παναρκαδικού Τζήλος και Καλογιαννίδης

Απρίλιος 19, 2015 - 18:03
16 σχόλια

Σαν «βόμβα» έσκασε το διαζύγιο μεταξύ του Παναρκαδικού με το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ζακυνθιακό.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν και την νέα χρονιά την συνεργασία τους και κάπως έτσι φτάσαμε στο φινάλε της εποχής που κράτησε περίπου 1.5 χρόνο και ήταν άκρως επιτυχημένη με την ομάδα του Παναρκαδικού να καταφέρνει να σωθεί όντας σε δύσκολη θέση –ειδικά την περασμένη σεζόν-.

Οι λεπτομέρειες για το πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Από τη Διοίκηση του Παναρκαδικου ανακοινώνεται ότι λυεται η συνεργασία της ομάδας με τους προπονητές Κώστα Καλογιαννιδη και Γιώργο Τζηλο. Η λύση της συνεργασίας αποφασιστηκε με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών αμέσως μετά  τη λήξη  αγώνα με τον Ζακυνθιακο (19.04.2015).

Ειδήσεις: 

16 Σχόλια

για ενα αποτελεσμα τους διωχνουν? ποσο βλακες τελως παντων ειναι εκει περα..δεν φτανει που αυτοι οι ανθρωποι χωρις ροστερ χωρις τιποτα εκαναν την ομαδα να παιζει τοσο ωραιο ποδοσφαιρο.. δεν εισαι και ο αμπραμοβιτς κυριε αγνωστε προεδρε του παναρκαδικουυ!!!!!

Κρίμα, κάποιος λόγος θα υπάρχει πάντως. Ισως να παίζει ρόλο και η πρόσφατη επιχειρηματική τους κίνηση!Καλή τους τύχη και σε αυτούς και στον Παναρκαδικό!

@Θοδωρος Ρε φιλαράκι πρώτον ποιόν κράζεις και δεύτερον γιατί κράζεις;Πες αν έχεις να πεις κάτι αν είσαι πιο σχετικός και να σε ακούσουμε

Καλύτερους πάντως δεν βρίσκουν. Συγχαρητήρια και στους δυο για οτι πρόσφεραν.

Την πατήσετε κύριοι της διοίκησης το Άργος ήρθε Χ τώρα κρυφτείτε

Περισσοτερους παιχτες εβρισκες στο πρωταθλημα του arena, παρα στις προπονησεις..

Το οτι οι δυο αυτοί άνθρωποι φύγανε απο τον Παναρκαδικό το ξέρουν αυτοί κ κάποια λαμόγια, που δν φτάνει που ανεβάσανε την ομάδα θέλανε να λένε κ άσχημα λόγια.εσεις που θεωρήστε διοίκηση να φύγετε ... να δούμε τωρα τι θα κάνετε ...κ το κόλλημα αυτο το βλάχικο που έχουμε εδώ ας ΣΤΑΜΑΤΗΣει κάποια στιγμη . δν πειραζει ειναι άτομα αξία κ με καθαρό το κούτελο τους οχι σαν κάποιους άλλους ...!θα πανε μπροστά μ το εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιά μου :)

οπα ρε μαγκεσ..κ αμα εφυγαν..εκμεταλευτηκαν τα χαζα παιδια..μεταφορικα το λεω,για ιδια οφελη..τουσ επεισαν να παιρνουν 150 το μηνα, κ αυτοι ζητουσαν παραπανω..και τωρα που πηραν το γηπεδο,τσακωθηκαν με τα παιδια..γνωστα αυτα στη τριπολη καιρο..κ οταν στουσ τυφλουσ..υπαρχει ενασ μονοφθαλμοσ..ναι καλοσ ηταν...καταντια του αρκαδικου ποδοσφαιρου..

Γιορτή στην πόλη.Όλοι χάρηκαν.μπράβο στην Διοίκηση.Οι παίχτες εκτος απο 3 γνωστοί άγνωστοι κερνανε!!!!!

Το οτι σχολιάζεται με αυτον τον τροπο και μάλιστα ανώνυμα δείχνει το ποσο παντελονατοι είστε αλλά και το επίπεδο σας....Χαρηκατε γιατί αυτό είναι το καλό της ομάδας χωρίς καν να έχετε πατήσει το πόδι σας στο γηπεδο... Αν αυτοι οι προπονητές ήταν το πρόβλημα τότε είστε άξιοι της μοίρας σας...επίσης ο @ιερο και ο @Παο ρωτηστε τα παιδιά αν αισθάνονται χαζα και για το αν κερνανε....ζώα ε ζώα.... Όλοι η κατηγορία μιλάει για αυτήν την ομάδα και την προσπαθεια που έκαναν και εσύ βρίσκεται και λέτε οτι να ναι... Δυστυχώς για κάτι ανώνυμους "παντελονατους" σαν και εσάς δεν αξίζει να έχουμε σε Εθνικες κατηγοριες ουτε τον Αστέρα ουτε τον Παναρκαδικό ουτε τον Αρκαδικό....Τοπικό και αυτό πολύ σας είναι (χωρίς να θέλω να προσβαλω τα παιδιά τις ομάδες και όσους ασχολούνται με τις τοπικές ομάδες)

Το ποδόσφαιρο είναι επάγγελμα..κανεις προετοιμασία.προπονηση..χάνεις μεροκάματα..για 10 μήνες..για όλα αυτά πρέπει ν αμοιβεσαι..για να σε βρίζει ο κάθε άσχετος..χαζά τα είπα μεταφορικά..γιατι μόνο ένας χαζός θα έπαιζε με 150€ για να έχουν ομάδα οι καλογγιανιδης κ ο τζηλος..και παίρνουν τα τριπλασια..κ η αγάπη για την ομάδα..ξεπερναει γη βλακεια..τη δουλειά τους έκαναν..ξυπνατε..λες κ οι παίκτες δεν έπαιζαν..τσαμπα μάγκες..και φυσικά τοπικό..αστερας μονάχα..χωρις λεφτά..κατσε σπίτι σου.κ όχι πάλι ζητιανιες το καλοκαίρι..για κάποιον που θέλει να να προεδρος..κ για κάποιον.να κάνει το μουρινιο....αστεία πράγματα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.