«Έφυγε» από τη ζωή η Ματούλα

«Έφυγε» από τη ζωή η Ματούλα

Απρίλιος 18, 2015 - 22:26
12 σχόλια

Θλίψη σκόρπισε στους δικούς της ανθρώπους, στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους της στο Υπουργείο Εργασίας η απώλεια της Ματούλας Παπούλια. Μια χαρισματική προσωπικότητα, μια χαμογελαστή και φωτεινή νέα γυναίκα με αξιοσημείωτη προσωπική και επαγγελματική διαδρομή, «έφυγε» τόσο σύντομα από τη ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 στις 6 μ.μ, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Θεόδωρος Καραλής: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φώτη Παπούλια» Με γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής αναφέρει: "Θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στον Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Φώτη Παπούλια και στην οικογένεια του, εκ μέρους των μελών του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της Ματούλας και να απαλύνει τον πόνο των οικείων της.» Τα συλλυπητήρια του Προέδρου της ΔΚ Τρίπολης Συγκλονισμένος και μόνο στο άκουσμα του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στον Συμβούλο της Δημοτικής Κοινότητας Φώτη Παπούλια και στην οικογένεια του, εκ μέρους των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της Ματούλας και να απαλύνει τον πόνο των οικείων της. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Καλη μου συμμαθητρια , καλο σου ταξιδι . Τα θερμα μου συλληπτήρια στην οικογενεια .

Δεν έχω λογια να σε αποχαιρετήσω ΜΑΤΟΥΛΑ μου. Θρήνος και λυπη τα συναισθηματά μου. Θα μου λειψει και μένα το γλυκυτάτο αυθόρμητο γέλιο σου τα ευγή σου αισθήματα η αέρινη παρουσία σου. Να σου ευχηθώ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

Αχ βρε Ματ. Με τι καρδιά να σε αποχαιρετήσουμε; Άτομο με ηθικές αξίες και χαρακτήρα. Ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Τα συλληπητήρια στην οικογένεια.

Σπάνια κοπέλα, αξιόλογη επιστήμων, άτυχη...Θα θυμάμαι πάντα τις συζητήσεις μας

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο μας για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό της γλυκιάς, χαμογελαστής και πάντα ευγενικής Ματούλας. Θερμά συλλυπητήρια στη μητέρα της και στα αγαπημένα αδέλφια της το Φώτη και το Βαγγέλη. Καλό παράδεισο Ματούλα μας.

Δεν βρίσκουμε λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο μας για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό της γλυκιάς και πάντα ευγενικής Ματούλας. Θερμά συλλυπητήρια στη μητέρα και στα αγαπημένα αδέλφια της το Φώτη και το Βαγγέλη. Καλό παράδεισο Ματούλα...

Τα πιο θερμά συλλυπητήρια στο Φώτη, στο Βαγγέλη & στην μητέρα της για τον πρόωρο χαμό της Ματούλας.

Η Τρίπολη θρηνεί από χθες μια ακόμη απώλεια νέου ανθρώπου της, της Ματούλας Παπούλια. Η Ματούλα κέρδισε πολλές και δύσκολες μάχες στη ζωή της. Κέρδισε τη μάχη των σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κέρδισε τη μάχη της επαγγελματικής καταξίωσης στο χώρο της δημόσιας Διοίκησης, με τελευταίο σταθμό το Υπουργείο Εργασίας, κέρδισε επίσης την καθολική αναγνώριση και την αγάπη όσων τη γνώρισαν. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την κρίσιμη και άνιση μάχη της ζωής απέναντι στις υπέρτερες δυνάμεις που την καθορίζουν. Ωστόσο θα παραμείνει ζωντανή στη μνήμη μας η μειλίχια εικόνα της, με το πηγαίο και φωτεινό της χαμόγελο, που κέρδιζε αυτόματα την εκτίμηση και την αγάπη στην καρδιά όλων και αποτυπώνεται στο βαφτιστικό της όνομα "Ματούλα" με το οποίο ήταν αναγνωρίσιμη! Αγαπημένη Ματούλα, από χθες φτωχύναμε ανέλπιστα, γιατί είναι τραγικό και δυσβάσταχτο να στερούμαστε τόσο πρόωρα πολύτιμα και δημιουργικά πρόσωπα, όπως υπήρξες εσύ ανάμεσά μας. Γι' αυτό και η οδύνη από την ξαφνική φυγή σου είναι αβάσταχτη και τα δάκρυα όλων μας αστείρευτα. Με περισσό πόνο στην καρδιά εύχομαι στη θλιμμένη σεβαστή μητέρα σου και στα αγαπητά αδέρφια σου να αντλήσουν δύναμη από την αγάπη όλων μας, ώστε να αντέξουν το βαρύ πλήγμα που τους επιφύλαξε η μοίρα. Η συνείδηση της μεγάλης σου προσφοράς στη σύντομη ζωή σου και της καθολικής αγάπης και εκτίμησης που κέρδισες, ας είναι το ισχυρό αντίδοτο στη θλίψη τους και η παρηγοριά τους για την πρόωρη αποστέρησή σου. Ματούλα, αναπαύσου ήρεμη στην αιωνιότητα της γειτονιάς των αγγέλων και μην ξεχνάς ότι "πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται". Μα εσύ δε θα ξεχαστείς, γιατί η γλυκύτητα της μορφής και η προσήνεια της ψυχής σου έχουν χαραχτεί και θα ζουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Καλό ταξίδι ευγενική μας κόρη. Ο δάσκαλός σου Ηλίας Χαλκιάς.

Καλό ταξίδι Ματούλα μας. Είχα χρόνια να σε δω αλλά νιώθω σαν να μπήκαμε μόλις χτες στην τάξη μας για μάθημα... Αν είναι δυνατόν? Καλό κουράγιο Φώτη, Βαγγέλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.