Το ταξίδι συνεχίζεται (video)

Το ταξίδι συνεχίζεται (video)

Απρίλιος 16, 2015 - 18:24
25 σχόλια

Το ταξίδι προς το όνειρο συνεχίζεται και ο Αρκαδικός μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με στόχο να  φέρει εις πέρας την αποστολή του και να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου γράφοντας ιστορία.

Με πάθος, αγωνιστικότητα, πίστη στην προσπάθεια, και την σκληρή δουλειά η ομάδα της Τρίπολης είναι έτοιμη να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να ανοίξει  ένα νέο κεφάλαιο στο Ελληνικό μπάσκετ με την παρουσία της στην κορυφαία κατηγορία.

Σε αυτό το ταξίδι προς το όνειρο συνεπιβάτης είναι ο κόσμος που με την δυναμική του παρουσία στο γήπεδο και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί δίνει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να φτάνει στις νίκες.

Αυτή την δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο έχει ανάγκη ο Αρκαδικός μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος έτσι ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν αυτή την μεγάλη επιτυχία που χτίζεται όλη την χρονιά.

Δείτε ένα μοναδικό βίντεο για τον αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο (18/4, 17:00)  με τον Ηρακλή.

Ειδήσεις: 
Video: 

Το ταξίδι συνεχίζεται...18/04 Αρκαδικός-Ηρακλής


25 Σχόλια

ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΕ ΑΡΚΑΔΕΣ;;;;; ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ!!!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΘΑ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ Α1!!!!

Μιχαλάκη ακόμα να πας στο γιατρό ; Εμμονή ή παράκρουση λέγεται αγόρι μου και θέλει θεραπεία. Πρόσεξέ το ξεφτέρι μου.

Μην πειράζετε τον Μιχάλη που λεει οτι ειναι απο τη Λευκάδα ... Το τρελο αγόρι δεν μπορεί να χωνέψει οτι ο Καστριτης ανεβάζει την ομάδα α1!δεν μπορεί σας λεω !!

Εσεις στην Λευκάδα ντρεπόσαστε για πολλά έτσι κι αλλιώς ρε φίλε. Ασχολήσου λοιπόν με την ντροπή σας κι άσε μας στην ησυχία μας ρε φιλαράκο.

"Εσεις στην Λευκάδα ντρεπόσαστε για πολλά έτσι κι αλλιώς ρε φίλε. "!!!!!!! ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΟ ΣΕ ΤΑΛΗΡΑ ΡΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ Τι λες (ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ!!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!

Ρε μιχαλακη καλα μας ειχες ξεχασει τοσο καιρο κ ειχαμε την ησυχια μας... τι θες επιτελους κακε μου ανθρωπε...!!!! πες μου τιιιιιιι...... ααα... κ σε περιπτωση που δεν εχεις ενημερωθει ο ηρακλης κατεβαινει το σαββατο χωρις τον αποστολιδη.... μην αρχισεις παλι να λες οτι κερδισαμε επειδη ο αντιπαλος ειχε τραυματιες...!!! ΕΛΕΟΣ...!!!!

Ρε λευκαδίτη, πάρε το μαντολίνο σου και αντε για καμια κανταδα γιατι για αθλητισμο και γενικά αντρίκια πράματα δεν τα καταφερνετε. Και επειδη του ζήτησες να στα κάνει τάλαρα δεν έχεις παρά να σφιχτείς και θα βγούνε. Και όλα αυτά γιατί τον παίρνετε μαλλί και τονε βγάζετε πουλόβερ. Το λαδώνετε το παξιμάδι . Με λίγα λόγια τη καίτε τη βάτα. Τό πιασες; Αν ναι κράτα το μη σου φύγει. Μάγκα. Σιορ Διονύση του καραγκιόζη....Λευκάδα....Μμμμμ ανατριχιάσαμε. και φοβηθήκαμε συνάμα. Να.. .έχω ρίγη...Ας πάρω ένα Amoxil. Μιλάτε και σεις που κάνατε γιορτή της σαρδέλας. Ότι νάναι. Με λίγα λόγια σε τάπωσα. Άντε για νάνι. Και βάλε και προδέρμ. Και την Αρκαδία δεν θα την πιάνεις στο στόμα σου. Και όταν ήρθες εδώ, έπρεπε να πλυθείς πρώτα από τη ψαρίλλα της σαρδέλας. Έβγαλε και η μ'υγα κόλο κα έχεσε τον κόσμο όλο. Λευκάδα..... Μμμμμ. Αλλά τι να περιμένεις από βραχονησίδες σαν τη δικιά σου. Μην μπεις στο κόπο να απαντησεις. Σε έχω ήδη ταπώσει πολλάκις και προ πολλού. Και μην πεις τίποτε για βλάχους και δήθεν και τα γνωστά κομπλεξικά. Εάν πάλι δεν μπορείς πάρε το μαντολινάκι σου και τη φυσαρμόνικά σου και φύσα τόνε ρουφα τόνε, πές μας κανένα τραγουδάκι. Αντε και καλό Πάσχα. ( Το γιορτάζετε εκεί;) Ψήσατε σαρδέλα; Δεν αναφερεστε πουθενα ρε πουθενάδες που μου θίχτηκες κιόλας. Μου μάθατε και αθλήματα. Μαντολίνο και κιθαρίτσα και πολύ σας είναι. Μη ξανοίγεστε. Ένας Ωνάσης σας ετάιζε....από μόνοι σας τίποτε. Τώρα έχετε τον Ριμπολόβεφ. Αντε να ζητιανέψετε κανα ψιχουλο. ΚΡΑΖΕΙΣ; ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ

Μιχαλάκη. Παίζετε και μπάσκετ στη Λευκάδα ρε συ ? Νόμιζα ότι μόνο σαρδέλες ξέρετε να τρώτε, μαντολινάκι και να κοιμάστε. Άντε ρε που θέλετε και Α1. Εκεί Εκεί στη Β Εθνική. 'Αντε ΄τωρα πάιξε με το μαντολινο σου ή ότι άλλο παίζεις.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!!! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (παρλαπιπιζει..). ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΑΡΚΑΔΑ.... ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.... ΥΓ: ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" παρλαπιπιζει.....

Λευκαδίτη, μην κρίνεις για να μην κριθείς. Εσύ το άρχισες. Καλά να πάθεις. όσο για πολιτισμό εντάξει μην τρελαθούμε πως θέλουμε εμείς δεκαετίες να σας φτάσουμε. Άστα. όταν οι Ρωμαίοι λέγανε το περίφημο et in arcadia ego και όταν οι λαοί πίστευαν πως είμαστε η κιβωτός του θεού, ( arca deorum) και όταν δημιουργείτο ο αρκαδισμός ως όρος φιλοσοφικός και εν γένει πολιτιστικός, εσείς στη λευκάδα, πραγματικά πρέπει να παίζατε το .. μαντολινο

"όσο για πολιτισμό εντάξει μην τρελαθούμε πως θέλουμε εμείς δεκαετίες να σας φτάσουμε. Άστα. όταν οι Ρωμαίοι λέγανε το περίφημο et in arcadia ego και όταν οι λαοί πίστευαν πως είμαστε η κιβωτός του θεού (!!!!!!!), ( arca deorum) και όταν δημιουργείτο ο αρκαδισμός ως όρος φιλοσοφικός (!!!!!!!) και εν γένει πολιτιστικός (!!!!!!!), εσείς στη λευκάδα, πραγματικά πρέπει να παίζατε το .. μαντολινο"!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!! ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,.... ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΨΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axax ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙ et in arcadia ego («ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!!! ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟΪΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!!!!!). ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;;;;; ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!!!!!

Βρε Μιχαλάκη ψυχούλα, βρε αγοράκι μου χρυσό που μόνο καλοσύνη και αγάπη έχεις μέσα σου. Πήγαινε στο γιατρούλη σου εκεί στο νησάκι σου και πές του τι σε προβληματίζει. Θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα. Βγαίνουν και σε ενέσιμα.

@ ΜΙΧΑΛΗΣ Το «Εt in Arcadia ego» σημαίνει «Ήμουν κι εγώ στην Αρκαδία», ρε ***...Το Αρκαδικό ιδεώδες, σου λέει τίποτα; Τί να σου πει, ρε μαντολίνο; Η Αρκαδία, όπως όλα τα θαύματα, δεν εξηγείται...Βιώνεται...Ποιητές όπως ο Γκαίτε και ο Βιργίλιος και ζωγράφοι όπως ο Πουσέν (με το θαυμάσιο πίνακα) και οι Προραφαηλίτες, έχουν καταπιαστεί με την Αρκαδία...Πιες το γάλα σου τώρα και τράβα για ύπνο, τρομπόνι, που έβγαλες και γλωσίτσα...Και του χρόνου, από την Α1, θα κοιτάω χαμηλά και θα σε σκέφτομαι...

Το αρκαδικό ιδεώδες διανθίζεται και από εκφράσεις "ρε μαντολίνο"; Και εσύ, Arcadia über alles, τι σχέση έχεις με το αρκαδικό ιδεώδες; Σφετεριστή, για να ρουμπώσεις τον συνομιλητή σου σε μια διαμάχη για το μπάσκετ προσβάλλεις την ανθρώπινη σκέψη.

ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Anonymous ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΟΣΟ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ!!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,..!!! ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ;;;; ΥΓ: ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΩ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΤΗΜΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ 20000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ) ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!!! ΜΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΡΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!!!!!! ΨΗΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΤΟΝ ΒΟΥΚΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΝΑ!!!!!

Μιχαλάκο τι θα γίνει αγορίνα. Με εκείνα τα χάπια. Θα σε κυνηγάμε να τα πάρεις ή θα πάς με ζουρλομανδύα ? Επι της ευκαιρίας λευκαδίτη της πλάκας, έμαθες τα αποτελέσματα. Κλαψ κλαψ κλαψ. Θα έχουμε δράμα σπίτι σου πάλι ?

"Επι της ευκαιρίας λευκαδίτη της πλάκας, έμαθες τα αποτελέσματα. Κλαψ κλαψ κλαψ."!!!! OTAN ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 81-83 ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ!!!! Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Α2 ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ!!!!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ !! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!! Τρολ (Διαδίκτυο) Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Χιουμοριστική απεικόνιση ενός τρολλ Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του. Πίνακας περιεχομένων 1 Ετυμολογία 2 Ορισμός 3 Τρολ και τρολάρισμα 4 Αντιμετώπιση του τρολ 5 Περιστατικά 6 Παραπομπές 7 Εξωτερικοί σύνδεσμοι Ετυμολογία Η σύγχρονη χρήση του όρου φαίνεται ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στα τέλη της δεκαετίας του 1980[3], αλλά η πιο γνωστή καταγεγραμμένη αναφορά προέρχεται από συζήτηση του 1991[4]. Σύμφωνα με αυτή την έννοια, Troll είναι αυτός που κάνει trolling, αγγλική λέξη που αναφέρεται σε σύρσιμο του δολώματος μέσα στο νερό κατά την τεχνική της αλιείας θύννου (τόννου) και ξιφία, παρόμοια με την συρτή. Η λέξη παραπέμπει επίσης και στα τρολλ (trolls), δαιμόνια πλάσματα που παρουσιάζονται στη σκανδιναβική λαογραφία. Ορισμός Τρολάρισμα ή trolling είναι η προσπάθεια (επιτυχημένη συνήθως) εκνευρισμού ή ενόχλησης ενός ή περισσοτέρων ατόμων ώστε να δημιουργήσουν αντιδράσεις με τελικό σκοπό τη διασκέδαση του τρολ. Τρολ και τρολάρισμα Τρολ είναι αυτός που έχει σκοπό να κάνει κακό σε μια διαδικτυακή κοινότητα, προκαλώντας αναταραχή. Το τρολάρισμα είναι αποτέλεσμα συμπεριφοράς, όχι απαραίτητα με κακό σκοπό από τους φανερά εμπλεκόμενους, μια κατάσταση στην οποία μπορεί να έρθει η αλληλεπίδραση των χρηστών. Το τρολάρισμα κάνει την εμφάνισή του υπό διάφορες συνθήκες, όπως: Λόγω ενός πονηρού τρολ, στα καμώματα του οποίου ανταποκρίνονται, ανυποψίαστα, αδαείς χρήστες. Λόγω κάποιου αδαούς που παρασύρεται, ακούσια, σε συμπεριφορά αγανάκτησης. Αντιμετώπιση του τρολ Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αν ένα τρολ αγνοηθεί από την υπόλοιπη κοινότητα (πρόκειται συνήθως για το πιο αποτελεσματικό μέτρο), συνήθως αρχίζει να παράγει όλο και πιο ενοχλητικά και προσβλητικά μηνύματα με μόνο στόχο να προκαλέσει αντίδραση. Αν αυτή δεν έρθει, τότε το τρολ συνήθως εγκαταλείπει την κοινότητα. Η συμμετοχή ή απάντηση σε συζήτηση που συμμετέχει το τρολ, σατιρικά περιγράφεται ως "τάισμα" του τρολ, γι' αυτό και υπάρχει η συνήθης παραίνεση «μην ταΐζετε τα τρολ» (Αγγλ. "Don't feed the trolls") ώστε να μην προκληθούν αντιδράσεις που θα ικανοποιήσουν το τρολ, ή περαιτέρω δυσάρεστες τροπές. Εκτός από την αδιαφορία, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν χρήσιμα τεχνικά μέσα για την καταπολέμηση ενός χρήστη - τρολ, όπως η άμεση αφαίρεση των μηνυμάτων του, η τεχνική με κατάλληλα φίλτρα προστασίας ώστε αυτά να καθίστανται αυτομάτως αόρατα, ή η φραγή του αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να γράψει απολύτως τίποτα. Σε chat rooms οι διαχειριστές ("operators" ή "moderators") έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το τρολ από ένα "δωμάτιο" συζήτησης (kick) ή και να του απαγορεύσουν την επανείσοδο (ban). Δραστικότερη είναι η μέθοδος κατά την οποία το τρολ τίθεται αμέσως εκτός chat room με την απλή είσοδό του σε αυτό με συγκεκριμένο ψευδώνυμο ή από συγκεκριμένη IP (akick). Τέλος, αν η περίπτωση του τρολ είναι πολύ «βαριά», δεν του επιτρέπεται καν η σύνδεση με το διακομιστή (K-lined). DO NOT FEED THE TROLL !!!!!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΤΕ !!!!!!

@ DIMITRIS: Μητσάκο πολύ το παίδεψες, λογοκρισία ανέκαθεν ασκούσαν οι φασίστες (όλων των χρωμάτων).

ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ(ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΛΕΞΗ)............ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΕΜΑ,ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ,ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

ΑΑΑ... ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ(ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΤΕ..) ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ,ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ( ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΜΗΤΣΑΚΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.....)

"ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΤΕ !!!!!!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ "ΚΥΡΙΕ" DIMITRIS) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.