«Η δημοτική αρχή Σμυρνιώτη αποποιείται της ευθύνης ως Πόντιος Πιλάτος» (video)

«Η δημοτική αρχή Σμυρνιώτη αποποιείται της ευθύνης ως Πόντιος Πιλάτος» (video)

Απρίλιος 16, 2015 - 20:11
11 σχόλια

Συνέντευξη της αντιπεριφερειάρχου κυρίας Νικολάκου ως προς τις ευθύνες για τα απορρίμματα

Ένας μεγάλος κύκλος συζητήσεων και αντεγκλήσεων έχει ανοίξει με αφορμή τα απορρίμματα, και συγκεκριμένα τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μετά τη συνέντευξη του περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη στις 15 Απριλίου, ο οποίος έψεξε τη νυν δημοτική αρχή αλλά και την προηγούμενη για το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης, άρχισε μια σειρά συζητήσεων τόσο στον Δήμο Τρίπολης όσο και στην Περιφέρεια.

Την Πέμπτη 16 Απριλίου συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος μίλησε για τις ευθύνες για την κακή και επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Τρίπολη τις προηγούμενες ημέρες. Και ανέφερε ότι ο περιφερειάρχης έχει την ευθύνη του περιβαλλοντικού εγκλήματος το οποίο έχει συντελεστεί εξαιτίας του επιφανειακού ΧΑΔΑ στην Αγία Τριάδα στην Τρίπολη.

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου, λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Σμυρνιώτη, μίλησε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο «τρέχει» η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η κυρία Νικολάκου μίλησε εκτενώς για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου και για τη σοβαρότητα με την οποία χειρίζεται η Περιφέρεια το έργο με γοργούς ρυθμούς.

«Δεν θα ξαναδούμε ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια», τόνισε,«και δεν θα ξαναδούμεσυσσωρευμένους όγκουςαπορριμμάτων στους δρόμους της Τρίπολης».

Δεν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο που επέλεξαν πολλοί να αποποιηθούντωνευθυνώντους

Στη συνεχεία, μίλησε για τη δημοτική αρχή, για την οποία ανέφερε ότι πρέπει άμεσα να βρεθεί ένας χώρος νόμιμος για την προσωρινή διαχείριση.

Έπειτα αναφέρθηκε στον κ. Σμυρνιώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οιδηλώσεις από τηνπροηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία ως Πόντος Πιλάτος νίπτει τας χείρας της για όλα και θεωρεί υπεύθυνους κάποιους άλλους, δεν θα πούμε τίποτα και θα αφήσουμε τους πολίτες να κρίνουν. Η ΑγίαΤριάδα έχει γίνει ένας χώρος πολύ επικίνδυνος με αποδείξεις από υπηρεσίες».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νικολάκου για διαχείριση απορριμμάτων και Σ


11 Σχόλια

Κοίτα ποιοι μιλάνε για...Πόντιους Πιλάτους!!!! Τι ΘΡΑΣΣΟΣ Θεέ μου! Τον παυλή γιατί τον αφήσατε τότε να πάει τα σκουπίδια στον Αγ. Βλάση και τώρα τον αδειάζετε με τον τρόπο που τον αδειάζετε??? Μήπως κατά τύχη, λέω εγώ τώρα, έχει κάποια σχέση με την εισαγγελική έρευνα? Γι' αυτό δεν θυμηθήκατε τώρα να κάνετε μήνυση στον Σμυρνιώτη για την Αγ. Τριάδα? Τώρα σκεφτήκατε ότι ήταν μια χωματερή?? Να περιμένουμε και για τον Αγ, Βλάση λοιπόν τις μελέτες να δείξουν την καταστροφή που θα έχει συντελεστεί σε ένα χρόνο? Τι να κάνουμε, πείτε μας! Δηλαδή δεν βοηθήσατε κανέναν, όπως οφείλατε, και τώρα τους ζητάτε ευθύνες!!! Θυμηθήκατε μάλιστα χθες και τις ενστάσεις των κατοίκων που έγιναν από την πρώτη στιγμή, και πήγατε να...ελέγξετε το χώρο, και...αποφανθήκατε πως προκύπτει μόλυνση του περιβάλλοντος, αφού δεν υπάρχει η υπογραφή του υπουργού για την περιβαλλοντική απαλλαγή...κι όλα αυτά ΑΦΟΥ λίγες ώρες πριν είχατε πει πως ο χώρος που πρέπει να επιλεγεί πρέπει να έχει τη λιγότερη δυνατή επιβάρρυνση για το φυσικό και ανθρωπογεννές περιβάλλον, και πως όποια περιβαλλοντική συνέπεια είναι ευθύνη του δήμου, όπως επίσης στο δήμο ανήκει και η επιβάρρυνση αποκατάστασης..........Καλυμμένος από παντού λοιπόν???? Έτσι εύκολα έιναι όλα? Τελείωσε, θα γίνω Περιφερειάρχης!!!!!!!

@20:57 Όχι, εγώ λέω να τον αφήσουμε κανα 3άρι χρόνια να δούμε που το πάει, να τον διευκολύνουμε τον άνθρωπο-αλήθεια! Γιατί δεν εμπιστευόμαστε όλοι τα λόγια του; Το είπε ο άνθρωπος καθαρά, η πηγή δεν θα επηρεαστει....έχει σπουδάσει και περιβαλλοντολόγος ο Μήτσιος, εκτός από οικονομολόγος, και φυσικά...ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ!!!!! Επίσης αν του αρέσει να παίξει το ρόλο του Νέρωνα και να μας κάψει όλους, δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να τον κοιτάζουμε! Την υπογραφή που ήθελες και την στήριξη από την Πυροσβεστική τις πήρες Παυλή, ή μήπως πήρες κάτι άλλο, όπως τις προειδοποιήσεις τις ΠΥ για το μεγάλο κίνδυνο;; Καλός είναι κι ο Σμυρνιώτης, δε λέω, αλλά αυτός ξεπέρασε κάθε όριο σε ΟΛΑ τα επίπεδα!! Τουλάχιστον ο άλλος δεν έταζε λύσεις στο τσεπάκι!!

Πόντιος Πιλάτος είναι ο Τατούλης Ντίνα μου που βγαίνεις και τον υπερασπίζεσαι και σε λίγο σε βλέπω και εσένα μέσα...

Ναι, καταλάβαμε που το πάτε!!! Εσάς το μόνο που σας καίει είναι η ολοκλήρωση του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων, το οποίο «τρέχει» η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για να έρθουν εδώ τα σκουπίδια όλης της Πελοποννήσου και όχι μόνο και να επιβαρύνετε επιπλέον οικονομικά τους πολίτες. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, Λ...........ΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απορία η Ντίνα ως προς τι μιλά ως Μαρία Μαγδαληνή ή ως οι εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή;

Πλύντε κανένα κάδο ρε λα@@@@α όλοι σας, θέλετε και διαχείριση απορριμάτων!!!!! Αυτός στην Πλατεία Πετρινού, έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης ΒΡΩΜΑΕΙ σαν σκ@τά, χειρότερα κι από χωματερή! Περνάς δίπλα και κάνεις εμετό!!! Γίδιααααααααααααα!!! Α, υπόψιν, τόσο άσχετοι, τόσο μυαλό κότας, που δεν ξέρουν από που φυσάει ο αέρας την άνοιξη και το καλοκαίρι!!! ΡΕ η σκ@τίλα και η λαστιχίλα έρχεται κατά κύματα από το...αεράκι (το δυνατό), έφτασε στη Μεραρχία ρεεεεεεεε!! Και αυτό είναι μόνο η αρχή! :) :) Πάρε τώρα Τρίπολη αεράκι! χαχαχαχα!!! Ούτε μέχρι εκεί δεν του έκοψε!!!!!!!!!!! Αντί να τα βάλει σε μια γούβα μας τα έβαλε στο ύψωμα ρε, στο βουνό, εκεί από όπου έρχεται συνεχώς ο αέρας αυτόυς τους μήνες!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!! Ούτε 2 γαιδουριών άχυρα ρε;;;;;;;;

Ελά, θα νομίζουν ότι η μυρωδιά των κάδων θα ¨ξεθυμάνει¨, όπως νομίζουν πως θα ¨ξεθυμάνει¨ο κόσμος με αυτά που έγιναν! Έτσι νομίζουν βέβαια.....Δεν πειράζει, αυτά στο ύψωμα όσο σαπίζουν, κι όσο ζεσταίνει,τόσο θα μυρίζουν, θα πιάνει την πλευρά της πόλης από Μεραρχία προς 1ο Γυμνάσιο και Κάρτσοβα!! Ας υπάρχει λοιπόν η μυρωδιά που είναι μια φοβερά ισχυρή αίσθηση, -και με την έννοια της μνήμης- για να μην ξεχνάει κανείς τα σ@@@ά που έχουν στο κεφάλι τους ορισμένοι!!!!

Ο Σμυρνιώτης έχει αθωωθεί από όλες τις μηνύσεις που του έχουν γίνει. Ο Τατούλης έχει φάει 3 δικαστικές αποφάσεις κατά γι' αυτό κόπτεται η Ντίνα

Ότι και να κάνει τελικά αυτό το παιδί ο Τσαμούλος η μυρωδιά των σκουπιδιών δεν τον αφήνει να ησυχάσει καθόλου, θα τον κυνηγάει όπου και να πάνε. Δεν μιλάει όμως καθόλου για αυτό!!! Αλλά,είμαστε και μεις κάτι ζωάρες!!!! Αφού άδειασαν οι κάδοι και μαζεύτηκε, όπως μαζεύτηκε, αυτό το απλωμένο στους δρόμους σκουπιδαριό, πετάμε από το αυτοκίνητο (?) τα σακουλάκια με σκουπίδια και αυτά πέφτουν εκτός κάδου, περνάνε τα αυτοκίνητα τα πατάνε και γεμίζουν πάλι οι δρόμοι με γλίτσα. ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΖΩΑ, ΑΠΟΣΤΑΥΛΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.