Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στο Ζευγολατιό η μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στο Ζευγολατιό η μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης

Απρίλιος 01, 2015 - 17:19
11 σχόλια

Στην Τρίπολη και στο Κεντρικό Κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου σήμερα στις 1/4/2015 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. συνήλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα την κατακύρωση αποτελέσματος του διαγωνισμού και ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων», προϋπολογισμού 305.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Η Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφάσισε να αναθέσει τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για την Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων», συνολικού προϋπολογισμού 305.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%), στην Κοινοπραξία «ECORAP A.E., ΡΑΠ ΕΡ Αναπτυξιακή ΑΤΕΒΕ, ΠΕΛΑΝ Α.Ε., Ραψωματιώτης Παν. – Ραψωματιώτης Δημ. Ο.Ε.», με διακριτικό τίτλο ΤΡΙΠΟΛΗ 3/2015 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, αντί συνολικού ποσού 300.043,75 ευρώ, το οποίο αναλύεται σε ποσό 243.938,01 ευρώ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και σε ποσό 56.105,74 ευρώ για ΦΠΑ.

Δείτε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ΕΔΩ

 


11 Σχόλια

Αμπέ μπα Λεβιδιον του κηθε Ζευγολατιον , αμπε μπα Αγία τριαδον του κηθε πλατωμανων Μπλιμ Μεγαβουνιον. ***

Είστε σοβαροί;; Στα τεσσάρων μηνών σάπια σκουπίδια θα γίνουν τα παρακάτω που υπογράψατε;; Για κάθε τόνο σύμμικτων απορριμμάτων θα κάνουμε την παραδοχή ότι το 35% (350kgr) είναι ανακυκλώσιμα που θα ανακτηθούν στην πρώτη διαλογή. Μετά την πρώτη διαλογή τα 650 kgr που θα απομείνουν θα οδηγηθούν για κομποστοποίηση από την οποία τα 400kgr είναι οργανικά στοιχεία και θα μετατραπούν σε εδαφοβελτιωτικό. Τα υπόλοιπα 250kgr θα περάσουν εκ νέου από τον διαλογέα για να κατηγοριοποιηθούν και αυτά και να αξιοποιηθούν ως ανακυκλώσιμα. Άρε *ς........

ελα τι εγινε.....ποσσες μυνησεις εχουμε μεχρι τωρα για αυτο? δεν μπορει ,και εκει οι κατοικοι αντιδρουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα τα καταλαβαίνουμε όλα , να γιατί έμειναν τόσους μήνες τα σκουπίδια κάτω έπρεπε να γεννηθεί το μωρό και το όνομα αυτού «ECORAP A.E., ΡΑΠ ΕΡ Αναπτυξιακή ΑΤΕΒΕ, ΠΕΛΑΝ Α.Ε., Ραψωματιώτης Παν. – Ραψωματιώτης Δημ. Ο.Ε.», με διακριτικό τίτλο ΤΡΙΠΟΛΗ 3/2015 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, και νονοί φυσικά Τατούλης και Παυλής . Μετά απο όλα αυτά που υποτίθεται μνιμόνια και νομξμότητες και ότι η Τρόικα θα μας βάλει μυαλό και θα γίνουμε κράτος , βλέπω γι'αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει σωτηρία , αυτές οι πρακτικές τόσα χρόνια που μας έφεραν σ'αυτήν την κατάσταση συνεχίζονται ακόμα το ξαναλέω δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

21:57 Είσαι πολύ σωστος. Και πάνω από όλα θα αντιδρασει και εδώ ο Γιάννης και η παρέα του. Για να δούμε αυτη η περιοχη τι πρόβλημα εχει; Είναι natura, είναι διπλα στο δάσος, μήπως περνάει από εκεί καμια πηγή που δίνει νερό σε ολη την πελοποννησο (ακόμη κι αν είναι ενα χιλιομετρο μακριά δεν πειράζει);;

ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΡΤΑ. ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 400 ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ' ΒΛΑΧΟΙ ' β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΛΑΣΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΜΑΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ??????????????

Περάσαμε ακόμα ένα μήνα με σκουπίδια και μετά από μία ακύρωση του διαγωνισμού και όλα αυτά γιατί? Γιατί ήθελαν να τα δώσουν από την αρχή στον ** ο οποίος αφού δεν είχε την κατάλληλη άδεια του έβγαλαν και νέα άδεια από την ΠΕΧΩ. Ν α δούμε τι άλλο θα κάνουν για τους ***ς τους? Τουλάχιστον θα ξεβρωμίσουν την πόλη?

Ο Γιάννης πάντα τους βοηθούσε και τους έδωσε και έτοιμες λύσεις. Μόνοι τους έβαζαν εμπόδια είτε λόγω εγωισμού , είτε λόγω συμφερόντων. Μη προσπαθούν η Περιφέρεια και ο Δήμος να φορτώσουν τις υπόγειες διαδρομές τους στην αντιπολίτευση. Όλοι έχουν καταλάβει τι παίζει με τους δήθεν κλειστούς διαγωνισμούς που τους ακυρώνει ο επίτροπος και αυτοί τους κάνουν ξανά και ξανά προκειμένου να τα παίρνουν τα έργα αυτοί που θέλουν. Και για τον κόσμο που ζει μέσα στα σκουπίδια πλήρη αδιαφορία...

Δυστυχώς για εμάς εδώ, στον δήμο Βέλου-Βόχας Κορινθιας όπου και το εργοστάσιο (ΚΔΑΥ μέχρι τώρα ήξερα) του Ραψωματιωτη, αφού είμαστε όλοι ζαμανφουτίστες, απολιτικ, μακακες, και αφού καταφέραμε να ξαναβγεί δήμαρχος για 2η 5ετια ο δεξιουλης και ανύπαρκτος Παπακυριακος, θα υπομείνουμε και την καταστροφή απο τα σκουπίδια της Τρίπολης ενώ τα δικά μας εδώ ήδη στιβαζουν στους δρόμους και θα κάνουν παρέα με την οσμή τους με αυτήν του οβελία του Πάσχα!!! Φέρτε κι άλλα!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.