Αρκαδικός: Με το μυαλό στον Φίλιππο Βέροιας

Αρκαδικός: Με το μυαλό στον Φίλιππο Βέροιας

Απρίλιος 01, 2015 - 15:13
2 σχόλια

Η προετοιμασία του Αρκαδικού ενόψει της σημαντικής Σαββατιάτικης (4/4) αναμέτρησης (17.00) με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης έχει ξεκινήσει με τους παίχτες καθημερινά να ανεβάζουν στροφές.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε στους παίκτες του την σημασία του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας, μία ομάδα που επιδιώκει την παραμονή της στην Α2 κατηγορία και αυτό το στοιχείο από μόνο του την κάνει επικίνδυνη, καθώς θα έρθει στην Τρίπολη να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά.

Στη συνέχεια της προπόνησης, ο 33χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και σχήματα σε άμυνα και επίθεση, ετοιμάζοντας με τον άμεσο συνεργάτη του Μπάμπη Αλεξόπουλο κάποιες τεχνικές εκπλήξεις για τον αγώνα του Σαββάτου.

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός βρίσκεται στη δεύτερη (προνομιούχο) θέση και ο αγώνας με τον Φίλιππο Βέροιας είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια ανόδου στην Α1 κατηγορία και για αυτό το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης θα πρέπει να γνωρίσει και πάλι μεγάλες πιένες.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.