Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης δεν είχε λόγο στις εκδηλώσεις για το Πάσχα (video)

Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης δεν είχε λόγο στις εκδηλώσεις για το Πάσχα (video)

Απρίλιος 01, 2015 - 20:24
43 σχόλια

Παραγκωνισμένη για ακόμη μία φορά

Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης 1η Απριλίου, με τον σύμβουλο της πλειοψηφίας Φώτη Παπούλια να θέτει ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις του Πάσχα για την Τρίπολη δεν πέρασαν από τη Δημοτική Κοινότητα.

Ο κ. Παπούλιας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει έρθει καν σαν θέμα ο εορτασμός του Πάσχα. Τόνισε ότι για ό,τι γίνεται μέσα στην Τρίπολη, η Δημοτική Κοινότητα έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Να οριστούν επιτροπές της Κοινότητας, μία για τα προβλήματα που αφορούν την πόλη και άλλη μία για τα θέματα πολιτισμού και αθλητισμού.

Ο κ. Ζορμπαλάς θεωρεί ότι για να είναι υπολογίσιμη η Κοινότητα πρέπει να ψηφιστεί ένα θέμα όπου να εκφράζεται η δυσαρέσκειά τους που δεν τους ζητήθηκε η γνωμοδότηση για τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Ο κ. Κοσκινάς τόνισε ότι τις άλλες χρονιές οι εκδηλώσεις του Δήμου μπορεί να καθυστερούσαν, αλλά περνούσαν πάντα από το Συμβούλιο της Κοινότητας, ενώ εφέτος είναι λάθος που η Κοινότητα δεν έχει λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας είπε: «Ο ρόλος μου είναι να απαιτώ ούτως ώστε η Δημοτική Κοινότητα να έχει τις αρμοδιότητες που ορίζει ο ''Καλλικράτης'' και όχι μόνο. Από αναλήψεως από 1/9, δυστυχώς, σε αυτή τη δημοτική αρχή οι ωρολογιακές βόμβες που σκάνε ήταν πολλές. Δε μιλάμε για μια ομαλή διοίκηση πόλης, αλλά για σοβαρά και έκτακτα πράγματα. Μπορώ να δικαιολογήσω ορισμένα πράγματα αυτή τη στιγμή, και πιστεύω ότι και όλοι κάποια πράγματα τα δικαιολογούμε, χωρίς να αναιρώ την πρόταση του κ. Παπούλια, με την οποία συμφωνώ. Μπορώ να δικαιολογήσω γιατί έχουν γίνει κάποια πράγματα, όλοι ήταν και είναι πάνω στο θέμα των σκουπιδιών. Συμφωνώ με την πρόταση».

Η πρόταση που ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Δημοτική Κοινότητα αναφέρει:

«Η Δημοτική Κοινότητα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά δεν συμμετείχε και δεν έδωσε γνωμοδότηση ή προτάσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα που θα λάβουν χώρα εντός της πόλης της Τρίπολης.

Και στο παρελθόν αλλά και τώρα για το Πάσχα οι εκδηλώσεις γίνονται μονομερώς από τον Δήμο Τρίπολης, χωρίς τη συνδρομή της Δημοτικής Κοινότητας».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης δεν είχε λόγο στις εκδηλώσεις για το Πάσχα


43 Σχόλια

ΟΥΑΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΔΗΣΗ , ΕΙΔΗΣΗ !!! ΦΩΤΗ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΦΩΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ? Ο ΣΚΟΡΠΙΔΑΚΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ?

Ο Νάτσης που νομίζει ότι βρίσκεται με την τσιγαρούκλα στο χέρι και επίσης δεν μπορείς σαν σύμβουλος να είσαι "βεζούβιος" στις συνεδριάσεις . Ωραία εικόνα συμβούλων με το τσιγάρο και σε λίγο με το ουϊσκι στο χέρι.

Τι έγινε ρε μάγκες σας άφησε απο την απέξω ο ΠΑΡΗΣ. Απο οτι φαίνεται αυτός απο μόνος του κάνει κουμάντο στον Δήμο ο άλλος ψάχνει για το αεροπλάνο στην Κουάλα λαμπουρ.

Ποιός Σκορπίδας ρε παιδιά αυτός που γυρνάει τις καφετέριες κάθε μέρα και όπου γάμος κια χαρά πρώτος!!! Σε όλα τα εγκαίνια πίσω απο το Παυλή είναι!!!

Να σου πω ρε Φώτη, τό'κοψες τώρα το χόμπι να φωτογραφίζεις τα «τσαντήρια» στις καφετέριες και να παρουσιάζεις το μπερντέ με το φωτοκολλάζ στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας; Τί έγινε; Χάλασε η φωτογραφική μηχανή ή μήπως δεν υπάρχουν πλέον οι πρόσθετες κατασκευές στις καφετέριες; Αλλά ξέχασα...Τώρα δεν είναι δήμαρχος ο Σμυρνιώτης αλλά ο Παυλής...Κι αυτός μαλώνει άγρια...Φουστανάτη κοτούλα...

Ο Παναγιώτης Σκορπίδας θα είναι ο αυριανός μας Δήμαρχος...να το θυμάστε, τίμιος, ειληκρινής, φρέσκος, γεμάτος νέες ιδέες. Ακούγεται μάλιστα έντονα ότι σε αυτόν θα παραδώσει την σκυτάλη ο Παυλής στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θεοδωρακόπουλε ετοιμάσου να φύγεις, έρχονται οι μεγάλες δυνάμεις Σκορπίδας και Νάτσης. Τι άλλο θα δούμε με Δήμαρχο Παυλή.

Πτυχίο έχει κανείς τους; ή τελείωσαν όλοι τον βοιδοσχολή

8:23 τι να το κάνουν το τσαντήρι τώρα ρε...μπαγλαμά? ανοίξιασε!

9:18 μπας και την παραδώσει τη σκυτάλη λίγο νωρίτερα?

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ....Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!!ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!!!!

Εάν χαθεί το αεροπλάνο τότε ΣΚΟΡΠΙΔΑ ετοιμάσου. Και από ότι φαίνεται τι έκαναν και οι πιλότοι.

Like, +1 και retweet για τον αυριανό δήμαρχο της καρδιάς μας... τον Π.Σ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ; ΈΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ;

τελικα ρε φωτη με αυτα που σου καταλογιζουν ,εχουν δικιο? γιατι δεν μιλας τοσο καιρο για τα τσαντηρια -παρανομες κατασκευες πλατειας πετρινου-πεζοδρομων?

Πάρη βάλε , τον Σκορπίδα και τον Νάτση αντιδημάρχους. Εγγύηση για το μέλλον της Τρίπολης.

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 02/04/2015 - 09:18 Και σε όλα αυτά που είπες, θα πρόσθετα και το γεγονός ότι είναι μονίμως με ένα κινητό τηλέφωνο κολημμένο στο αυτί (κάνει, και καλά, PR), δήθεν ότι μιλάει συνέχεια, γιατί είναι τόσο σοβαρές οι αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί (ιδίως στη Δημοτική Κοινότητα δεν βάζει γλώσσα μέσα του, τους έχει πεθάνει στην πολυλογία) και είναι πολυάσχολο το παιδί...Ούτε ο Λάτσης, τέτοια πέραση...Άντε, την επόμενη φορά, σου εύχομαι να χασμουρηθείς, μπας και κινηθεί λίγο το στόμα σου...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ...ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΝΕΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΔΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ή ΠΟΛΗ...

ΠΡΟΣ: Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 02/04/2015 - 21:54 ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ. *** ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Το μεγαλοδικηγόρο τι τον ήθελε, να δει πόσα χρόνια θα φάνε??? χαχαχαχαχα!

ΣΚΟΡΠΙΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ.

Επειδή πολλοί εδώ μέσα κάθε προσπάθεια που γίνεται από νέους ανθρώπους για το καλό της πόλης μας έχω να σας πω πως ο Παναγιώτης Σκορπίδας κινείται με χαμηλούς τόνους αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάει με ανθρώπους που δίνουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα της πόλης. Τον πλαισιώνει επιστημονικό προσωπικό και όχι τυχαίοι άνθρωποι και πάντα οι λύσεις που προκρίνει είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες!

Ρε *** ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ SELFIE ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .ΓΛΥΨΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ VIP NA ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΛΥΨΕ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ *** ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΤΑ Η ΚΑΝΑ ΧΟΡΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟΥ

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 03/04/2015 - 09:07 Kαταρχάς σε κόβω να είσαι ο ίδιος, περί ου ο λόγος...Καρφώνεσαι...Τέλος πάντων, το ψώνιο του καθενός, είναι προσωπική του υπόθεση, αρκεί να μην φτάνει σε σημείο να γίνεται ενοχλητικό στους άλλους...Δεν μου λες τώρα, το επιστημονικό προσωπικό που τον (σε) πλαισιώνει, είναι ο Κώστας ο ****; Για να μην μιλήσουμε για τους «χαμηλούς τόνους» με τους οποίους κινείται (-σαι), που, το αυτί του (σου) να ξύσει (-εις) ή σε ποια ταβέρνα και με ποιον θα φάει (-ας), το βλέπουμε σε φωτογραφία στο facebook...Το ότι «μιλάει» (-άς) με ανθρώπους και προκρίνει λύσεις, ας μην το σχολιάσω...Τό πόσο μιλάει (-άς) φαίνεται από τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας...Με δική του (σου) ομιλία ξεκινάει και τελειώνει η συνεδρίαση...

Σας ενοχλεί που υπάρχει ένας νέος πολιτικός με όραμα και όρεξη για δουλεία σε τούτη την πόλη. Σκορπίδα συνέχισε ακάθεκτος και όταν αναλάβεις τον Δημαρχιακό θώκο όλοι αυτοί εδω μέσα που σε περιγελούν θα τρέχουν να σε παρακαλάνε να τους βάλεις σε κανά δίμηνο!!

Επίσης ότι προγραμματικές δηλώσεις είχε κάνει πριν την εκλογή του σαν δημοτικός σύμβουλος τις έχει κάνει όλες πράξη...γι΄αυτό συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε.

άλλα 50 like στον νέο "δήμαρχο"

ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ!!!!!! ΣΚΟΡΠΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ, Ο ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ-ΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΣΗΚΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ,ΠΑΣΧΙΖΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΩΘΗΚΕ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ....

Εσείς να τα βλέπετε ο ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ έβαλε γυαλιά σε όλους μας. Μπράβο Παναγιώτη. Έδωσε λύση για τα σκουπίδια, ειναι παντού παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις και σε καθημερινή βάση συμβουλεύει τον Δήμαρχο πως να διαχειρίζεται δύσκολα πρόβλημα που ταλανίζουν τον Δήμο μας. Παναγιώτη ζεις ΕΣΥ μας οδηγείς!!!!!!!!

Ο Σκορπίδας με τις γνωριμίες του έχει ξελασπώσει τον Παυλή. Μεγάλε VIP Σκορπίδα, σε ευχαριστούμε για όλα!

Τα βλέπεις Παυλή έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο τον Παναγιώτη τον Σκορπίδα και βάζεις τον Πάρη να κάνει κουμάντο στο Δήμο. Σκορπίδα εισαι η ελπίδα μας.

O ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ!

Βλαχάκια Τριπολιτσιώτες, να ξέρετε ότι την λύση για τα σκουπίδια, την βρήκε ο VIP Παναγιώτης Σκορπίδας δίπλα στην πισίνα του φίλου του Κώστα.

16:23 Παρ' τη λύση σου και θα σου λεγα τι να την κάνεις!! Επίσης για την επιδημία που θα ξεσπάσει συντομότατα, να δω τι θα κάνει ο Σκορπιδάκος! Δεν τη γλιτώνετε με τίποτα γιατί αργήσατε πολύ , πάρα πολύ, και επιπλέον δεν υπάρχουν (δηλαδή υπάρχουν θεωρητικά.....) άτομα να κάνουν την απολύμανση έγκαιρα, και αφήνουν κάδους και δρόμους χωρίς σωστό καθάρισμα! (Βεβαίως στο σπίτι του Παυλή το έγλυψαν) Επίσης, σημαντικότατο στοιχείο που δεν πρέπει θεωρώ να παραβλέπουμε είναι ότι στο προηγούμενο μάζεμα το Δεκέμβρη δεν απολυμάνθηκε ΤΙΠΟΤΑ εκτός αν κάνω τόσο λάθος! Καληνύχτα λοιπόν και όνειρα γλυκά!!!

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚ ΤΟΥ!

Οι αλλοι τρολλαρουν συνεχεια και λενε Σκορπιδας Δημαρχος !! χααχαχαχα . Ρε χαβαλεδες γιατι κοροιδευετε το παιδακι? Ολη η πιτσιρικαρία κανει πλακα....

ΣΚΟΡΠΙΔΑ εισαι ο superman της Τρίπολης. Κάτι ήξερε ο ΠΑΥΛΗΣ και σε πήρε μαζί του. Αυτά τα γατάκια του ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ έχουν τρελαθεί μαζί σου και προσπαθούν να πουν διάφορα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ συνέχισε έτσι δυνατά και να εισαι δίπλα στον Δήμαρχο γιατί σε χρειάζεται τώρα περισσότερο από τον ΠΑΡΗ

Ο ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΕΠΕΙΔΗ Ή ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ