Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (2/4 – 8/4)

Το πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (2/4 – 8/4)

Απρίλιος 01, 2015 - 14:47
1 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα προβολής ταινιών του Cine Ville Tripolis για την κινηματογραφική εβδομάδα της σεζόν 2014 - 2015 που ξεκινά από την Πέμπτη 02 / 04 έως και την Τετάρτη  08 / 04 / 2015.

Mην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την διπλή  πρόσκληση που κληρώνει κάθε εβδομάδα.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 7 - FAST & FURIOUS 7
2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.

Σκηνοθεσία:ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΝ

Ηθοποιοί:ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Διάρκεια:137 λεπτά

Είδος ταινίας:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις στις:  19:30  &  22:10

Trailer >  https://youtu.be/0PW3cOtKVB4

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΝΤΑΡΣΙΑ - INSURGENT

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΝΤΑΡΣΙΑ αποτελεί το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ και είναι βασισμένο στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Τα δύο βιβλία μαζί που έχουν κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα best sellers των New York Times, έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή e-books όλων των εποχών.

Η Τρίς Πράιορ καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες και να συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην ισχυρή συμμαχία που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της.
 

Σκηνοθεσία:ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΟΥΕΝΤΚΕ

Ηθοποιοί:ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ, ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΠΕΝΣΕΡ, ΜΑΪΛΣ ΤΕΛΕΡ, ΑΝΣΕΛ ΕΛΓΚΟΡΤ, ΣΕΪΛΙΝ ΓΟΥΝΤΛΙ, ΤΕΟ ΤΖΕΪΜΣ, ΚΕΪΤ ΟΥΙΝΣΛΕΤ , ΤΖΕΪ ΚΟΡΤΝΙ, ΖΟΪ ΚΡΑΒΙΤΖ

Διάρκεια:119 λεπτά

Είδος ταινίας:ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

Ώρες Προβολής >    Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  22:30

Trailer >  https://youtu.be/pupAQw2y9x8

 

CHAPPIE

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του. 

Σκηνοθεσία: ΝΙΛ ΜΠΛΟΜΚΑΜΠ

Ηθοποιοί:ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΓΟΥΙΒΕΡ, ΝΤΕΒ ΠΑΤΕΛ

Διάρκεια:120 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Καταλληλότητα ταινίας:    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  19:20

Trailer >  https://www.youtube.com/watch?v=pXjYJKr6fm4

ΑΝΝΙΕ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Νέα Υόρκη, 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει παρέα με άλλα κοριτσάκια μαζί με την αυταρχική ανάδοχη μητέρα Miss Hannigan (Cameron Diaz), στην οποία την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει έναν ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελος της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο.

Σκηνοθεσία:ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ

Ηθοποιοί: ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ, ΤΖΕΙΜΙ ΦΟΞ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΖΑΓΙΑΣ,   ΚΟΥΒΕΝΖΑΝΕ ΓΟΥΑΛΙΣ, ΜΠΟΜΠΙ ΚΑΝΑΒΑΛΕ

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
 
Ώρες Προβολής >     Πεμ/ Παρ/ Σαβ/ Κυρ/ Δευ/ Τρι/ Τετ στις:  17:00

Trailer >  https://youtu.be/ragMRRES-tI

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.) - HOME 3D (GR)

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

Σκηνοθεσία:ΤΙΜ ΤΖΟΝΣΟΝ

Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ

Διάρκεια:95 λεπτά

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
 
Ώρες Προβολής >     Πεμ / Παρ / Σαβ / Δευ / Τρι / Τετ στις: 17:10 (Εκτός Κυριακής)

Trailer >  https://youtu.be/lRPTbmyo0ZM

 

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ "Ο Καραγκιόζης Πειρατής"

Του κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Απριλίου :  ΣΤΙΣ   12:30   ΚΑΙ ΣΤΙΣ  17:00

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.