Πάσχα στην Τρίπολη με τον... Καρατζαφέρη (photos)

Πάσχα στην Τρίπολη με τον... Καρατζαφέρη (photos)

Μάρτιος 31, 2015 - 18:43
2 σχόλια

Το Πάσχα έρχεται και οι πρώτες εικόνες που αντικρίζει κανείς μπαίνοντας στην Τρίπολη, εκτός από τα σκουπίδια, είναι και οι ταμπέλες του Καρατζαφέρη που ζητεί... την ψήφο του κόσμου.

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ «κοσμεί» τις κολώνες της πόλης ακόμα και δύο μήνες μετά τις εκλογές. Ίσως οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει και να αφαιρέσουν τις συγκεκριμένες ταμπέλες, αφού οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός απεφάνθη και οι αφίσες του ΛΑΟΣ δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν ακόμα.

Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό με τις ξεχασμένες για μέρες αλλά και μήνες διαφημιστικές ταμπέλες, που το μόνο που προσφέρουν είναι ένα κακόγουστο θέαμα στους περαστικούς. Το πρέπον θα είναι αυτού του είδους οι ταμπέλες που διαφημίζουν και ενημερώνουν για εκδηλώσεις, εκθέσεις, παραστάσεις και άλλου είδους δρώμενα της πόλης, να αφαιρούνται μετά τη λήξη τους.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

εχει δουλεια η παραταξη παυλη, τα σκουπιδια. ζουμε στην ποιο ομορφη κ καθαρη πολη της ευρωπης.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.