«Παράνομη ενέργεια η δημιουργία ΧΑΔΑ στην περιοχή Αγίου Βλασίου»

«Παράνομη ενέργεια η δημιουργία ΧΑΔΑ στην περιοχή Αγίου Βλασίου»

Μάρτιος 31, 2015 - 10:36
37 σχόλια

Καταγγελία Επιτροπής Φορέων και Πολιτών για τα απορρίμματα

Η Επιτροπή Φορέων και Πολιτών καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Τρίπολης ότι στο όνομα της έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια προχώρησε στην προδήλως παράνομη ενέργεια να δημιουργήσει χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στην περιοχή Αγίου Βλασσίου στα όρια Τρίπολης και Σιλίμνας.

Η ενέργεια αυτή έγινε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβιάζει δε την έννομη συνταγματική τάξη άρθρα (2, 4, 5, 24 και 120) καθώς και συγκεκριμένους νόμους για την πυρασφάλεια, δασοπροστασία, προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και βασικών υγειονομικών διατάξεων. Υπερβαίνει δε την δικαιοδοσία του, αφού το δικαίωμα αυτό έχει μόνο ο Υπουργός Περιβάλλοντος (Ν.4042/12) κάτω μάλιστα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μέχρι στιγμής δεν έχει υπογραφεί τέτοια απόφαση.

Ο ΧΑΔΑ αυτός βρίσκεται μέσα στο περιαστικό δάσος της Τρίπολης, γειτνιάζει με κατοικίες και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Βρίσκεται πάνω από τα δίκτυα των υδραγωγείων Πιάνας και «Μάννας του νερού» που υδρεύουν μεγάλο τμήμα της πόλης. Εφάπτεται του αρχαιολογικού – ιστορικού χώρου των Τρικόρφων και σε μικρή απόσταση βρίσκονται μνημεία που προστατεύει ο αρχαιολογικός νόμος.

Γνωρίζουμε την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται η Τρίπολη και την αναγκαιότητα της άμεσης αποκομιδής των σκουπιδιών, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την προαναφερθείσα ενέργεια αφού έχουν προταθεί μια σειρά άλλες λιγότερο επικίνδυνες λύσεις και συγκεκριμένα:

1.Η πρόταση του κ. αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος προς Δήμο και Περιφέρεια για μεταφορά στη Κοζάνη, όπως φαίνεται από πρόσφατη δήλωσή του. Η λύση αυτή φαίνεται ότι δεν προχωρεί αφού το Δ.Σ. της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ Α.Ε. του ΧΥΤΑ Κοζάνης αποφάσισε να ανακαλέσει προηγούμενη απόφασή του για μεταφορά 5000tn.

2.Από Φορείς και Πολίτες που προτείνουν χώρους που βρίσκονται σε παλαιότερες μελέτες της Περιφέρειας, της Νομαρχίας και της ΤΕΔΚΑ, οι οποίες επιτέλους πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.

3.Προτάσεις που έχουν γίνει από δημοτικές παρατάξεις.

Είναι δε απορίας άξιον γιατί από τη Δημοτική Αρχή προτιμήθηκε η μίσθωση ιδιωτικής έκτασης και όχι χρήση δημόσιου χώρου, που υπάρχουν αρκετοί στην ευρύτερη περιοχή και μάλιστα χωρίς τα προβλήματα του συγκεκριμένου που επιλέχθηκε.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης σε επαγρύπνηση, να αντιδράσουν στις προδήλως παράνομες πράξεις, να απαιτήσουν, επιτακτικά πλέον, μόνιμη λύση του προβλήματος των απορριμμάτων με ολοκληρωμένη – εναλλακτική διαχείριση αποκλειστικά από τον Δήμο, χωρίς παρέμβαση της Περιφέρειας και ιδιωτικών εταιρειών. Να κλείσει αμέσως ο παράνομος ΧΑΔΑ.  

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

37 Σχόλια

Ποιοι είσατε εσείς; Ονόματα έχετε ή κάπιον εκπρόσωπο; Για να δούμε τι γίνεται στην πραγματικότητα γιατί θα τρελαθούμε δηλαδή.

Και επίσης ποιοι είναι οι δημόσιοι χώροι που λέτε οτι υπάρχουν; Γιατί δεν τους αναφέρετε συγκεκριμένα; Ποιος σας΄"διόρισε" ως αντιπροσώπους φορέων και πολιτών; Ποιους φορείς και ποιους πολίτες αντιπροσωπευετε; Κρυβόσαστε πίσω από έναν τίτλο. Πειτε τώρα τα ονόματά σας, με ποιες διαδικασίες γίνατε αντιπρόσωποι και ποιους φορεία αντιπροσωπευετε. Αντε ενας ενας. Και πάνω από όλα αν εχετε προτάσεις για δημόσιους χώρους κάντε τες με σαφήνεια και συγκεκριμένες τοποθεσίες. Και όχι με αοριστολογίες.

Ποιες είναι οι προτάσεις που έγιναν από δημοτικές παρατάξεις και είναι λιγότερο επικίνδυνες; Από ότι θυμάμαι ο Σμυρνιώτης μανιωδώς υποστήριξε την Αγ. Τριάδα. Τη θεωρεί κανένας καλύτερη λύση από αυτή που εφαρμόζεται; Καλύτερη σε ποιον τομέα; Στην απόσταση από τα σπίτια; Γελάει κάθε πικραμένος. Οι υπολοιποι πεισματικά σχεδόν, αρνηθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε πρόταση. Πρόταση με συγκεκριμένη τοποθεσία μιλάω όχι διαλέξεις αμφιθεάτρου. Βαρεθήκαμε να τους ακούμε. Περιορίστηκαν στο να αρνούνται τα πάντα. Αυτή είναι η κατάντια του δημοτικού συμβουλίου.Διαφωνώ κι εγώ με την πρόταση και τις ενέργειες του Παυλή, αλλά μέχρι να μου πει κάποιος κάποια καλύτερη πρόταση αναγκάζομαι τελικά να συμφωνήσω.

Εσύ φαίνεται ότι είσαι τρελός, μη μας λες ότι θα τρελαθείς τώρα στα ξαφνικά! τα υπόλοιπα θα τα βρουν οι νόμοι, ΒΛΑΚΑ!!!

Ανώνυμε, μην βγάζεις αφρούς από το στόμα, καρφώνεσαι! Τις προτάσεις τις έχουν στα χέρια τους πιο αρμόδιοι από σένα και μένα και αρνούνται να τις εφαρμόσουν! Θέλεις σε ποιον τομέα ήταν καλύτερη η (κάκιστη) Αγ. Τριάδα? Από την πόλη και το νοσοκομείο, από τις πηγές και το δάσος ίσως? Όλοι το δέχτηκαν με το πιστόλι κυριολεκτικά στον κρόταφο και με την προϋπόθεση ότι θα είναι για αυστηρά μικρό διάστημα! Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!!

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω τόσον καιρό. Η Αγία Τριάδα είναι πολύ πιο κοντά στην πόλη και τότε δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Τώρα πως ξεσηκώνονται όλοι ακόμα και για περιοχές που απέχουν πολύ μεγαλύτερη απόσταση από σπίτια χωριών ή πόλεων; Δεν μιλάω αναγκαία για τον Αγιο Βλάσση γιατί δεν ξέρω ακριβώς που είναι το οικόπεδο, αλλά για άλλες λύσεις που προτάθηκαν από τον Παυλή.

Το σημείο δεν είναι απλώς παράνομο, είναι ΚΑΡΑπαράνομο, δεν υπάρχει καν η έγκριση του Υπουργού!!! Από εκεί και πέρα τώρα....δε μας λες εξυπνοπούλι, είναι σωστό να κλείνεις χωματερές και να τις ανοίγεις αλλού? θα βρωμίσουμε περιμετρικά όλη την πόλη, μέχρι και στο δάσος μέσα ρε...τυχάρπαστε?? Γιατί ο Παυλής με το που βγήκε την επόμενη κιόλας μέρα έκλεισε την Αγ. Τριάδα και γέμισε τους δρόμους σκουπίδι? (Την ίδια σπουδή για την αποκατάστασή της βέβαια δεν την έδειξε!) Γιατί δεν περίμενε έναν, ή έστω 2 μήνες να βρει την καλύτερη λύση??? (που αν θυμάσαι μας είπε την είχε και στο τσεπάκι?)

Σας ξαναλέω ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΥΛΗ. Εσείς τρέχετε κάθε φορά να υπερασπιστείτε το Σμυρνιώτη. Αφού υπάρχουν οι προτάσεις να μου τις πείτε γιατί δεν τις έχω ακούσει από κανέναν. Μόνο ο Σμυρνιώτης έκανε μια πρόταση Την Αγία Τριάδα που σας είπα δεν μπορώ να τη συγκρίνω με τον Αγιο Βλάσση γιατί δεν ξέρω ακριβώς που είναι το οικόπεδο. Αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ. Πείτε μου τις "αλλες προτάσεις" που αναφέρει το΄παραπάνω δελτίο τύπου για να τις αξιολογήσω και να κρίνω. Τις ξέρετε εσείς; Για να κρίνετε ότι είναι καλύτερες μάλλον τις ξέρετε. Όσο δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις ποια είναι η λύση να πεθάνουμε από τα σκουπίδια;

Και ακόμη περιμένω και τα ονόματά σας και ποιους "φορείς" αντιπροσωπεύετε.

Αφού δεν ξέρεις που ειναι το οικόπεδο στον Αγιο Βλάση σταματα να γράφεις γιατί γίνεσαι πολύ εκνευριστικός...........

Εμπόδια στην παρανομία προσπαθεί να βάλει ο λαός της Τρίπολης. Εχει ενημερωθεί το ΥΠ.Υγείας ,Υπ Περιβάλλοντος. και τα κόμματα. Οι δικαστικές αρχές σιωπούν περίεργα. Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για το κλείσιμο της παράνομης χωματερής.

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 31/03/2015 - 11:34 είναι γελοίο να ζητάς απ' τους άλλους ονόματα όταν εσύ δεν βάζεις το δικό σου, ηλίθιε.

Εσείς έχετε γίνει εκνευριστικοί και σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Οι μεν υποστηρίζετε τον προηγούμενο Δήμαρχο που έχει δημιουργήσει στην Αγία Τριάδα ένα περιβαλλοντικό ΕΓΚΛΗΜΑ, μια ΝΤΡΟΠΗ για την Τρίπολη του 2015 και απο την άλλη κόβεστε για το περιβάλλον στον Άγιο Βλάσση. Όψιμοι οικολόγοι όλοι σας. Στην Αγία Τριάδα δεν μένουν άνθρωποι; Δεν υπάρχει εκεί περιβάλλον και υδροφόρος ορίζοντας; Οι δε άλλοι, υποστηρίζετε τον νυν Δήμαρχο που ακούγοντας την κάθε "παρέα"-"επιτροπή φορέων"-"αντιπροσώπους πολιτών" που κάθε φορά δεν ήταν πάνω από 20 άτομα, αδυνατεί να λύσει εδώ και 6 μήνες το πιο σημαντικό πρόβλημα της πόλης μας και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές μας. Για να μην πω για την υπόλοιπη αντιπολίτευση γιατί θα χαλάσω την ώρα μου. Φατε τους στα μούτρα. Αυτοί σας αξίζουν γιατί είσαστε ίδιοι με αυτούς.

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 31/03/2015 - 12:15. Εγώ δεν βάζω το όνομά μου γιατί δεν υποστηρίζω ότι αντιπροσωπεύω τους πολίτες και τους φορέίς της Τρίπολης. Αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου μόνο και λέω την π@@@α μου, όπως και όλοι στα σχόλια. Αυτοί υποστηρίζουν ότι αντιπροσωπεύουν φορείς και πολίτες της Τρίπολης. Είναι ηθικά υποχρεωμένοι να γράψουν ποιοι είναι και πως εξελέγησαν αντιπρόσωποι. Ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό γιατί μου αξίζει όσο χάνω το χρόνο μου μαζί σας.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΦΥΛΗ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Έχεις καταλάβει άνθρωπε μου τι λές? Συγκρίνεις το περιβάλλον της Αγ. Τριάδας?Από αυτό το μέρος παίρνεις το οξυγόνο σου και μεγάλο μέρος από το νερό σου!!!!!!!Τυχαία φτιάχτηκε εκεί το νοσοκομείο??? Τόσα άλλα μέρη δεν υπήρχαν?? Έχουν ή δεν έχουν πει ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πως από ότι έχει προταθεί ως σήμερα αυτή είναι η χειρότερη λύση που θα μπορούσε να γίνει? Κοίτα φίλε, για να τελειώνουμε μαζί σου! Η απόσταση του οικοπέδου από το δάσος είναι τόσο ΕΛΑΧΙΣΤΗ που είναι πλήρως παράνομη η εναπόθεση σκουπιδιών! Αυτά!!!!! Υ.Γ. Υπάρχουν κάτοικοι ενός χωριού που λέγεται Συλίμνα αν έχεις ακουστά, που αν πάρει φωτιά θα καούν πρώτοι πρώτοι! Υ.Γ. 2 Αν φοβάσαι μη βρωμίσει η πόλη, αυτό το σημείο είναι εξαρχής ξεκαθαρισμένο ότι είναι για το ένα τέταρτο από αυτά τα σκουπίδια που υπάρχουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην πόλη....για τα άλλα δεν ξέρω, θα ανατεθούν λέει να μεταφερθούν μετά για Κόρινθο!!

Να μιλάμε με στοιχεία. Η Αγία Τριάδα απέχει από την πλατεία Αγίου Βασιλείου 3.110 μέτρα. Το νταμάρι στον Άγιο Βλάση απέχει από την πλατεία Αγίου Βασιλείου 2.500 μέτρα. Το νταμάρι είναι στα 1.500 μέτρα από το Νοσοκομείο. Οι συντεταγμένες της Αγίας Τριάδας είναι 37.491605, 22.398837. Οι συντεταγμένες του νταμαριού είναι 37.507369, 22.345463. Το Google Maps είναι φίλος μας και τα μετράει όλα. Μην γράφετε ανακρίβειες λοιπόν ότι το νταμάρι είναι πιο μακριά από την Αγία Τριάδα. Το νταμάρι είναι χειρότερη λύση από την Αγία Τριάδα 100%.

Και ξέρεις, ε, ο αέρας το καλοκαίρι ειδικά το βράδυ μονίμως δυτικός, νοτιοδυτικός...του σκοτωμού τον φέρνει κάτω το βραδάκι, χαχαχααχα! Μετά θα λένε όλοι αυτοί οι έξυπνοι στις καφετέριες " μα κάτι μμμμυρίζεεειιι"!!

12:47 Ποιο Google maps τους λες? Θέλεις με το ζόρι να τους γεμίσεις το μυαλό? Άστο, δεν γεμίζει, και όσο και να μιλάμε για αποστάσεις, υπάρχουν άλλα που έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία, ακόμα κι απ' αυτό, που φυσικά είναι σημαντικότατο! Άστο, δεν υπάρχει λόγος να κουράζεστε, μην παίζουμε άλλο το παιχνίδι τους!!!!!!!

Δεν χρειάζεται να είσαι πανεπιστήμονας για να καταλάβεις οτι η λύση του Αγ. Βλάση έχει μόνο μειονεκτήματα για την πόλη. Αυτοί που πήραν την απόφαση είναι ή ανόητοι ή εξυπηρετούν συμφέροντα. Δεν υπάρχει αλλη εξήγηση χρησιμοποιόντας την κοινή λογική.

Οπότε αφού όλες οι επιλογές ειναι λάθος πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε με τα ποντίκια; Φυσικά κ υπάρχουν παντού μειονεκτήματα αλλα όπως κ ο πρώην έτσι κ ο ΝΥΝ προσπαθούν να αποσυμφορήσουν την πόλη. Δεν υποστηρίζω κανένα απο τους τοπικούς άρχοντες αλλα φτάσαμε στο σημείο να περπατάμε δίπλα στα ποντίκια κ τις κατσαρίδες. Το περιβάλλον σαφώς κ πρέπει να προστατευτεί αλλα μήπως πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε κ τη. Δημόσια υγεια που έφτασε στο κόκκινο. ; Όλοι εσείς που λέτε για Αγία τριάδα ή τωρα για άγιο Βλάσση σκεφτήκατε ποτέ οτι υπάρχει σοβαρότατο θεμα κ ο καθένας προσπάθησε να βρει λύση για το καλό των πολιτών; Που ειναι η περιφέρεια σε όλα αυτά που κάθε φορα μας αφήνει να φτάνουμε στο απροχώρητο κ να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ; Εχει περάσει στο απυρόβλητο ο Τατουλης κ όλοι τα βάζουν με τους δημάρχους. Πρώην κ ΝΥΝ. Ας έβρισκε ο πρώτος υπεύθυνος λύση για χώρο κ μετά οι δήμαρχοι κανά την Συγκομιδή που ειναι κ η ευθύνη τους. Πρέπει κάθε τόσο να αφήνουμε τα σκουπίδια να σαπίζουν έξω απο τα σπίτια μας κ μετά να ψάχνουμε που θα τα πάμε βόλτα γιατι η περιφέρεια ειναι άπραγη.

12:33 , όλη μας η έννοια είναι η πλατεία Πετρινού και οι τσαντηροκαφετέριες. Τα σκουπίδια κοντεύουν να φτάσουν στα μπαλκόνια μας και συ στην κοσμάρα σου.

11:33 Είναι πίσω από κάτι πεύκα, γι' αυτό δεν το ξέρεις το οικόπεδο, είναι "αόρατο" όπως είπε ο ιδιοκτήτης του, κι έτσι δεν έχει και πολλή σημασία. χαχαχα! και δεν μας μας νοιάζει βασικά τι ξέρει και τι δεν ξέρει ο καθένας! 15:44, μην ανησυχείς, θα σου την αποσυμφορήσουνε την πόλη, από αλλού θα σου έρθει η......συμφόρηση!

15:55 Άκυρος εντελώς όμως!! Θα καθαρίσει το μπαλκόνι σου μη φοβάσαι, όπως θα καθαρίσει πολύ σύντομα και το...μπαλκόνι της Τρίπολης! (Περιγραφή του σημείου=επίδοξης χωματερής Παυλή μέχρι το 2019, από τον άλλο τον άντε μην πω, τον Τζιούμη!!!)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΠΛΑΤΩΜΑ; ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ;ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ;ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ;ΛΕΒΙΔΙ;ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΣΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ........ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ;

Κατά τα άλλα ο Παυλής μας το παίζει νόμιμος και όλα ξεκαθαρίζει τα πράγματα και όλα παράνομα τα κάνει.....

Ε όχι και να καθαρίσει, στην καλύτερη περίπτωση θα τα μπαζώσουν, και πιες μετά νερό Μ@@@ΚΑ Τριπολιτσιώτη...και όχι μόνο!

@17:11 Είσαι τραγικός!!!! Ποιοι ίδιοι? Αν επαναλαμβάνονται και 2-3 δικό τους θέμα, και ποσώς μας ενδιαφέρει! Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κανέναν τη διαμαρτυρία! Από εκεί και πέρα, το σημείο είναι εντελώς παράνομο! Δεν βάζεις σκουπίδια στο δάσος! Τόσο απλά! Δες τώρα και μια άλλη διάσταση του θέματος! Λες ότι σαμποτάρουν τον Παυλή, οκ? Εγώ θα σου πω κάτι άλλο, πως ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται! Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους με χαρά για την απόφαση του Παυλή, και θέλουν να συνεχίσει αυτό το χάλι -διαφορετικά θα πρότειναν κάτι άλλο- γιατί τελικά κατάλαβαν ότι αυτό έχει μεγαλύτερη...ανταπόδοση! Ένα μέρος πλήρως ακατάλληλο και παράνομο μέσα σε δάσος και πηγές, που θα δημιουργήσει δικαιολογημένες αντιδράσεις και διασυρμό! Ένα το κρατούμενο! Από εκεί και πέρα δείχνουμε ανοχή...και περιμένουμε! Σε περίπτωση φωτιάς, χαράς ευαγγέλια, σε περίπτωση μόλυνσης του νερού, γίνεται πάρτυ με μπουφέ, και λοταρία δώρων! ;) @15:44 έχεις δίκιο απόλυτο, και λόγω της Δημόσιας υγείας που κινδύνεψε σοβαρά επιτράπηκε όλο αυτό, (και στην ουσία για να μην πάνε κάποιοι φυλακή) αλλά ως πότε???????

Σε αυτή την πόλη που κοιμάται ήταν παρήγορο που κάποιοι επέλεξαν να βγουν μπροστά ονομαστικά και αποφάσισαν να εκτεθούν στα μάτια των κομματικών βολεμένων συμπολιτών τους προκειμένου να πουν τα αυτονόητα. Αν θέλετε να το καπελώσετε και αυτό κάντε το. Όσο χαζός και αν είσαι αποκλείεται να θες δυο χωματερές σε απόσταση αναπνοής απο την Τρίπολη. Ξεκολλήστε απο τα κόμματα και τα συμφέροντά σας, πρόκειται για τον αέρα που αναπνέουν τα παιδιά σας και το νερό που πίνουμε όλοι!

Ναι, θέλουμε δρόμους καθαρούς και να κάνουμε Πάσχα, αλλά η Δημόσια υγεία κινδυνεύει πολύ περισσότερο από την καταστροφή ενός σημείου σαν κι αυτό, είναι ότι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν στην πόλη και σε όλους μας! Αν θέλετε καταλάβετε το, αν θέλετε όχι, δεν μπορούμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς! Το λόγο έχει ο νόμος και οι ειδικοί από εδώ και πέρα!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΕ.ΕΧΕΙ 3 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Σκουπίδια στην Πόλη σκουπιδοπόλεμος στο PORTAL. Την ιστορία με το φούρνο του Χότζα μας θυμίζει......

Anonymos Εδώ σε θέλω, σε ένα μέρος ήδη χρησιμοποιούμενο ως χωματερή και έστω μέχρι να καθαρίσει η πόλη και να αποφύγουμε τα χειρότερα; Κάποιος λόγος θα υπάρχει...........και νομίζω ότι όλων κάπου πάει το μυαλό....Αλήθεια, με το Μεγαβούνι τι γίνεται; Βλέπετε κάτι στον μακρινό ορίζοντα;

Αν ο Χότζας βέβαια δεν το είχε τόσο εύκολο να γυρίζει κάθε φορά όπου φυσάει ο άνεμος, θα είχε φτιάξει έναν και σωστό φούρνο, κι όχι το κάρο του....Μπατζάκα !

Α, και επειδή κινδυνεύουμε να γίνουμε και παράγκα του Καραγκιόζη, το άρθρο μιλάει για καταγγελία μιας παράνομης ενέργειας! Κακώς μπερδεύτηκαν οι περισσότεροι και μπήκαν να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους χωρίς καν να διαβάσουν ή διαβάζοντας στα πεταχτά το περιεχόμενο αυτής!

@18:35 Μην το ψάχνεις, όσο πιο παράλογο είναι κάτι, τόσο πιο φυσικό φαίνεται στους ναρκωμένους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.