Απάντηση Τατούλη στον Αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Απάντηση Τατούλη στον Αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος

Μάρτιος 30, 2015 - 12:50
6 σχόλια

«Τα προβλήματα των πολιτών απαιτούν θεσμικές συνεργασίες και όχι κομματικές συναντήσεις»

Την έκπληξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Τσιρώνη, σε ότι αφορά τη δήλωσή του για τα σκουπίδια της Τρίπολης, και του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ιωάννη Πανούση, για την επίσκεψή του στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού «ότι εδώ και ένα μήνα έχει δώσει λύση, την οποία ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης δεν μπορούν να εφαρμόσουν» τόνισε ότι «ουδέποτε συναντήθηκε μαζί μου, ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου».

Σε ότι αφορά την επίσκεψη στην Τρίπολη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του προσομοιάζει με αυτή του προκατόχου του κ. Κικίλια, ο οποίος αντί να εστιάζει στην αποτελεσματικότητα των συνεργασιών με τους θεσμικούς φορείς, αρκέστηκε σε επισκέψεις σε φίλα προσκείμενους κομματικά δημάρχους και κομματικές οργανώσεις. Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο κ. Πανούσης, κατά την επίσκεψή του στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο  να μη συναντηθεί με την Περιφερειακή αρχή, τη στιγμή μάλιστα που τα έργα υποδομής των υπηρεσιών του χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και όχι μόνο».  

Δελτίο Τύπου


6 Σχόλια

Κε Τατούλη αυτό λέγεται τουλάχιστον θράσος. Eίσαι 5 χρόνια στην περιφέρεια και 40 χρόνια στην εξουσία και μας λες ότι δεν έχεις καταλάβει που είναι στο πρόβλημα με τα σκουπίδια; Ποιός μπορεί να περιμένει από σένα το παραμικρό για μια λύση που να στηρίζει την κοινωνία;

Ποιος σου είπε ρε Δημήτρη ότι ο Τατούλης δεν έχει καταλάβει τίποτα για τα σκουπίδια; Τα έχει καταλάβει πολύ καλά όλα. Και μάλιστα, με το σημερινό πλαίσιο κανόνων είναι πολύ περισσότερο υπεύθυνος για το αδιέξοδο από τον Παυλή. Και οι δύο, όπως και οι προηγούμενοι, είναι πάρ' τον ένα και βάρα τον άλλο, αλλά οι αρμοδιότητες του δημάρχου τελειώνουν με τη συλλογή των αστικών απορριμμάτων και τη μεταφορά τους σε χώρο που υποδεικνύει η Περιφέρεια. Τα συλλέγει η υπηρεσία του Δήμου. Πού τα πάει; Άλλο ερώτημα: Η δημόσια υγεία είναι σε κίνδυνο. Ποινικές ευθύνες δεν υπάρχουν; Τι κάνει η δικαιοσύνη; Υπάρχει;

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? Ε, ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ! Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ....!

Ποιος να κάνει μηνύσεις ρε; (μηνύσεις, όχι μυνήσεις, μάθε ελληνινά) Αυτός που τους ψηφίζει; Και μετά πώς θα πάει να ζητήσει χάρη; Πεθαμένοι...

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ.,ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.

Καλά ο Τατούλης πρέπει να μετανομαστεί σε Σουλειμάν.... Θεωρεί ότι όλος ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω από αυτόν... Αντί να τρέξει και να δει αυτός τους υπουργούς και να ζητήσει τη βοήθειά τους, περίμενε τους υπουργούς να πάνε σε αυτόν? Αντί να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πρέπει να πάει το βουνο στο Μωάμεθ? Καλύτερα να κατέβει από το καλάμι που έχει ανέβει και αυτός και η κόρη του, να αφήσουν τις εργολαβίες και τις αναθέσεις και να μαζέψουν κανένα σκουπίδι....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.