Ζωντανή μετάδοση του αγώνα Εθνικός - Αρκαδικός

Ζωντανή μετάδοση του αγώνα Εθνικός - Αρκαδικός

Μάρτιος 28, 2015 - 15:07
58 σχόλια

Ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει τον Εθνικό, ένα παιχνίδι που θα έχετε την δυνατότητα να δείτε ζωντανά.

Το ArcadiaPortal.gr ακολουθεί τον Αρκαδικό σε κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα και μέσω live streaming προσφέρει στους φίλους του συλλόγου να παρακολουθούν όλους τους εκτός έδρας αγώνες. Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι το ArcadiaPortal.gr με την βοήθεια των χορηγών MEDICIN  Τριανταφυλλόπουλος, Οινοποιείο Τρουπή και ΙΜS θα μεταδώσει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι με ζωντανή εικόνα και ήχο για να μην το χάσει κανένας φίλος του συλλόγου.

Δείτε εδώ ζωνταντά την μετάδοση

Ειδήσεις: 

58 Σχόλια

ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ , ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ......ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΜΥΝΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΔΙΚΟ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΖΑΜΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΥΧΗ......ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!

ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΟΦΕΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!! Ε ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;;;;;; ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΨΥΧΙΚΟ) ΤΟΤΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!!

Λοιπον μιχαλη (απο λευκαδα,απο λαυριο εχω μπερδευτει) σαν πολλα μας τα κανες... Πραγματικα το να ευχεσαι να τραυματιστει καποιος παικτης δε σε τιμα κ πολυ.... Αλλα τι λεω.... Δε μου φαινεσαι κ ανθρωπος με υψηλο επιπεδο.... Κ πραγματικα δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβας με τον αρκαδικο... Μονο ο αρκαδικος επαιξε με το αποδεκατισμενο ψυχικο;;; κ για να τελειωνουμε ο αθλητισμος κ ο πρωταθλητισμος ειναι συνδυασμος πραγματων.... Φυσικη κατασταση, ικανοτητες, τυχη και και και πολλα αλλα.... Κ η πατουλιδου πηρε μεταλλιο επειδη επεσε η μπροστινη της.... Τι επρεπε δλδ να γινει... Να μην της το δωσουν η να μη χαρουμε με τη νικη της;;; θα μας τρελανεις ρε φιλε.....

ΜΙΧΑΛΗ ΔΙΚΑΙΕ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ) ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΛΑΚΟΟΠΑΔΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ , ΑΛΛΙΜΟΝΟ , ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ,ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ..........ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ , ΤΕΛΕΙΑ.

Διόρθωση (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ admin ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΛΑΘΟΣ) "Κ η πατουλιδου πηρε μεταλλιο επειδη επεσε η μπροστινη της.... Τι επρεπε δλδ να γινει... Να μην της το δωσουν η να μη χαρουμε με τη νικη της;;; θα μας τρελανεις ρε φιλε....."!!!! Anonymous ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ!!!!!!!! ΓΚΕ ΓΚΕ;;;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;; EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗΞ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!!!!!!!!! ΥΓ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΝΟΕΙΣΤΕ!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

Υποβλήθηκε από ΜΙΧΑΛΗΣ (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 30/03/2015 - 14:12. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΟΦΕΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!! Ε ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;;;;;; ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΨΥΧΙΚΟ) ΤΟΤΕ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ: Υποβλήθηκε από ΜΙΧΑΛΗΣ (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 30/03/2015 - 16:40. Διόρθωση (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ admin ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΛΑΘΟΣ) "Κ η πατουλιδου πηρε μεταλλιο επειδη επεσε η μπροστινη της.... Τι επρεπε δλδ να γινει... Να μην της το δωσουν η να μη χαρουμε με τη νικη της;;; θα μας τρελανεις ρε φιλε....."!!!! Anonymous ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ!!!!!!!! ΓΚΕ ΓΚΕ;;;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;; EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗΞ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ!!!!!!!!! ΥΓ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΝΟΕΙΣΤΕ!!!!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!! ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ !!!!!

"ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!! ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ !!!!!" ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΩΡΑ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ!!!! ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!! ΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ: ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΣ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! ΜΟΝΟ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ!!!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.