Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος: Έχω δώσει λύση για τα σκουπίδια στην Τρίπολη εδώ κι ένα μήνα

Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος: Έχω δώσει λύση για τα σκουπίδια στην Τρίπολη εδώ κι ένα μήνα

Μάρτιος 29, 2015 - 10:50
3 σχόλια

Με αφορμή το θέμα των απορριμμάτων στην Τρίπολη, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε:

«Εδώ και ένα μήνα έχω δώσει λύση στο θέμα και τα απορρίμματα έχει δρομολογηθεί να πάνε προσωρινά στην Κοζάνη, εκεί όπου ο Οικολόγος Πράσινος δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης δέχτηκε να βοηθήσει. Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης ανέλαβαν τη μεταφορά. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να μεταφέρουν τα απορρίμματα, εδώ και τόσο καιρό. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι της κοινωνίας».


3 Σχόλια

Ο Υπουργός άδειασε και Παυλή και Τατούλη και με το δίκιο του. Τους βρήκε χώρο νόμιμο να πάνε τα σκουπίδια και αυτοί δεν είναι ικανοί να τελειώσουν εδώ και ένα μήνα ένα διαγωνισμό μεταφοράς. Απεναντίας έχουν το θράσος να κατηγορούν και τον υπουργό που τους έδωσε τη μόνη νόμιμη χρήση. Αντί αυτού αυτοί προτίμησαν να πάνε τα σκουπίδια μέσα στο δάσος....

Η Κοζάνη είναι λύση ανάγκης, με κανένα τρόπο δεν είναι κάτι παραπάνω από βραχύτατη απάντηση σε μια κατάσταση με χαρακτήρες απρόβλεπτης θεομηνίας. ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ; Ήταν κάτι έκτακτο και απρόβλεπτο ή είναι μια υπόθεση ρουτίνας; Ποιος δεν έκανε τη δουλειά για την οποία πληρώνεται; Τώρα τα πάνε ακριβώς δίπλα από την πόλη, από μια άποψη αυτό είναι σωστό. Και καλά να πάθουμε. Κάποιοι όμως έχουν και ποινικές ευθύνες. Δεν είμαι νομικός για να γνωρίζω αν τα αρμόδια όργανα του κράτους πρέπει να κινηθούν αυτεπάγγελτα. Μπορεί κάποιος να απαντήσει; Αν η απάντηση είναι καταφατική, ευθύνες δεν έχουν μόνο οι του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και άλλοι κρατικοί λειτουργοί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.