Παυλής: Η αξιοπιστία για τη δημοτική αρχή πρέπει να φτάσει στο 101% (video)

Παυλής: Η αξιοπιστία για τη δημοτική αρχή πρέπει να φτάσει στο 101% (video)

Μάρτιος 29, 2015 - 14:00
35 σχόλια

Μηνύσεις για τη μεταφορά των απορριμμάτων

Μηνύσεις έγιναν και από την πλευρά της δημοτικής αρχής και από την πλευρά των κατοίκων το Σάββατο 28 Μαρτίου, που προσέθεσαν ένταση στη διαδικασία μεταφοράς των απορριμμάτων στη θέση στον Άγιο Βλάση.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο δήμαρχος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης, όπου και κατέθεσε μήνυση για παρακώλυση της κυκλοφορίας για κάποιον συνδημότη ο οποίος είχε κλείσει τον δρόμο στο σημείο που ο Δήμος έχει μισθώσει για την προσωρινή αποθήκευση των απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος κατά τη συνέντευξη Τύπου, έδωσε την πληροφορία ότι και μερικοί πολίτες έχουν κάνει μήνυση σε εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και στον ίδιο για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων και μόλυνση του περιβάλλοντος. Οι μηνύσεις έγιναν και ο Εισαγγελέας, ύστερα από μια 9ωρη διαδικασία, απεφάνθη ότι πρέπει απρόσκοπτα να συνεχιστεί η μεταφορά των απορριμμάτων, βάσει της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο Εισαγγελέας προέτρεψε τους πολίτες να μην υπάρξει η παραμικρή αντίδραση, επειδή οι αποφάσεις του ΔΣ είναι νόμιμες και αν κάποιος έχει αντίρρηση, πρέπει να πάει στα δικαστήρια.

Η απόφαση ήταν ότι τελείωσε η διαδικασία το Σάββατο το βράδυ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος:

«Μίλησα με τους πολίτες τους εξήγησα πώς έχουν τα πράγμα και σήμερα πήραν την απόφασή τους να μην κάνουν τίποτα και να μην προκαλέσουν προβλήματα γιατί προέχει η υγεία των πολίτων και ότι τα απορρίμματα πρέπει να φύγουν άμεσα από τους δρόμους».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά

Η αξιοπιστία των πολιτών για τη δημοτική αρχή πρέπει να φτάσει στο 101%

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μηνύσεις για τη μεταφορά των απορριμμάτων


35 Σχόλια

Ο Κύριος Παυλής εκτός των άλλων δεν έχει ούτε την ευθύνη να παρουζιάζει τα γεγονότα ως έχουν. Δεν μπορείτε Κύριε Παυλή πλέον να κρύβεστε πίσω από τα σκουπίδια. Έχθές το πρωί ο Δήμαρχος της πόλης μας μήνυσε έναν Πολίτη του... Γιατί;; Γιατί ένας απλός πολίτης θεώρησε χρέος του να προστατέψει έναν περιβαλλοντικό πνεύμονα και να μην επιτρέψει να μετατραπεί σε σκουπιδότοπος. Συνγχαρητήρια κύριε Δήμαρχε!!!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ...ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.......ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟ Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ......

Άσε μας ρε Παυλή για ποια αξιοπιστία μιλάς; εμπνέουν εμπιστοσύνη και σεβασμό οι πράξεις σου ή το τσούρμο τον συμβούλων που κουβαλάς πίσω σου; Στους 7 μήνες που είσαι Δήμαρχος, βρωμίσαμε από το σκουπίδι, όλοι οι δρόμοι γεμάτοι γούβες, τα φανάρια δε δουλεύουν, οι πολίτες και οι συμβουλοί σου (κατά κόρον) παρκάρουν και διελαύνουν με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους από πλατείες και πεζοδρόμους, parking ανύπαρκτα, η κεντρική πλατεία στο έλεος των ταξιτζίδων και των τριπλοπαρκαρισμάτων ........... μια σχολική επιτροπή δ/θμιας που η Πρόεδρος είναι αλλού για αλλού ....... και τολμάς να μιλάς για εμπιστοσύνη;

Το θράσος και τα όριά του... Τι σχέση έχει η λέξη αξιοπιστία και ο Παυλής ;;;;;; !!!!!!

Α! ΡΕ ΠΑΥΛΗ ΤΙ ΣΟΥ'ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΑΣΟΥΑΡ.

Δεν έχετε κανένα χαρτί, είστε απόλυτα παράνομοι, απλά ο εισαγγελέας για άλλη μια φορά "κάνει την πάπια", αλλά θα έρθει και η δικιά του στιγμή γιατί όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή......Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι κακούργημα....... Κύριε Παυλή δεν πείθετε κανέναν με τα ψέματα σας....

Για την αξιοπιστια του παυλακου εγγυαται ....η αστυνομια και τα ματ!!

Μήπως σε αυτή τη στήλη θα πρέπει να γράψει επώνυμα και κάποιος ειδικευμένος στα θέματα των σκουπιδιών, γιατί αυτά που γράφονται μπορεί να είναι από αλήθειες μέχρι κοτσάνες η προϊόντα ιδιοτέλειας;

Ας ανοίξε και κανένα λεξικό να δει τι σημαινει αξιοπιστία.Στο Α να ψάξει, οχι στο Π με τα προστίματα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Οι γνωστές άγνωστοι που ξέρουμε ολοι για άλλη μια φορά προσπάθησαν να εμποδίσουν τον δήμαρχο!!! Αλλα έπεσαν στο κενό!!!!

Εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψηφίζουν παρών;;;;εκείνοι που ψηφίζουν ναι... Και την άλλη λένε οχι!!!! Για γέλια , για χωρους και πανηγύρια πρώτοι οι κύριοι αυτοί!!! Ετσι;;; Γιάννη,κωστα,Ανδρέα,Χριστινα,Μαρία,Κώστα,Ηλία,Βασίλη,Νικόλα!!!!! Για τα πανηγύρια!!! Γι αυτο ο κόσμος σας έστειλε στην κερκίδα.....

Η "αξιοπιστία" σας κ. Παυλή στο ζενίθ. Αφήσατε τα σκουπίδια κάτω επτά μήνες, βρωμίσατε την Βιομηχανική Περιοχή, πετάξατε χιλιάδες ευρώ σε αναθέσεις για μισθώσεις μηχανημάτων, διευθετήσεις, σάκους και τώρα τα πάτε χύμα πιο κοντά στην πόλη απ' ότι ήταν (Αγ. Τριάδα) και μέσα στο δάσος. Θερμά Συγχαρητήρια !!! Υ.Γ. Την απαλλαγή από την υποχρέωση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης την πήρατε ή τα "προστίματα" πλέον δεν σας ενδιαφέρουν???

Το κενό θα σας ρουφήξει σαν μαύρη τρύπα σε λίγο, με τις μακακίες που λέτε και που κάνετε! Άντε γεια!

Παύλη είσαι ξεβρ@@@τος από παντού: Νοσοκομείο, εξαιρετικά κοντά σε οικισμό που περιλαμβάνει και 2 κτηνοτροφικές μονάδες, εγγύτητα με πόλη, ύψωμα, δάσος, πλησίον σε ζώνη natura, πηγές, αρχαιολογικός χώρος. Μη μιλάς άλλο, δεν αντέχω να σε ακούω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω πως ΚΑΠΟΙΟΣ θα πρέπει να πάει "μέσα" για την πρώτη φωτιά στο Μαίναλο που θα προέρχεται από τα σκουπίδια.. Ποιος όμως θα είναι αυτός οεο;;;;;;;

Βρε δεν πάτε να κρυφθείτε παπαγαλακια του Παυλή, έχετε και το θρασος να βγαίνετε να μιλάτε και να γράφετε και σχόλια. Αν έχετε φιλότιμο με αυτά που γίνονται στην πόλη έξι μήνες τώρα πρέπει να εξαφανισθήτε ΟΥΣΤ

Σε ολη αυτη την ιστορια μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλεί η στάση του Τσαμούλου που ανακάτεψε το σύμπαν να κλείσει το πλάτωμα 2,5χλμ μακρια απο την πόλη και τώρα στον Αγ. Βλάση 300 μετρα πάνω απο τα τελευταία σπιτια της πολης και το Νοσοκομείο, δεν εμφανίζεται πουθενά. Τι συμβαίνει Νικολάκη..........?

Λέμε όλοι για τον Παυλή αλλά ένας άνθρωπος επέτρεψε να γίνει αυτό, ένας άνθρωπος χωρίς ευαισθησίες, χωρίς συνείδηση τελικά.....ποιος είναι?

Γιατί να πιστέψουμε αυτή τη δημοτική αρχή? Αφου κάθε μέρα που περνάει μας λένε και ένα καινουργιο ψέμα που την επόμενη μόνοι τους το αναιρούν. Υποβιβαζουν συνεχεια τη νοημοσύνη μας.... Πόσο πια να τους πιστέψουμε?

Ο Τσιαμουλος που ψήφισε παρόν που ειναι τρυπωμένος?? δηλαδή παρών στο να μην μαζευτούν τα Απορρίμματα.....άκουσον άκουσον.....

παραιτησου Παυλουκο που θες και αξιοπιστια αφου δε μπορεις να πεις ουτε ψεμματα βρεεεεεεεεεεε

Μην ανχωνεστε εσείς!!! Θα τα φάει αυτός τα ψωμιά του και θα φτάσει στο 150% όταν θα έρθει η ώρα!! Μην ξεχνάτε τα 5 χρόνια ειναι πολλά και ο δήμαρχος εχει όλο τον χρόνο να κανει υλοποιήσιμο το προγραμμα του!!!

Εκεί βλέπεις θιγόταν ή δεξαμενή των ψηφοφόρων του ..Ε ρε κοντομάτσουκο που θέλουν όλοι...

Να δω που θα κρυφτούν όλοι τους! Μετά δεν είναι αστεία τα πράγματα, η πλάκα τέλος! Αλήθεια, την αστυνομία τι την απασχολεί να φυλάει συνέχεια? Πρέπει να φυλάει μέχρι το Πάσχα για να ολοκληρώσει το έργο του ε? Μετά θα φάμε το αρνί μας κι έχει ο θεός ε Παυλή?? Σου λέει, ας γλιτώσω εγώ το λυντζάρισμα εν όψει τον εορτών και μετά και να με σταματήσουν δεν τρέχει και τίποτα, θα βρώ άλλο μέρος να μολύνω, σιγά το δύσκολο!!!!

Διαβάζω σωστά; «Η αξιοπιστία των πολιτών πρέπει να φτάσει στο 101%»;;; Νομίζω ότι είναι ο ιδανικός δήμαρχος για πολιτιστική πρωτεύουσα... Ούτε την ελληνική δεν ομιλεί! Θυμίζει τον Φατσέα με τις ελληνικούρες του!!! Ας ανοίξει κανένα λεξικό να μάθει τι σημαίνει «αξιοπιστία». Αυτό πρέπει να το διαθέτει ο ίδιος, ο δε λαός πρέπει να έχει «εμπιστοσύνη». Αλλά ... δεν μας την εμπνέετε!

Η εμπιστοσύνη μας μόνο αν δώσεις ακριβή ημερομηνία διακοπής του αίσχους που κάνεις!! Και αφού την τηρήσεις.....βλέπουμε!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.