Παυλής: Ζητεί την υπομονή των δημοτών - Βολές κατά δημοτικών συμβούλων (video)

Παυλής: Ζητεί την υπομονή των δημοτών - Βολές κατά δημοτικών συμβούλων (video)

Μάρτιος 29, 2015 - 13:09
39 σχόλια

Σε λίγες μέρες η πόλη θα καθαρίσει

Πολλές ήταν οι εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στον Δήμο Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου, καθώς το Σάββατο το μεσημέρι απορριμματοφόρα πήγαν και εναπόθεσαν απορρίμματα στη θέση του Αγίου Βλάση στον δρόμο Τρίπολης – Σιλίμνας, και συγκεκριμένα στο χώρο τον οποίο όρισε ο Δήμος Τρίπολης.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 11:00, όπου και απηύθυνε μήνυμα στους πολίτες του Δήμου ότι το πρόβλημα των απορριμμάτων προχωρεί προς τη λύση του. 
«Μεταφέρονται», είπε, «με πολύ γρήγορο ρυθμό τα απορρίμματα και σε λίγες μέρες η πόλη θα καθαρίσει. Τα σακιά τα οποία βρίσκονται στην πόλη μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού της Περιφέρειας στα μέσα της εβδομάδας θα συγκεντρωθούν και θα φύγουν από ορισμένα σημεία σε ολόκληρη την πόλη με κοντέινερ».

Φτάνει στο τέλος η ταλαιπωρία και δίνεται τέλος στο υγειονομικό πρόβλημα

Ευχαρίστησε προκαταβολικά όλους όσοι στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, αλλά, όπως σημείωσε, «είναι ελάχιστοι συνάδελφοι στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυτή και να δημιουργήσουν πρόβλημα και να δημιουργούν προβλήματα εν συνεχεία Λυπάμαι που το λέω, γιατί δεν είχαν να προτείνουν τίποτα.

«Μερικοί προσπαθούν να αποδείξουν ότι είμαστε ανακόλουθοι σε αυτά που λένε και λένε δικαιολογίες στο ότι δεν έχουν μερίδα ευθυνών», υπογράμμισε, εξαπολύοντας ευθείες βολές σε όλους όσοι ασκούν κριτική για τη διαχείριση του προβλήματος εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στους δημότες, λέγοντας: «Ο κόσμος πρέπει να κρίνει τη δημοτική αρχή για αυτά που κάνει μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, και να μην βλέπει τα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων. Η θέση αυτή στο παλιό νταμάρι δεν θα δημιουργήσει μια Αγία Τριάδα και δεν θα μείνει εκεί ούτε ένα κιλό σκουπιδιών».

Την Κοζάνη την έχουμε ως μαξιλάρι σε περίπτωση ανάγκης, για να πάμε απορρίμματα. 

Ο δήμαρχος στη συνέντευξή του ζήτησε λίγη ακόμα υπομονή μερικών μόνο ημερών από τους πολίτες, προκειμένου να φύγουν οριστικά τα απορρίμματα και να γίνει απολύμανση των δρόμων και των κάδων.
Για τους κατοίκους οι οποίοι έχουν σπίτια κοντά στο σημείο του Αγίου Βλάση, είπε:

«Οι κάτοικοι βλέπουν με αναξιοπιστία όλα όσα γίνονται και τους δημιουργείται ανασφάλεια. Έχω, όμως, να τους πω ότι η εύκολη λύση είναι να πηγαίνουν στα δικαστήρια, αλλά ο δήμος πάντα θα δικαιώνεται γιατί ακολουθεί νόμιμες διαδικασίες. Ή καταλαβαίνουν  ότι υπάρχει ένα πρόβλημα ή όχι».

Για ακόμα μία φορά ο δήμος θα δικαιωθεί σε όλες τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη για να σταματήσει τη μεταφορά των απορριμμάτων.
Ως προς το ζήτημα της ύπαρξης πηγής νερού κοντά στο σημείο αποθήκευσης των απορριμμάτων, ο δήμαρχος υπογράμμισε: «Στα 900 μέτρα βρίσκεται η Μάνα του Νερού, αλλά δεν θα επηρεαστεί από τα απορρίμματα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φόβους για την πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς στη νέα χωματερή:

«Βάλαμε και πρόσθετους όρους, έτσι ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι. Είμαστε μέσα στο νταμάρι. Στο σημείο υπάρχει πυροσβεστικό όχημα του Δήμου, δύο δεξαμενές νερού με ειδικό σύστημα ψεκασμού, υπάρχουν αδρανή υλικά και ειδική εταιρία φύλαξης του χώρου». 
Αν και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εκδηλωθεί φωτιά στο σημείο με αυτούς τους όρους προφύλαξης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κάποιοι κακόβουλοι να προκαλέσουν πρόβλημα, πράγμα που, όπως ομολόγησε, φοβίζει τη δημοτική αρχή. Για αυτόν τον λόγο, παρακάλεσε τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση και να βοηθήσουν, αν χρειαστεί.

Ακολούθως, ο κ. Παυλής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετική με τη θέση που εξέφρασε ο κ. Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ότι έδωσε τη λύση της Κοζάνης, άφησε αιχμές εναντίον του υπουργού, αλλά και εναντίον των δημάρχων της Δυτικής Μακεδονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο δήμαρχος και φίλος του κ. Τσιρώνη και ο δήμαρχος Εορδααίς οι δύο στο σύνολο των πέντε από το ΔΣ (σ.σ.: της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ μειοψήφησαν και ζήτησαν να πάμε σε λιγότερους τόνους και όχι στους 5.000 που ζητήσαμε. Αν εσείς αυτό το θεωρείτε βοήθεια, εγώ θα συμφωνήσω δυο φορές», είπε.

Ο υπουργός πρέπει να γνωρίζει ότι η μεταφορά των απορριμμάτων σε άλλες πόλεις θέλει πολύ χρόνο
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής για απορρίμματα στη θέση του Αγίου Β


39 Σχόλια

σε καθε χωρο που πηγαινε ελεγε τα ιδια που λεει και τωρα.διαλεξε τη χειροτερη λυση.περιβαντολογικο εγκλημα.χωρις καμμια ευαισθησια.εχουν υποδειχθει χωροι εδω και χρονια.γιατι δεν πανε;λενε ψεμματα για το χωρο.ειναι ιστορικος αρχαιολογικος κοντα σε πηγες κυριολεκτικα μεσα στο δασος.σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να το επιτρεψουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.αλοιμονο αν καθε ανευθυνος εκανε χωρις τιμωρια τετοια εγκληματα.

Γιατί δεν έβρισκες δήμαρχε ιδιωτικό χώρο νωρίτερα κι άφησες τα σκουπίδια 4 μήνες κάτω ; Γιατί δεν έδινες αυτή την λύση νωρίτερα ; Δεν σε άφηναν ; Ήταν εγκληματικό αυτο που έκανες

Φίλε ξέχασες το σημαντικότερο θα έχουμε τον καρκίνο πάνω από τα κεφάλια μας... Πρέπει να ξυπνήσουν οι Τριπολιτσιώτες να καταλάβουν τι έγκλημα κάνει αυτή η συμορία....

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 300 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ;

ΠΑΥΛΗ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Α Ν Τ Ρ Α Σ!

Μπορεις να λες οτι θελεις.Στη συνειδηση των πολιτων για παντα θα μεινεις ως ο χειροτερος δημαρχος .

Μπορεις να λες οτι θελεις.Στη συνειδηση των πολιτων για παντα θα μεινεις ως ο χειροτερος δημαρχος .

έχεις δει πολλούς ανεύθυνους να τιμωρούνται για τα εγκλήματά τους? Εν τω μεταξύ το πρωί ξύπνησα με 2 ήχους στα αυτιά μου. Τα φορτηγά να περνάνε, και το ειδικό μηχάνημα να σκάβει για το νερό που θα περάσει.... σουρεαλίσμος !!!!!!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΕΙΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ! ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΠΛΑΤΩΜΑ;

Χάσαμε και τον τόνο, (σουρεαλισμός).. εδώ θα μου πεις θα χάσουμε την υγεία μας! Μας λες να κάνουμε υπομονή ε? Η αρρώστια (δεν λέω καν το όνομα) που θα μας βρει, λες να κάνει κι εκείνη υπομονή????

Πάντως εγώ Παυλή αν έπρεπε να νοσηλευτώ και μου έλεγαν πως στο 1χλμ, και μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο, έχει χωματερή, στην καλύτερη περίπτωση δεν θα άνοιγα το παράθυρο ούτε γι' αστείο! Και στη χειρότερη, ειδικά αν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα επέλεγα άλλο νοσοκομείο...αν είχα φυσικά αυτήν την επιλογή και τη δυνατότητα......

@15:40 Δεν με νοιάζει ποιους είδες....καθόλου δε με νοιάζουν τα παιχνίδια κανενός!!!!!! Δεν θα παίξετε όμως εσείς με την υγεία, τη ζωή μου και το μέλλον μου, αυτό στο υπογράφω!!!!!!!

Γιάννη στα άρματα.. Άντε άργησες με την παρέα σου. Στα άρματα αμέσως...

Άρχισαν να μεταφέρουν σκουπίδια και η δέσμευση για επίστρωση ειδικού τάπητα, για να μην περνούν τα υγρά στο υπέδαφος φυσικά δεν έγινε. Σκέφτεσθε τι θα γίνει και με τις άλλες δεσμεύσεις.........

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΑΧΥΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ...ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ Ε ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ....

Καλα, για τα σκουπιδια δεν μπορει να κανει τιποτα και ζηταει την υπομονη μας... Για τις λακουβες σε καθε δρομο της πολης τι ακριβως περιμενει???? Να φερει χωμα απο την Ιερουσαλημ και πισσα απο τον Αρη??? Για τα σκυλια, που προχθες μετρησα 14 στις γραμμες του τραινου τι περιμενει? Να γινουν περισσοτερα απο τους δημοτες και αφου μας φανε να τον ψηφισουν για να ξαναβγει??? Τοση απραξια και ανικανοτητα πρωτη φορα βλεπω 30 χρονια στην Τριπολη. Η πολη ειναι παρατημενη λες και βρισκομαστε σε πολεμο. Σκουπιδια, λακουβες και καταστροφες χωρις καμμια επιδιορθωση και σκυλια να συμπληρωνουν το τοπια μιας βομβαρδισμενης πολης. Κατάντια...

Θα επρεπε ο δημαρχος πρωτος να υπερασπιζεται το περιβαλλον.Αν ειχε ο κυριος λιγο τσιπα θα επρεπε να ειχε κρυφτει και οχι να μοιραζει μηνυσεις σε αυτους που προστατευουν το δασος.Εκλεισε την Αγια Τριαδα χωρις να εχει χωρο και ξεκινησε ...περιοδεια με την κουστωδια του απο χωριο σε χωριο.ποια λογικη μπορει να ερμηνευσει οσα ζησαμε το τελευταιο εξαμηνο;κατεληξε στο δασος.Ο αρμοδιος υπουργος που προερχεται απο τους οικολογους- πρασινους πως το ανεχεται;ΝΤΡΟΠΗ

Α, ρε ΑΙδήμονα....των γαϊδουριών, που βέβαια εσύ ξέρεις να τα μοιράσεις τα άχυρά τους... Να τα μασάς φαντάζομαι πως ξέρεις ακόμα καλύτερα! καλή όρεξη...αν και με αυτή θα μείνεις!

Το Γιαννάκη τον είδατε τώρα τελευταία να σουλατσάρει μετά του σφουγκοκωλαρίου του στην Πετρινού και στην Εθνικής αντίστασης; Που κρύφτηκε; οι ΑΝΔΡΕΣ δεν κλαίνε .Εχασες. ξέμεινες.Αυτά έχει η ζωή.Όσο για την Αγία Τριάδα ακόμα περιμένουμε οι περίοικοι να διώξεις τα σκουπίδια .Μας τα άφησες παρακαταθήκη .καλός και του λόγου σου.

Tην Αγία Τριάδα ο Σμυρνώτης την έχει βάλει για αποκατάσταση όταν τελειώσει ο διαγωνισμός της Περιφέρειας . Ο Σμυρνιώτης κυκλοφορεί και στην Πετρινού και παντού, ο Παυλής μάλλον κρύβεται για να μην του ρίξουν σακούλες με σκουπίδια. Τώρα κρύβεται ακόμα περισσότερο από ντροπή γιατί εκει που έλεγε ότι θα πήγαινε σε δημόσιο χώρο , πήγε τελικά σε ιδιωτικό και για να μην παραδεχτεί τη λύση Σμυρνιώτη προτίμησε μια χειρότερη λύση δίπλα στο Νοσοκομείο και δίπλα σε πηγή νερού.

Ο Σμυρνιωτης και συμμορία του ψήφισαν παρών.... Αλλα!! Σιγά μην ήθελαν να φύγουν τα Απορρίμματα απο την πόλη!!! Πάντα πρώτοι στο να βάζουν εμπόδια!!! Αλλα τωρα εχει έρθει το τέλος τους.... Ειναι όλοι τους πλέον συνταξιούχοι! Αυτο τους ενοχλεί...τιποτα άλλο!!

Ξέρετε τι κατάλαβα? Οι οπαδοί του Παυλή θέλουν να φύγουν απλά τα σκουπίδια από την πόλη κι ας τα φάει στο κεφάλι του μετά όποιος Μαλ#%%$#ς να ναι, και δικαιώνουν την όποια οφθαλμοφανώς τραγική επιλογή του! Αν καεί το δάσος φυσικά θα το έχουν κάψει οι οπαδοί του Σμυρνιώτη! Αν υπάρξει μόλυνση του περιβάλλοντος και του νερού, θα έχουν ρίξει πανίσχυρα μικρόβια-προβοκάτορες στην περιοχή, επίσης οι παραπάνω οπαδοί. Τα λεγόμενα Πρόβατα! Οι οπαδοί δε του Σμυρνιώτη θέλουν να μείνουν τα σκουπίδια στην πόλη με κάθε κόστος, ούτε η υγεία τους τους απασχολεί, ούτε τίποτα! Είναι διατεθειμένοι προκειμένου να υποστηρίξουν τον αρχηγό τους να κυκλοφορούν με μάσκες οξυγόνου και στολές βιολογικού πολέμου! Αρκεί να γίνει το "πείσμα του Γιάννη! Αυτοί είναι οι τρελαμένοι φανατικοί καμικάζι! Επίσης κατάλαβα ότι εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται!!!

με λυπη βλεπω κατι ¨"αντρες" φοβερους και τρομερους να περνουν σβαρνα ολα τα μπλογκσ και να γραφουν τα ιδια και τα ιδια! φιλε που δεν θα νοσηλευοσουν στο παναρκαδικο μασ το ειπες και στο αλλο μπλογκ Να σου ξαναπω κι εδω χ@στηκαμε! οσο για ολους τους υπολοιπους βλεπω ξαφνικο ενδιαφερον για το δασος για την μολυνση του περιβαλλοντος ...μπραβο σασ Δεν μας ειπατε ομως που ησασταν ολοι εσεις οταν ο αγιοσ βλασησ επαιρνε φωτια το καλοκαιρι απο τα μελισσια ....οταν ψοφαγαν τα ζωα καποιων απο τα αποβλυτα....τωρα παρουσιαστηκατε ολοι σωτηρες και ευαιστητοι για το περοβαλλον ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Βλέπω μπήκες με τις...πάντες φίλε, πρόσεχε μη στουκάρεις μόνο! Έχασες τελείως τη μπάλα! Φυσικά και τα έγραψα και σε άλλο μπλόγκ, και θα το γράψω και σε άλλα τόσα αν μπορέσω, γιατί πρέπει να ακούγονται οι αλήθειες όσο σκληρές κι αν είναι! Α, τέλος πες στο αφεντικό σου να σου αυξήσει τη δόση των κατασταλτικών, γιατί σε άφησε πολύ λάσκα και θα του πάθεις burnout! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ! Α, και ο καθένας ήταν εκεί που έπρεπε και έκανε ότι μπορούσε, ξέρεις, όπως κάνεις κι εσύ ότι μπορείς........! Ντροπή σου!

Τα ίδια και τα ίδια θα κουραστείτε όλοι εσείς να τα ακούτε ξανά και ξανά μπας και μπουν στο χοντροκέφαλό σας επιτέλους! Όσο καταστρέφετε τον κόσμο και το περιβάλλον στο οποίο ζει και αναπνέει, θα μας έχετε μπροστά σας.Δεν θα βρείτε ησυχία από δω και πέρα! Και υπόψιν, η ανοχή για την αποφυγή επιδημίας τελειώνει σε πολύ λίγο. Το κατάλαβες;;;

Ο ανώνυμος την Κυριακή 29/03/2015 - 14:51 κάνει την ακόλουθη ερώτηση: "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 300 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ;" Απάντηση: μπορεί οι κανόνες να μην το επιτρέπουν, αν όμως υπάρχει η καλή διάθεση λύνεται το πρόβλημα. Με μια απλή μπουλντόζα εκριζώνονται τα ψωριάρικα πευκάκια που αυθαίρετα πήγαν και φύτρωσαν σε απόσταση μικρότερη των τριακοσίων μέτρων από τη χωματερή και επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Εξουσία σημαίνει ατιμωρησία.

Ακούσαμε για λίγο χρονικό διάστημα, ακούσαμε για προσωρινή λύση ,ακούσαμε οτι ο δήμος ακολουθεί νόμιμες διαδικασίες (εδώ γελάνε) . Ημέρα & ώρα οριστικής λύσης δεν υπάρχει πουθενά.Ο λαός της Κάρτσοβας, οι εργαζόμενοι και οι ενδιαιτούντες στο νοσοκομείο , τις φυλακές κλπ έχουν τον λόγο.

Σε κουράσαμε ανώνυμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια???? Πάντως να ξέρεις ότι σε λίγο τελειώνουν τα λόγια κι αρχίζουν οι πράξεις!

Κύριε Παπαντωνίου, ποιο μικρό χρονικό διάστημα? Μέχρι να φτιαχτεί το Μεγαβούνι εδώ θέλει να κάνει την προσωρινή "διαχείριση", είναι εμφανέστατο!

Ο Παυλής λέει ότι σε μερικούς μήνες (3-6) θα είναι έτοιμο το Μεγαβούνι και ότι δεν θα γίνει Αγία Τριάδα το νταμάρι. Καλά να είμαστε το 2017, να δούμε αν θα έχουν φύγει τα σκουπίδια από το νταμάρι...Λέει ο λαός "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες". Εκείνος ο σύλλογος των Φιλικών που εξαφανίστηκε; Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν ενοχλεί ο Άγιος Βλάσης; Μόνο το Πλάτωμα ενοχλούσε; Το νταμάρι του Άγιου Βλάση πιο κοντά δεν είναι στα σπίτια σας; Τώρα γιατί δεν μιλάτε; Ρητορικές οι ερωτήσεις...

@ 14.51 απάντησε πρώτα εσύ στην ερώτηση που προϋπάρχει: επιτρέπεται η δόμηση (φτωχόσπιτο ή έπαυλις, άσχετο) μέσα στο δάσος; Δεκτές και απαντήσεις δικαστών, ιατρών, επιχειρηματιών αυτοδιοικητικών.

Χρειάστηκες 6 μήνες με την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να νοικιάσεις χωράφι να τα πετάξεις και μάλιστα δίπλα στο δάσος.Αν κρίνουμε από αυτούς τους ρυθμούς χρειάζεσαι έτη φωτός για να δώσεις λύση . Τεράστιο λάθος η 5ετης θητεία ....και μόνο που σκέπτομαι πως 5 χρόνια θα σε καμαρώνουμε μου φτάνει .Από τους ανίκανους στους επικίνδυνους ..αχ ρε Τριπολιτσιώτη ...

Αν ο άγιος Βλάσης έπαιρνε φωτιά από τα μελίσσια φαντάσου τι έχει να γίνει από τα σκουπίδια δίπλα του.Η πόλη είναι σε πλήρη παράλυση και εσείς στεκόσαστε στο να στηρίξετε τις παράγκες σας .Όχι δεν είναι ο Δήμος τρόπος εξόφλησης χρεών ούτε σήμερα ούτε χθές .Όπου γιορτή και πανυγήρι οι αποφάσεις που αφορούν χιλιάρικα παίρνονται σε μια μέρα αλλά μην τους πεις να κλείσουν καμία γούβα να πλύνουν καμία πλατεία να βγάλουν από τα γραφεία που τους έχουν στριμωγμένους κανέναν από τους 700 για να φροντίσουν την πόλη. Κρατήστε τους βοηθούς δακτυλογράφου η σε καμία τρυπα να παιρνουν κανένα επίδομο ξέρετε εσείς .Ο Δημότης πληρώνει ...

@ Λακάν Οι εποχές που άνοιγε ένας δρόμους μες το δάσος και έβαζε τη βίλα του ή την καλύβα του και μετά τα νομιμοποιούσε κιόλας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Δεν θα ανοίξουμε τώρα καινούριες εποχές με σκουπίδια μες το δάσος! (Παγκόσμια πρωτοτυπία Παυλή!) Αν εννοείς τα σπίτια σε οικόπεδα που συνορεύουν με το δάσος, είσαι ελεύθερος να ψάξεις το νόμο για τη δόμηση!! Φυσικά σε τέτοια οικόπεδα εκτός σχεδίου δεν χτίζει ο καθένας ότι θέλει και όπως θέλει, κι αυτό έχει και-κυρίως παραμέτρους προστασίας του περιβάλλοντος! Σου συνιστώ λοιπόν να ενημερωθείς σωστά πριν πετάξεις ακόμα μια από τις γνωστές....ρουκέτες σου, λυπήσου μας.........

14:34 αυτός κάποια στιγμή θα φύγει, αφήνοντας όπως ο Γιάννης την παρακαταθήκη του για να την καθαρίσει ο επόμενος! Άστους αυτούς! Εμείς τι κάνουμε!!!!!!

Anonymous 16:04 Αυτός με τέτοιο μυαλό πρέπει να γίνει σύμβουλος του παυλή, χαραμίζεται το....παιδί! Να του θυμίσω ότι και το νοσοκομείο έχει ένα δάσος απέναντί του και συνορεύει με ένα ακόμα δάσος....μπορεί βέβαια πάντα να εισηγηθεί τη μεταφορά του, χαχαχα! Αφού βέβαια βάλει καλά στο κεφάλι του ότι πρέπει να μεταφερθούν πρώτα τα σκουπίδια!!!!

ΕΙΧΕ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ? ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ?

Η παράνομη αλλαγή χρήσης γης σε δασική έκταση τιμωρείται? το Vima.gr μιλάει για εγκλημα

Μεγάλο ερώτημα παραμένει η νομιμότητα της λύσης ¨ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΟΛΛΙΑ¨. Ρίξτε μια μάτια στο www.tovima.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.