Τζιούμης: Ο δήμαρχος τρέχει πίσω από τις εξελίξεις

Τζιούμης: Ο δήμαρχος τρέχει πίσω από τις εξελίξεις

Μάρτιος 27, 2015 - 13:55
43 σχόλια

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για τη δημοτική μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Κώστας Τζιούμης την Παρασκευή 27 Μαρτίου, προκειμένου να τοποθετηθεί επάνω στις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των απορριμμάτων που συνεχίζει να ταλανίζει την πόλη, ενώ τόνισε ότι ως παράταξη δεν συμφωνούν πια με την επιλογή της δημοτικής αρχής για τον ορισμό του παλαιού νταμαριού στον Άγιο Βλάση ως χώρου προσωρινής απόθεσης των απορριμμάτων, καθώς από εκεί περνά πηγή νερού που υδροδοτεί μέρος της Τρίπολης αλλά και γύρω χωριά. 

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ανέφερε: «Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι η κατάσταση είναι αφόρητη, δεν έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια, οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγάλοι. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε το κατεπείγον ΔΣ για τα απορρίμματα και ακολούθησαν δύο συσκέψεις των επικεφαλής. Τελικά, καταλήξαμε σε ιδιωτικό χώρο, διότι δεν μπορείς να πάρεις δημόσιο χώρο άμεσα».

Ακολούθως, απηύθυνε μια ρητορική ερώτηση, όπως είπε, αναφερόμενος στην καθυστέρηση του ορισμού ιδιωτικού χώρου από τη δημοτική αρχή: «Γιατί η απόφαση για μίσθωση έγινε τώρα, και όχι πριν από τρεις ή και πέντε μήνες; Μεγάλο σφάλμα της διοίκησης του δήμου. Εμείς το είχαμε ως παράταξη ζητήσει από τον Σεπτέμβριο, για να έχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα απορρίμματα. Δυστυχώς, δεν εισακουστήκαμε, σχεδόν 4 μήνες είναι τα απορρίμματα στον δρόμο, και έτσι η απόφαση ελήφθη με το μαχαίρι στον λαιμό».

Ο κ. Τζιούμης επέρριψε σημαντική ευθύνη στη δημοτική αρχή για την καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι θα μπορούσε να έχει γίνει η επιλογή του χώρου με καλύτερες συνθήκες, αν είχε δημοσιευθεί μια προκήρυξη. «Θα μπορούσαμε να είχαμε βρει καλύτερο χώρο από τον Άγιο Βλάση, ίσως και καλύτερη τιμή», υπογράμμισε.

Ως προς την επιλογή της θέσης στον Άγιο Βλάση και κάτω από τις συνθήκες με τις οποίες ελήφθη η απόφαση, είπε: «Προχθές εμάς μάς προτάθηκε ένας χώρος χωρίς τοπογραφικό, και ψηφίστηκε ο χώρος με αυστηρές προϋποθέσεις, όπως να τηρηθούν τα όσα λέει ο Νόμος. Ο τόπος βρίσκεται μέσα σε δάσος, πρέπει να ληφθούν μέτρα αν τον εγκρίνει η Πυροσβεστική, ίσως πρέπει να φυλάσσεται όλο το 24ωρο. Αλλά και να εξασφαλισθεί ότι τα απορρίμματα θα μείνουν εκεί για ελάχιστους μήνες, και μετά θα μεταφερθούν σε ιδιωτική μονάδα διαχείρισης. Εμείς, σαν παράταξη, χωρίς να έχουμε άλλη επιλογή, είπαμε να ψηφίσουμε τον χώρο για να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λεπτομέρεια της ύπαρξης πηγής νερού κοντά στο νταμάρι, για την οποία δεν έγινε λόγος στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Την επόμενη μέρα μάθαμε ότι κοντά στον χώρο υπάρχει μια πηγή από την οποία υδροδοτείται τμήμα της πόλης και κάποια χωριά. Δεν αναφέρθηκε εκείνο το βράδυ στο ΔΣ. Περίπου 800 μέτρα απέχει από το νταμάρι, εμείς όμως δεν συμφωνούμε πλέον με τη χρήση αυτού του χώρου, διότι δεν εξασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξει επιμόλυνση από την προσωρινή έστω εναπόθεση των απορριμμάτων». «Ο δήμαρχος τρέχει πίσω από τις εξελίξεις», υπογράμμισε.

Ακόμη, ο κ. Τζιούμης ζήτησε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή ως προς το θέμα της δημοτικής μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων, τη διαλογή στην πηγή και την ανακύκλωση, διότι, όπως είπε, το πρόβλημα δεν λύνεται με τη δημιουργία μιας χωματερής. Τέλος, επέρριψε ευθύνη τόσο στη δημοτική αρχή όσο και στην Περιφέρεια για την καθυστέρηση των διαγωνισμών για την επιλογή αναδόχου.


43 Σχόλια

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .......

Α παπα !!!! μετά 4 μέρες ο Τζιούμης κατάλαβε τι τους πρότεινε ο Παυλής και συμφώνησε; Κωστάκη έρχεσαι με διαφορά φάσεως, και καλά ο Κούρος αλλά και εσύ; Φυσικά ποιος φταίει για όλα ........ ο Σμυρνιώτης ( έτσι για να μην ξεχνούμε την εξάμηνη δικαιολογία της αποτυχία σας, της συνδιοίκησης σας και της στήριξής σας στον Παυλή)

Δεν τρέχει πίσω απο τις εξελίξεις μόνο ο Δήμαρχος Κώστα αλλά εσύ και η παραταξή σου, μόνο το νερό και η πηγή είναι το πρόβλημα στο σημείο που επιλέχθηκε να πάνε; Ως Γιατρός ότι είναι δίπλα απο το Νοσοκομείο δεν σε πείραζε ; Δεν το ήξερες αυτό ; Κάλιο αργά παρά ποτέ που το καταλάβατε εσύ και ο Κούρος με 5 ημέρες καθυστέρηση.!!!!!!!

Αγαπητέ φίλε Κώστα εγώ σαν παλιός Τριπολιτσιώτης ξέρω ότι το παλιό υδραγωγείο της Τρίπολης πήγαζε από την Πιάνα , είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι η πόλη υδροδοτείται από πηρές των Τρικόρφων, Συλίμνας, Αγίου Βλασσίου Μήπως σε παραπληροφόρησαν;

Συναγωνίζεται ο Παυλής με το σμυρνιωτη ποιος θα αφήσει περισσότερο καιρό τα σκουπίδια στο δρόμο. Ο Τζιουμης σας έφταιξε βρε παπαγαλακια

Το σμυρνιωτη τον τιμώρησε ο λαός ο Παυλής αποδεικνύεται έως τώρα χειρότερος Κώστα ας πρόσεχαν οι Τριπολιτσιωτες εσυ ήσουν ο πιο σοβαρός και είχες το καλύτερο ψηφοδέλτιο ας πρόσεχαν

Πάλι για τα σκουπίδια θα μιλήσουμε; Φέρτε να τα αρμέξουμε και να ξανααρμέξουμε,τι θα γίνει ρε άρχοντες του Δήμου; Πήρατε μια Απόφαση εφαρμόστε τη που ναπάρει,ούτε και την ίδια την Απόφασή σας ΔΕΝ τολμάτε να εφαρμόσετε!Τι φοβάστε ρε παιδιά; ΑΔΕΙΑΣΤΕ την πόλη απο τα σκουπίδια και θα γίνετε ήρωες(;) ούφ ποιά! ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ - ΑΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, Ποιός θα έρθει το ΠΑΣΧΑ στην "Τρίπολη Ψηταριές" ποιός; (απο σκουπίδια έέέέ.....). Οι επαγγελματίες θα πεθάνουν. κ.κ.Δημοτικοί άρχοντες μήπως πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ όλα τα ανταποδοτικά τέλη σε όλους όσους έχουν πληρώσει αφού δεν έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΑ; και μάλιστα ΕΝΤΟΚΑ όπως βάζει και το Δημόσιο σε όσους αργούν(;) στην πληρωμή!

Δεν υδροδοτείται όλη η Τρίπολη, αλλά το νοσοκομείο σίγουρα, (το ψυχιατρείο αν δεν κάνω λάθος) και κάποια χωριά, ή αυτά δεν μετράνε????? Πάντως σίγουρα αυτά τα νερά κάπου πάνε, δεν χύνονται στο δρόμο, για κάποιο λόγο έγινε το έργο ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ δεν έγινε χάριν γούστου!

Το συμβουλιο έγινε Δευτέρα βραδυ την Τρίτη μαθεύτηκε για την πηγή την άλλη μέρα ήταν αργία την Πέμπτη ο Τζιουμης έστειλε επιστολή στον Κακλαμάνο που άργησε βρε παπαγαλακια ο Τζιούμης; Τώρα ο Σμυρνιώτης που ήταν δημαρχος γιατί δεν είπε στο συμβουλιο για την πηγή ; Δεν την ήξερε ;

Το συμβουλιο έγινε Δευτέρα βραδυ την Τρίτη μαθεύτηκε για την πηγή την άλλη μέρα ήταν αργία την Πέμπτη ο Τζιουμης έστειλε επιστολή στον Κακλαμάνο που άργησε βρε παπαγαλακια ο Τζιούμης; Τώρα ο Σμυρνιώτης που ήταν δημαρχος γιατί δεν είπε στο συμβουλιο για την πηγή ; Δεν την ήξερε ;

Αυτή είναι η δική σου αλήθεια, αυτή που σε συμφέρει και μας έχεις φλομώσει όλες αυτές τις μέρες! Άστα αυτά που ξέρεις, σε καταλάβαμε!

Ο Ηλίας Κούρος τοποθετήθηκε στο θέμα που όλοι εμείς οι πολίτες θέλουμε να μην πληρώνουμε χρήματά και να τα τοποθετησουμε στους χώρους που είχαμε τα σκουπίδια μας αλά ...............Το σκουπίδι έχει μάσα με την μεταφορά. Ηλία τους χαλάς την σούπα. Την επόμενη εκλογή εάν εχουμε υγεια θα σε βοηθήσει όλη η παρέα μου γιατί μας καλύπτεις. Λάθος κάναμε που δεν σε επιλέξαμε αυτή την φορά.

Παυλή γιατι 7 μήνες δεν έβρισκες χώρο προσωρινής εναπόθεσης και μας έφαγε η βρώμα ; Μήπως περιμενες να βγάλει άδεια ο Κορίνθιος;

Να μείνουν τα σκουπίδια 6 μήνες στους δρόμους. Αυτό χρειάζεται στους αγνώμονες συμπολίτες μου. Την προηγούμενη θητεία είχαν ένα Δήμαρχο και κάποιους Δημοτικούς συμβούλους που παρουσίασαν έργο που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ στην πόλη. Προτίμησαν τον Παυλή. Λουστείτε τον τώρα. Περαστικά σας. 5 χρόνια χαμένα για την πόλη μας. Να χαίρεστε την παράταξη που διοικεί τον Δήμο. Που μας βάζει και χέρι επειδή διαμαρτυρόμαστε για τα σκουπίδια!!

ΚΩΣΤΑ ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κώστα εσύ στήριξες τον Παύλη, το ξέχασες !!!!!!!τώρα τι μας λες..... άσε την κριτική προς τους άλλους και πρώτα κρίνε 'σένα και την παρέα σου.

Βρε Παπαγάλοι!!!! είτε του ενός είτε του άλλου !!!!!!!! το Πρόβλημα είναι τι χρωμα Παπαγάλος είσαι και αναφέρουμε αυτό το όμορφο πτηνό και Παπαγαλίζουμε, όταν τα γραφόμενα δεν μας συμφέρουν. Τι απο τα παρακάτω είναι ψέματα ; Ο Τζούμης τώρα ασχολείτε με τα κοινά ; Δεν ήταν στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μαζί και με τα άλλα τα παιδία Κούρο , Λαγό κ.λ.π. (μεγάλη επιτυχία) , απο παρθενογέννεση ήρθαν και σας τους θίξαμε; Τώρα θα μάθουν για τα σκουπίδια όχι έμεσα άμεσα είναι υπεύθινοι γιατί δεν εδωσαν λύση τότε που τους έδινε ο νόμος την αρμοδιότητα και υπήρχε δυνατότητα εξεύρεσης πόρων , (βλέπε Δ, Μακεδονία Κοζάνη που θέλει να τα παεί εκεί ο Δήμαρχος αυτοί ήσαν ικανοί). Τότε δεν υπήρχαν αντιδράσεις κατοίκων διαφόρων περιοχών; Γιατί δεν ευρισκαν λύσεις για να μην φτάσουμε στο σήμερα ; Μήμως έχουμε κοντή μνήμη και δεν είμαστε Παπαγάλοι; Περιμένω το χρώμα του παπαγάλου, ευχαριστώ.

Kύριε αχχχχ ο Τζιούμης είπε να μην ψηφισθεί ο Σμυρνιώτης που ξέραμε ότι δεν κανει για τίποτε δεν είπε να ψηφισθεί ο Παυλής. Ούτε θα απολογηθεί για κανένα ο Τζιούμης αν θέλατε ας τον ψηφίζατε να είναι δήμαρχος τώρα, να απολογείται για τον ευατό του. οπότε μην μιλάτε κι ας προσέχατε τι ψηφίζετε

ΚΟΥΡΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΠΟΔΙΑ...ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ? ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.arcadiaportal.gr/news/tzioumis-paramenoume-enantion-tis-aperxomenis-dimotikis-arxis ΕΙΧΕ ΠΕΙ........ Η παράταξη του κ. Τζιούμη με την στάση αυτή δείχνει να τάσσεται υπέρ της παράταξης του Δημήτρη Παυλή.......... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕ Ως: "Με τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μας Κώστας Τζιούμης Ν Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης"

Ο τζιουμης δεν θέλει να λυθεί το θέμα των απορριμματων που σας έλεγε βρείτε χώρο απο το Σεπτέμβριο ; Μήπως ο Παυλής περίμενε να αδειοδοτηθεί πρώτα ο Κορίνθιος για να αρχίσουν οι μεταφορές, και τον κόσμο τον έπνιξε το σκουπίδι Μη βγαίνετε έξω γιατί θα φάτε γιούχα

Ο κατά τα αλλά αξιαγαπητος κύριος Τζιουμης, θα μπορούσε αν ήθελε να προτείνει λύσεις κι όχι απλά να περιφέρεται σα μαϊντανός στα ΜΜΕ και να κατακρίνει. Αλλά ή δε θέλει ή δεν μπορεί. Όπως και να χει δε βοηθά στο παραμικρό με αυτή τη στάση του.

Τελικά και το Τζιούμη που το θεωρούσαμε σοβαρό αποδείχθηκε πολύ λίγος. Τη μία πηγαίνει στις εκλογές με τον Παυλή , την άλλη ψηφίσεις υπερ της τοποθεσίας και μετά αναιρεί αυτά που λέει. Και φυσικά δεν έχουμε ακούσει από το δικό του στόμα μία τοποθεσία που προτείνει ο ίδιος, το να μαζευτούν τα σκουπίδια που λέει το λέει όλος ο κόσμος. Αυτός ως αρχηγός παράταξης πρέπει να ορίσει χώρο που προτείνει η παράταξή του. Καμία πρόταση , καμία λύση είναι και αυτός σαν τον Παυλή που είχε τη λύση αλλά την έχασε στο πλύσιμο...

Ο Τζιούμης ήταν κάτω από την εξέδρα και χειροκροτούσε τον Παυλή τη δεύτερη Κυριακή μην το ξεχνάμε αυτό . Είναι συνένοχος

Ωραίος ο Τζιούμης είπε να μη ψηφιστεί ο Σμυρνιώτης γιατί δεν έχει κάνει τίποτα. Ξεχνά ότι κάθε μέρα πίνει καφέ στους πεζόδρομους που έφτιαξε ο Σμυρνιώτης , στα χωριά που αναβάθμισε ο Σμυρνιώτης. Ξεχνά ότι ο Σμυρνιώτης άφησε τα σκουπίδια κάτω μόνο ένα μήνα μέχρι να βγάλει την έκτακτη ανάγκη και όχι 5 που τα έχει ο Παυλής και κράτησε για δύο χρόνια την πόλη καθαρή χωρίς να ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα. Ο Παυλής με το που ανέλαβε βρώμισε την πόλη αμέσως.

Ο Σμυρνιώτης πηγαίνει πάντα ενημερωμένος στα συμβούλια, έτσι οφείλουν να πηγαίνουν όλοι. Για την πηγή και όλη την περιοχή έπρεπε να είχε ψαχτεί ο Κωστάκης από μόνος του και να μην περιμένει από άλλους ενημέρωση. 'Επρεπε τουλάχιστον να ξυνπνήσει όταν είδε ότι ο Σμυρνιώτης ψήφισε παρών με επιφύλαξη για να διευκολύνει τον καθαρισμό της πόλης. Το παρών του Γιάννη δήλωνε ότι η περιοχή έχει τα προβλήματά της, αλλά μπροστά στην υγεία των πολιτών δε θέλησε να κάνει αντιπολίτευση όπως έκανε παλιά ο Μήτσος...

Ρε παιδια,δε σας προβληματίζει που ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ εχει χαθεί.Πληροφοριες λένε οτι έρχεται όπως πάντα χείμαρρος και αλίμονο απο τον Κουρο,ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ,Τζιουμη κ.α. Υπομονή και μετα κρυφτείτε!

Αγαπητοί συμπολίτες, αυτά σας αξίζουν! Για όλα φταίει ο πολίτης κατά 90% τοις εκατό και μετά όλοι οι άλλοι. Πρώτον διότι ψήφισε σχεδόν κατά πλειοψηφία τον περιφερειάρχη αυτοκράτορα Τταούτλη ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτα όσα χρόνια ήταν κυβέρνυση / περιφέρεια. Δεν έχει κάνει τίποτα πέρα από εξυπηρετησούλες σε νοσοκομεία! Δεύτερον διότι ο κόσμος ψήφισε και τον Δ. Σμρυνρωιτη που και αυτός πάλι δεν έκανε πολλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον αυτός δεν ήταν τόσο αδρανής. Τρίτον διότι ο κόσμος της Τρίπολης είναι κτόες επειδή δεν ξεσηκώνεται όχι μόνο για να αντιδράσει αλλά και αν βρεί μόνος του μία λύση! Για παράδειγμα εάν ανά γειτονιές μαζεύονταν και έκαναν ανακύκλωση μαζικά θα είχαν 50-60% λιγότερα απορρίματα! Γι αυτούς τους λόγους ας περιμένουμε σε καμιά βδομάδα που δεν θα έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια, τα πρώτα θύματα τύφου ή χολέρας! Εγώ θα πάω στο χωριό μου στη γορτυνία και θα κλαίω (ή θα γελάω)

Αυτή την ώρα μεγάλη κίνηση απορριμματοφόρων στην περιοχή του Αγίου Βλάση στις παρυφές της Τρίπολης δημιουργώντας μια νέα χωματερή. Αυτή είναι η λύση που είχες στο τσεπάκι σου; Η νόμιμη δήμαρχε, κοροϊδεύοντας τους πολίτες της Τρίπολης. Έχεις την απόφαση στα χέρια σου να μολύνεις το νερό της περιοχής; Όχι στην νέα παράνομη χωματερή στο Δήμο Τρίπολης! Αλήθεια υπάρχει κράτος και νομιμότητα σε αυτή την πόλη;

Συνεχίζεται η εναπόθεση χύμα σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση ήδη 7 Απορριμματοφόρα του Του Δήμου Τρίπολης αδειάζουν Σκουπίδια!

Εισαγγελέας δεν υπάρχει να σταματήσει την παρανομία και το έγκλημα; Αυτή δεν είναι η δουλειά τους υποτίθεται;;;

Αυτός ο φωστήρας που το νοίκιασε και βγήκε κιόλας να μας πείσει ότι το έκανε για το καλό την πόλης κάποια στιγμή θα τρέχει και δεν θα φτάνει μαζί με τους υπόλοιπους, να μου το θυμηθείτε! Έχει ευθύνη!!!

Η Μπόχα-(πολιτική)-είναι μεταδοτική......έχει επηρεάσει την δικαιοσύνη ,τους Δήμους την Περιφέρεια...Δεν υπάρχει σωτηρία,είμαστε καταδικασμένοι.Να συνεχίσουμε όμως να ψηφίζουμε τους ξεφτίλες που προτείνουν τα κόμματα-----όχι τους άξιους που αγαπούν τον τόπο τους--------αλλά αυτούς που αγαπούν την τσέπη τους ...καλά να πάθουμε.

Ανώνυμε των 10,43 ο Τςιαμουλος καλά κάνει και κρύβεται, θα κρύβεται για πάντα όμως ,γιατί αυτός ειναι ο βασικός υπεύθυνος για την κατάσταση με τα σκουπίδια

Η πόλη μας είναι αστεία, γιατί έχει αστείους πολίτες σε μια μεγάλη πλειοψηφία. Ο κύρος Παυλής δεν ήθελε την Αγία Τριάδα γιατί λέει είχε πολλά προστίματα (ορολογία Παυλή). Εκεί που τα πάει τώρα δεν θα έχει πολλά ...προστίματα; Είναι νόμιμο; Είχε πρόστιμα ο Δήμος στην Αγία Τριάδα και δεν θα έχει στο δάσος και δίπλα σε πηγή; Καλά σας κάνει ο Παυλής όμως. Πολύ καλά σας κάνει. Ξέρει που απευθύνεται για αυτό λέει αυτά που λέει και κάνει αυτά που κάνει. Αυτός σας αξίζει. Λουστείτε τον να γυρίσετε στην μολδοβλαχία σας. Λουστείτε "προστίματα", σκουπίδια και αδράνεια. Αυτοί σας αξίζουν. Η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν κατά τύχη. Η Τρίπολη είναι ένα μεγάλο χωριό. Δυστυχώς.

ΑΣΤΑ ΡΕ ΤΖΙΟΥΜΗ ΕΣΥ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ "ΝΑΙ" ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΙΜΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ο τζιουμης εξήγησε γιατί ψήφισε στο ΔΣ και γιατί την άλλη μερα άλλαξε την απόφασή του. Ειλικρινά έντιμα χωρίς ψέματα. Το πρόβλημα αυτο ειναι ή γιατί ο Παυλής άφησε 4 μήνες κάτω τα σκουπίδια και έψαξε τώρα για χώρο αποθήκευσης κι όχι πριν 6 μήνες που του έλεγε ο τζιουμης ;

Παρατρεχάμενοι του Παυλη στον Τζιούμη θα λέτε πάντα ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε αυτόν οφείλετε τη δημαρχία. Τιπότε αλλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.