Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ένα βήμα πριν από τον ορισμό αναδόχου εταιρίας για τα απορρίμματα

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ένα βήμα πριν από τον ορισμό αναδόχου εταιρίας για τα απορρίμματα

Μάρτιος 27, 2015 - 17:46
7 σχόλια

Με πολλά θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδρίασε την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην Τρίπολη στην έδρα της Περιφέρειας το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στην αρχή της συνεδρίασης, η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κυρία Ντίνα Νικολάκου αναφέρθηκε στο ζήτημα των απορριμμάτων και στις ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπισή του, μετά την απόφαση για εκ νέου διενέργεια του διαγωνισμού εκ μέρους της περιφερειακής αρχής, προκειμένου να οριστεί η ανάδοχος εταιρία.

«Θα ήθελα να ενημερώσω, μιας και η Οικονομική Επιτροπή υλοποιεί την Προγραμματική Σύμβαση, ότι σε έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε στην κατάρτιση του πρακτικού, όπως ορίζει η έκτακτη ανάγκη, για την ανάδειξη αναδόχου εταιρίας για τη μεταφορά και αποθήκευση των απορριμμάτων», ανέφερε.

Και υπογράμμισε: «Όπως ορίζει η κατάσταση συναγερμού στην οποία βρίσκεται η πόλη, η Περιφέρεια κινήθηκε γρήγορα. Απομένει μόνο μία συνεδρίαση η οποία μπορεί να γίνει και σήμερα το βράδυ, όπου εκεί θα οριστεί η ανάδοχος εταιρία».
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τη στιγμή που είχε το έγγραφο του Δήμου Τρίπολης με το οποίο ζητούσε αρωγή, προχώρησε με ταχύτατες διαδικασίες, και τώρα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την οριστική λύση αυτού του προβλήματος, δηλαδή να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους τόνους των απορριμμάτων», είπε.

Τέλος, η κυρία Νικολάκου ενημέρωσε τους συμβούλους ότι η Επιτροπή έχει καταλήξει στην τιμή 78,70 ευρώ ανά τόνο για μεταφορά και διαχείριση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία την οποία έχει η Οικονομική Επιτροπή με το Ελεγκτικό Συνέδριο.


7 Σχόλια

Την πρωτη σύμβαση και το ένταλμα που πήγε στην επίτροπο εσκεμμένα λάθος, κουβέντα η κύρια .Μπας και είχε λόγους να καθυστερησουν ?Ο λαος ξύπνησε και καταλαβαίνει ........

Ντινάκι 78,70 πλέον ΦΠΑ ο τόνος και ας υποθέσουμε ότι ο Ανάδοχος έχει τις άδειες, που πολύ αμφιβάλλω , το υπόλειμμα της επεξεργασίας που πρέπει να επιστραφεί στο Δήμο για να ταφεί πόσο θα είναι και που θα πάει? Για πρόσεχε λίγο και μην προεξοφλείς τη γνώμη του Επιτρόπου γιατί υπάρχει και παραγγελία από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ήμουν νιός και γέρασα ,να δώ πότε ρε Ντίνα θα πάμε ένα βήμα μπροστά και να μην είμαστε πάντα ένα βήμα πριν.

ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ..... ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

H Περιφέρεια μας εμπαίζει όπως και την προηγούμενη φορά που είχε γίνει πάλι οικονομική επιτροπή και τα είχαν κάνει μαντάρα.... Εχουν περάσει 3 εβδομάδες από τη μέρα που η Ντίνα και ο Πετράν εμφανίστηκαν ως σωτήρες και τα σκουπίδια είναι ακόμα κάτω. Ελεος, σταματήστε πια την κοροιδία τα δερματολογικά προβλήματα αρχίζουν και γίνονται έντονα.!!!

Σε όλα τα σχολεία τα παιδιά διδάσκονται μέσα απο περιβαλλοντικά προγράμματα πως θα αγαπούν και θα προστατεύον τη φύση πως δεν πρέπει να πετάνε χαρτάκια στο δάσος και πολλά άλλα Δεν μου λέτε κύριοι άρχοντες Δήμαρχοι και Περιφεριάρχες εσείς τί τα μαθαίνεται τα παιδιά . Μήπως να τα φέρουμε στον Αι Βλάσση να τους κάνετε εσείς ένα βιοματικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα Ρε εσείς άρχοντες σταματήστε τα παραμύθια γιατι και σείς παιδιά έχετε και μας τα λανσάρετε για τα καλύτερα .Μράβο σας

ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.