Μαγνήτισαν τα βλέμματα τα υπερπολυτελή οχήματα στην Τρίπολη (photos+video)

Μαγνήτισαν τα βλέμματα τα υπερπολυτελή οχήματα στην Τρίπολη (photos+video)

Μάρτιος 22, 2015 - 14:18
16 σχόλια

Περίπου 60 σπορ αυτοκίνητα των πιο ακριβών εταιριών βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο, σε μια διαφορετική «έκθεση» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, σήμερα Κυριακή 22/3. Διοργανώτρια του event, η ομάδα του SpeedSector, η οποία κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να επαναφέρει τη χαρά της οδήγησης, κυρίως σε ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων.

Το γνωστό αθηναϊκό μηχανοκίνητο club, που αποτελείται από μέλη που διαθέτουν πολυτελή αυτοκίνητα,  επισκέφτηκε την περιοχή και κατέλυσε την πόλη μας. 
Τα εντυπωσιακά πολυτελή αυτοκίνητα γνωστών κατασκευαστικών οίκων με πληρώματα επώνυμα ονόματα και μη, έκλεψαν τα βλέμματα του ενδιαφέροντος στους δρόμους της πόλης, με την επιβλητική παρουσία τους.

Το SpeedSector είναι μοναδικό στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει παροχές υψηλού επιπέδου στα events του. Στόχος του είναι να αναδείξει τη διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει η οδήγηση των σπορ αυτοκινήτων, πάντοτε με ασφάλεια.

Ωστόσο, λίγο ο βροχερός καιρός, που δεν επέτρεψε σε πολλούς Τριπολιτσιώτες να κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους, λίγο το γεγονός ότι η εταιρία δεν απέστειλε δελτίο Τύπου, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για το event, συνετέλεσαν ώστε η προσέλευση του κόσμου να είναι τελικώς μικρότερη από το αναμενόμενο.

Βέβαια, ίσως η ασφάλεια των αυτοκινήτων να προέχει για τους ιδιοκτήτες τους και η ενδεχόμενη αθρόα προσέλευση να τους προβλημάτισε ως προς αυτό, γι' αυτό και δεν φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό της πόλης. Πάντως, όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά υπερπολυτελή σπορ αυτοκίνητα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον ιδρυτή της SpeedSector.com κ. Σταυριανό.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Στην Τρίπολη η το SpeedSector


16 Σχόλια

Και έτσι, λύθηκε το μυστήριο της περίφραξης της πλατείας με τα σιδερένια κιγκλιδώματα, τα οποία «κάποιες» απατεώνισσες ανωνυμο-επώνυμες, που θέλουν να λένε ότι υπηρετούν την υγεία, έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν σπέκουλα και προπαγάνδα, γράφοντας στα σκουπιδο-blog τους (πάντα ανώνυμα) ότι πρόκειται για κιγκλιδώματα που θα χρησιμοποιήσει ο δήμος στην παρέλαση, παρά την απαγόρευση του υπυργού...Ξεφτιλίστηκαν όμως για άλλη μια φορά, γιατί στη ζωή τους έχουν μάθει να τρέχει πιο γρήγορα η γλώσσα τους (η πένα τους εν προκειμένω), από τον ..λο τους...Το πάχος, εκτός από την υγεία, επηρεάζει και την ορθή κρίση...Με τη ρέγουλα η μάσα, γιατί το ξεχείλωμα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις...

Αγαπητέ αναγνώστη "Γνωστή" Ούτε το arcadiaportal γνώριζε το λόγο ύπαρξης του φράχτη που μπήκε στο κέντρο της πλατείας. Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί λίγο πριν γίνει η άφιξη των αυτοκινήτων από τον υπεύθυνο τύπου του Δήμου Τρίπολης . ΥΓ Για τους χαρακτηρισμούς του ερασιτεχνισμού θα θέλαμε πολύ να μας τους κάνετε επώνυμα έτσι ώστε να σας απαντήσουμε για ερασιτέχνες και "χαφιέδες"

Αν το ψαχνατε θα σας ειχε απαντησει ο υπευθυνος τυπου πολυ νωριτερα....οσο για τον ερασιτεχνισμο σας, απλα τον επιβεβαιωνετε με το να απαντατε στα σχολια μου, χωρις να τα δημοσιευετε (απο τη στιγμη που δεν βριζω)

Σωστά τα ΜΜΕ. φταίνε που δεν είχαν καμία ενημέρωση, πλην ενός, και όχι οι αρμόδιοι της διοργάνωσης και προβολής του γεγονότος

Είχε κάποιο νόημα αυτή η επίδειξη πολυτέλειας;Ήρθαν να μας δείξουν οτι έχουν ακριβά αυτοκίνητα;

τα υπερπολυτελή οχήματα μαγνήτισαν τα βλέμματα και η υπερτετραμηνιαία μπόχα, έζεξε τα ρουθούνια στην Τρίπολη

Αφού η ομάδα του SpeedSector, δεν απέστειλε καν δελτίο τύπου , ισως να μην κάνει και τοσο σοβαρή προσπάθεια, οσο λέτε.

όταν λέγαμε ότι η πλατεία Άρεως είναι το νο 1 σημείο για πάρκινγκ που θα έλυνε πολλά προβλήματα, το μόνο που κάνανε οι μελετητές και οι δήμαρχοι ήταν να χαλάσουν 2 εκατομμύρια και να χαθούν και οι λιγοστές θέσεις πάρκινγκ που υπήρχαν γύρω από το δικαστήριο....

Πρόκληση από τους τοκογλύφους δανειστές και τα ντόπια τσιράκια τους απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση του απλού ΔΕΗτζή με την BMW και τη MERCEDES!!!!

Υπερπολυτελείας αυτοκίνητα, μέσα σε κρίση κι εσείς τσακώνεστε για λόγους που δεν τους καταλαβαίνω. Η έκθεση ήταν άσχετη και το μόνο ντεκόρ που της άξιζε ήταν τα σκουπίδια. Όσο για τ αυτοκίνητα πεταμένα λεφτά, μιας και στα περισσότερα το κάθισμα του συνοδηγού δεν ξαπλώνει για ρομάντζα ή βίζιτα.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει προς τι τόσο μίσος και αντιπάθεια για απλούς Έλληνες που έτυχε να έχουν λίγο παραπάνω χρήματα από τους "μάγκες" που σχολίασαν αρνητικά αυτό το άρθρο. Ξυπνήστε και λίγο, "μάγκες", κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να αποκτάει περιουσία άσχετα αν αυτός θέλει να αγοράσει μια Ferrari ή κάποιο άλλο όμοιο αυτοκίνητο για να ευχαριστιέται τη ζωή του κάπως διαφορετικά. Και αν νομίζετε πως είναι κάποιοι που ήθελαν οπωσδήποτε να επισκεφθούν την Τρίπολη για να πουλήσουν μούρη τα αμάξια τους, κάνετε λάθος. Αυτά γιατί όπως φαίνεται, ο πολύς ο Σύριζας δεν μας κάνει καλό.

Ο βαρουφάκη ςπου εχει βιλες δεν σας πείραξε αλάνια; αλλά ξέχασα αυτός είναι αριστερός δεν μετραει

Spyros Pet @# Μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτη η πολη δεν θελει να εχεις κατι καλυτερο απο αυτους και βγαζουν τοσο φθονο και τοση ζηλια που ξεπερναει καθε οριο.Το δικο τους εφε μονο να περναει,λες και αυτοι ειχαν την αναγκη της προβολης τους και των οχηματων τους να την κανουν στην Σκουπιδουπολη.Μια παροιμια λεει...Καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη.Για εμας εδω ισχυει.Αυτοι και στο κατω κατω τα εχουν τα φραγκα,καποιοι αλλοι εδω που κυκλοφορουν με τις κουρσαρες τους και δεν εχουν να φανε και χρωστανε και σ οσους μιλανε ελληνικα,καλυτεροι ειναι?Αν δεν διωξουμε το κομπλεξισμο μας,την μιζερια μας, και την Μ@#κια μας αυτος ο τοπος δεν θα παει ποτε μπροστα.Τραβατε πιειτε τον καφε σας με αρωμα σκουπιδι,και αφηστε τους καλυτερους απο εσας να χαιρονται την ζωη........

Πραγματικά έτσι είναι. Δεν βλέπω καμία διαφορά με τους Ναυπλιώτες (μερικούς τουλάχιστον).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.