Άρειος Πάγος: Κατεπείγουσα έρευνα για τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης

Άρειος Πάγος: Κατεπείγουσα έρευνα για τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης

Μάρτιος 26, 2015 - 19:10
15 σχόλια

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης για την κατάσταση και τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία που έχει προκληθεί από τα απορρίμματα στους δρόμους της Τρίπολης, εδώ και 2,5 μήνες.

Ειδικότερα, η κα Κουτζαμάνη στην παραγγελία της επισημαίνει ότι μετά τα μέσα Δεκεμβρίου του 2014 τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους της Τρίπολης και των οικισμών του εν λόγω Δήμου, «δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Παράλληλα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διατάσσει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ερευνηθεί η τέλεση ή όχι αξιοποίνων πράξεων, ενώ ζητεί άμεση ενημέρωση επί του επίμαχου θέματος.
Ακόμη, η κα Κουτζαμάνη διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης αναφορά (από 23.3.2015) του πρώην δήμαρχου Τρίπολης Ιωάννη Σμυρνιώτη, στην οποία περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από τα απορρίμματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Ωραίος ο ντόπιος, έπρεπε να τον ειδοποιήσει ο Αρειος Πάγος για ό,τι βλέπει απ'το παράθυρό του!!

Επιτέλους... Αν και ο δήμος δεν έχει να φοβηθεί κάτι, ότι μπορούν , το έχουν κάνει , και όλα με το γράμμα του νόμου.

Mη φοβάστε άρχοντες η δικαιοσύνη είναι τυφλή .Φτηνά και ανώδυνα θα την βγάλετε, σαν το σίχαμα τον παπακωνσταντίνου.<<Η ΔΙΚΑΙΟΣΫΝΗ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ- -ΜΟΝΟ--ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ.>>.ΆΝ είχε κλέψει κάποιος το παγκάρι απο ένα ξωκλήσι ((10 ευρώ)), περισσότερη ποινή θα έτρωγε.Άντε γιά................................

Τι έπαθε ο Περιφερειάρχης απόψε και εφημερεύει με την πόρτα κλειστή και φωταψίες !!!!!!! Έχουν κάποιο επείγον θέμα για συζήτηση;

Τον σμυρνιωτη ποτέ θα τον καλέσει?? αυτός μας έφτασε σε αυτο το χαλί!!! Άντε να μοιράσουμε λίγο και τις ευθύνες του, μαζί με τον Τσαμουλο....

Καλά δεν έχετε παρει χαμπάρι, οτι ο εισαγγελέας έχει τόσες μηνύσεις στο συρτάρι του και δεν κουνιέται φύλλο, μήνες τώρα; Εάν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ρόλο του, ας πάει σπίτι του! Αν ήθελε θα είχε λύσει το πρόβλημα. Επίσης θα είχε κλείσει μεσα καμπόσους περιφερειάρχες, δημάρχους και επίδοξους δημάρχους..

Έκαναν μήνυση οι πολίτες, έκανε αναφορά ο εισαγγελέας για ένορκη διοικητική εξέταση, ο ιατρικός σύλλογος συνέχεια προειδοποιεί για τα νοσήματα που έρχονται κ μόλις έκανε μήνυση ο Σμυρνιώτης ξύπνησε ο Άρειος Πάγος; Τυχαίο; Δε νομίζω.

O Σμυρνιώτης αθωώθηκε από όλες τις μηνύσεις που του είχε κάνει τότε ο Παυλής. Γιατί ήταν ο μόνος που ήξερε τη νομοθεσία και την εφάρμοζε. Ο Παυλής παρανομεί καθημερινά και ο Τατούλης παίζει επικοινωνιακά τρυκ. Καλά θα κάνει ο εισαγγελέας να δράσει άμεσα γιατί θα πεθάνουμε σε λίγο από τις λοιμώξεις.

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ πήγε κι έκανε μήνυση την ίδια μέρα και ΜΕΤΑ απο τον Ιατρικό Σύλλογο. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να οφείλεται η ενέργεια Κουτζαμανη στη μήνυση του ΙΣ την οποία δημοσίευσε σύσσωμος ο Ελληνικός τύπος παρά στου Σμυρνιωτη, ο οποίος επίσης είχε φάει ένα σωρό μηνύσεις για το ίδιο θέμα. Θα περάσει καλά κι αυτός. Όσο για τον τοπικό τύπο θα πρέπει να προσέχει περισσότερο. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ.

1. Ο Σμυρνιώτης δεν έκανε μήνυση αλλά επισκέφθηκε και ενημέρωσε τη Δευτέρα 23.3 τον κ. Αντιεισαγγελέα και τον ενημέρωσε για την κατάσταση και την πρόθεσή του να ενημερώσει εγγράφως την Κυβέρνηση και την κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 2. Η επιστολή εστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ίδια μέρα με courier. 3. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και όχι τα τοπικά μέσα συσχετίζουν την επιστολή Σμυρνιώτη με την παραγγελία της κ, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.