Αστέρα…Μόνο ποτέ δε θα σ' αφήσω

Αστέρα…Μόνο ποτέ δε θα σ' αφήσω

Μάρτιος 06, 2015 - 22:07
2 σχόλια

Οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης παρά την δυνατή βροχή βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (7/3) στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου όπου και πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου (7/3) κόντρα στον Ατρόμητο η αρκαδική ομάδα δεν θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της μετά την απόφαση του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες για την 27η αγωνιστική της Super League και κλεισμένων των θυρών.

Για το γεγονός αυτό οι φίλαθλοι του Αστέρα αφού δεν θα έχουν  την δυνατότητα να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου και να συμπαραστέκονται στην αγαπημένη τους ομάδα πήγαν και παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές και φυσικά ανεβάζοντας τους την ψυχολογία.

Έτσι λοιπόν ο Αστέρας στο άδειο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας με ενόψει της συνέχειας με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους ‘’κιτρινομπλέ’’.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

*** ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.