Με διαφορά το παρκάρισμα του μήνα! (photos + video)

Με διαφορά το παρκάρισμα του μήνα! (photos + video)

Μάρτιος 06, 2015 - 15:49
22 σχόλια

Το τι γίνεται καθημερινά με τα αμάξια στις πλατείες (κυρίως)  πάνω κάτω το έχουμε δει και τον έχουμε βιώσει όλοι. Όμως αυτό που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 06/03 δεν έχει προηγούμενο.

Απελπισμένος κάτοικος που λογικά δεν έβρισκε που να παρκάρει αποφάσισε να το αφήσει μέσα στην μέση του δρόμου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα δημιουργώντας μποτιλιάρισμα μιας και στην πλατεία Κολοκοτρώνη  καθημερινά περνάνε πολλά λεωφορεία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε μαζί μας πως ο συγκεκριμένος οδηγός κατάφερε να κερδίσει με διαφορά το βραβείο για το καλύτερο παρκάρισμα.  

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Με διαφορά το παρκάρισμα του μήνα!


22 Σχόλια

αφου η τροχαια ειναι για την τσ...................υ ,ποτε εχει βγει να μαζεψει πινακιδες,σε οσα ειναι παρανομα παρκαρισμενα,ολο παει και λεει,παρτε το και παρτε το στον εκαστοτε ιδιοκτητη.πλατεια πετρινου !!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΟΣ με τα διερχωμενα αυτοκινητα-μηχανες,σε διασταυρωσεις ,πανω στη γωνια χωρις το νομιμο οριο παρκαρισμενα σε ολη τη πολη ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...............

Μπραβο ο οδηγος του αστικου ομως.το περασε στο χιλιοστο και δεν μπλοκαρε ολη η πολη παλι.μπραβο στο παιδι.αυτα περνανε ολη μερα στις πλατειες.

Σωπάτε καλέ... Πως κάνετε έτσι ? - Τόσα Δημοτικά Πάρκινγκ σας έχει φτιάξει ο ΠΑΥΛΗΣ και ο Θεοδωρακόπουλος μέσα στην Τρίπολη και εσείς δεν βρίσκετε να παρκάρετε ;;;;; Ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από την Τρίπολη και ολόκληρη την Ελλάδα... Απλά Α-Ν-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Σ !!!!!!!

Το ενδεχόμενο να ήταν άλλο αμάξι παρκαρισμένο δίπλα πριν, δεν το σκέφτηκε κάνεις έτσι;

Ναι.τι τραβανε και αυτοι και οι αστικοι οδηγοι ολη μερα.γατονι ο οδηγος του.ενα μεγαλο μπραβο.

Και άλλο αμάξι να ήταν παρκαρισμένο δίπλα σημαίνει κάτι???Το ότι έχει παρκάρει όπως να ναι...στραβά και διπλοπαρκάρισμα με κλούβα στο κέντρο της πλατείας δεν σου λέει κάτι?? Εσυ από αυτό που είδες το μόνο που σκέφτηκες είναι ότι είχε παρκάρει άλλος δίπλα???

Να χαίρεστε το Δήμαρχο την Αστυνομία και όλους τους μάγκες συμπολίτες σας αγαπητοί Τριπολιτσιώτες. Το βραβείο της χειρότερης πόλης δεν σας ξεφεύγει με τίποτα.

Ναι σημαινει κατι! Σημαινει οτι δεν ειναι τοσο τραγικος οσο τον χαρακτηριζουν! Ναι μεν εμποδιζε...σκεψου ομως ποσοι παρκαρουν με τετοιο τροπο ετσι ωστε να εμποδιζουν σε μεγαλο βαθμο καθε μερα!! Αλλος ενας οδηγος που παρκαρε σε λαθος σημειο...οχι ομως το παρκαρισμα του μηνα κτλ κτλ...Αλλα πριν κριτηκαρουμε καποιον ας σκεφτουμε ολα τα ενδεχομενα γιατι πολλες φορες μας καταντα γελοιους...

Μονο και μόνο απο τα σχόλια που γράφει ο καθένας εδώ μπορείτε να καταλάβετε ποσο ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ. Φταινε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... και αυτός που έκανε το ρεπορτάζ και σχολιάζουμε. ΤΙΠΟΤΑ πια δεν μας εκπλήσει το έχετε καταλάβει.... ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ κανέναν, ούτε τους ευατούς μας.

παιδια μη γραφετε αλλα σχολια,ο παυλης φταιει και για αυτο................οχι τπτ αλλο αλλα εχουν αρχισει ηδη τα παπαγαλακια-προβατα-μπεεεεεεεεεεεεεεε του γιαννακη να γραφουν και σε αυτο το θεμα για παυλη-σμυρνιωτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ε να τον ξεκουρασουμε τον ανθρωπο απο την εργολαβια που εχει αναλαβει με τα σχολια.............σκεφτειτε τον λιγακι,τοσα πληκτρα παταει καθε μερα να γραψει ο γιαννακης τουτο,ο γιαννακης εκεινο

Τώρα αυτό είναι πραγματική ερώτηση random ? Το ότι μπορεί να ήταν δίπλα αλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο παράνομα,νομιμοποιεί τον επομενο να παρκάρει και αυτός παράνομα ? To χώρεσε όλο αυτό το μυαλό σου? Πόσα θες να μας τρελάνεις?

Ρε συ random καταλαβαίνεις τι λες? τότε να πήγαινε κι άλλος ένας να τριπλοπαρκάρει και να κλείσει εντελώς την πλατεία. Δεν έπρεπε να παρκάρει εκεί ευθύς εξαρχής, πως να το κάνουμε, η πλατεία ΔΕΝ είναι θέση στάθμευσης. Επειδή βαριέται να πάει να το αφήσει λίγο παρακάτω, πχ προς τη Μεταμόρφωση, θα του δώσουμε και δίκαιο του γελοίου?

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΑΤΖΙΔΙΚΩΝ. Η ΤΡΙΠΟΛΗ .... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

Ε σου λέει, ο κάδος πιο μάγκας από μένα είναι που έχει κλείσει το μισό δρόμο ?

Τελικά έχεις δίκιο... Έκατσα και σκέφτηκα τα όσα είπες και συμφωνώ μαζί σου... Από αύριο λοιπόν, όπου βλέπετε παρκαρισμένο αμάξι βάλτε και το δικό σας δίπλα, και στραβά να είναι δεν μας πειράζει, φτάνει μόνο να έχετε και άλλο αμάξι δίπλα έτσι ώστε να μην φταίτε... Ξέρεις επειδή έτυχε να είμαι μπροστά, ούτε χαλασμένο ήταν το αμάξι (μετά από μισή ώρα και βάλε το πήρε) αλλά είμαι σίγουρος πως ούτε κατάλαβε ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο.... Από αύριο όποιος δεν βρίσκει πάρκιν να διπλό-τριπλό-τετραπλό παρκάρει... Αρκεί βέβαια να μην είναι το πρώτο στην σειρά γιατί πάντα ο πρώτος φταίει.... Υ.Γ Η βλακεία είναι ανίκητη!!!

Δεν ειπα οτι νομιμοποιει κατι! Απλα εξεταζω ενδεχομενα και το οτι ισως δεν ειναι ο ανθρωπος οτι τον χαρακτηριζουν οι συμπολιτες μας! Διαβαστε πιο προσεκτικα τι θελω να τονισω με το σχολιο μου παραπανω! Think outside the box!

που είναι ρε παιδιά ο γερανός που μας έλεγε ο Παυλής στα συμβούλια ότι θα βάλει για να απομακρύνει τα λάθος παρκαρισμένα αυτοκίνητα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.