Στο δικαστήριο 32 αγρότες γιατί διαμαρτυρήθηκαν στα διόδια της Νεστάνης

Στο δικαστήριο 32 αγρότες γιατί διαμαρτυρήθηκαν στα διόδια της Νεστάνης

Μάρτιος 06, 2015 - 20:00
1 σχόλια

Ο Ανεξάρτητος αγροτικός σύλλογος «Μαντινεία» με έδρα την Τρίπολη την Παρασκευή 6 Μαρτίου με δελτίο Τύπου καλεί τους συναδέλφους αγρότες και όλους τους αλληλέγγυους φορείς της Τρίπολης να τους στηρίξουν και να  βρεθούν στο πλάι τους την Τετάρτη 11/03/2015 και ώρα 09:00 στο Δικαστικό  Μέγαρο Τρίπολης .

Τον Φεβρουάριο του 2013 (Δείτε ΕΔΩ) οι αγρότες της Αρκαδίας  σε μια προσπάθεια να ακουστεί η φωνή αγωνίας μας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα αλλά και την εξαθλίωση του αγροτικού τομέα,  προβήκαμε σε κινήσεις διαμαρτυρίας και δημιουργήσαμε  το μπλόκο κόμβου Νεστάνης, προκειμένου να κάνουμε γνωστές τις θέσεις μας σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.

 Σε αυτό το μπλόκο οι αγρότες ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ και παραμερίζοντας κάθε ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ γραμμή και κάθε ΠΟΛΙΤΙΚΗ πεποίθηση έδωσαν πραγματικό δυναμικό παρών.

 Σε αυτόν τον  αγώνα μας, στάθηκαν αλληλέγγυοι με ψηφίσματα, αλλά και με φυσική παρουσία πολλοί φορείς της Αρκαδίας.

 Για τον αγώνα αυτό 32 αγρότες δικαζόμαστε την Τετάρτη  11/03/2015.

 Ο  Αγροτικός Σύλλογος  «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ»  στηρίζει και συνδράμει  τους συναδέλφους με νομική προστασία.

 Το ΔΣ

06/03/2015


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.