Οι αρουραίοι βγήκαν «παγανιά» στην Τρίπολη

Οι αρουραίοι βγήκαν «παγανιά» στην Τρίπολη

Μάρτιος 05, 2015 - 12:55
27 σχόλια

Φυσικό και επόμενο θεωρείται το γεγονός ποντίκια και αρουραίοι να βρίσκονται στους δρόμους και στις πλατείες της Τρίπολης, καθώς τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους της πόλης εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Οι 4.000 τόνοι απορριμμάτων που έχουν κατακλείσει ολόκληρο τον Δήμο Τρίπολης έχουν προσελκύσει τρωκτικά τα οποία αναζητούν, ως παμφάγα, την τροφή τους στους κάδους των απορριμμάτων. Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, οι αρουραίοι βρίσκονται στις πλατείες, στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στις αυλές των σπιτιών τους, καθώς και μερικές φόρες μέσα στα σπίτια τους,αφού ένα τρωκτικό μπορεί να σκαρφαλώσει στα μπαλκόνια και να τρυπώσει από τις πόρτες και τα παράθυρα.

Από την άλλη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση οποιοσδήποτε Τριπολιτσιώτης να ανοίξει το σπίτι του για να το αερίσει, γιατί η οσμή από τα σάπια απορρίμματα είναι αποπνικτική ειδικότερα τις ημέρες με αέρα.

Σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου -και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις- πρέπει να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους του Δήμου Τρίπολης.


27 Σχόλια

Τους αρουραίους τους αμόλησαν οι οικολόγοι, αχαχαχαχαχαχα, όπως παλιότερα είχαν αμολήσει φίδια, τσακάλια, λύκους κλπ, κατά τις απόψεις πολλών!!!

Οι Αρουραίοι έχουν βγει παγανιά πολύ καιρό τώρα και μάλιστα με την απόλυτη όχι απλώς ανοχή αλλα συγκατάβαση μας....

Αυτό δεν είναι τίποτα. Κάτσε να δεις σε λίγο που θα πλακώσουν και οι γλάροι μέσα στην πόλη, που οι μύγες θα γίνουν σα σπουργίτια. Αλήθεια, την ταινία με το ρομποτάκι Wall-e την έχετε δεί? Τα γυρίσματα στην αρχή της ταινίας έγιναν στην Τρίπολη....!!!

Εμεις φταιμε.κανεις αλλος.αφου τα ανεχομαστε καλα τα παθαινουμε.πορειες,φωνες,και τιποτα δεν γινεται;μηπως να καθαριζαμε μονοι μας τους καδους και να τα πηγαιναμε ολοι στο δημαρχειο;τοτε να δεις πως και θα καθαριζε η πολη και θα βρισκοταν λυση αμεσα.δραστικα μετρα εδω και τωρα.

στην αρχαία Ελλάδα τους επίορκους πολιτικούς τους εξόριζαν ή τους καταδίκαζαν σε θάνατο

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ-ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ.... πολιτιστικη πρωτευουσα του μελλοντος...μπραβο τους

Αφήστε τις αηδίες, τα ποντίκια είναι καθοδηγούμενα και υποκινούμενα απο τη γνωστή ομάδα που δεν θέλει να μαζευτούν τα σκουπίδια. Τι άλλο θα επιστρατεύσουν πια............

Μην στεναχωριέστε ο Τατουλης δήλωσε ότι μας έλυσε το θέμα. Δεν σας φτάνει η δήλωση; Τι άλλο θέλετε; Περιμένετε καμιά 20αριά μέρες να μας εκβιάσει χρονικά λίγο ακόμη και μετά να τα μαζέψει ..με τον τρόπο που θέλει. Κάντε όμως κομπόδεμα διότι η "λύση" Τατούλη κοστίζει λίγο ..παραπάνω

Πείτε μου μια πόλη στον κόσμο που ο Δήμαρχός της θα την είχε παγιδευμένη 6 μήνες μέσα στα σκουπίδια και δεν θα είχε πάει σπίτι του τουλάχιστον από ευθιξία ?΄Πείτε μου μια πόλη που οι πολίτες της θα χρειάζονταν 6 μήνες και την πόλη σκουπιδότοπο για να δουν το πρόβλημα .Όχι δεν έχει να κάνει με πρόσωπα ούτε παρατάξεις έχει να κάνει με ένα μάτσο ανίκανους που ασχολούνται με τα κοινά χρόνια τώρα σε αυτή την πόλη αλλά και σε αυτόν το τόπο γενικότερα .Άνθρωποι κινούμενοι από ποταπά προσωπικά κίνητρα χωρίς όραμα και χωρίς διάθεση προσφοράς για τον τόπο. Ένας υπερτροφικός υδροκέφαλος δήμος τέρας με τεράστιο αριθμό υπαλλήλων που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι μικροπολιτική καφενείου και προστασία των κεκτημένων τους .Και βέβαια σε αυτό τον συρφετό υπάρχουν και εξαιρέσεις ,απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα .Προκαλώ να δωθεί στην δημοσιότητα πλήρης κατάλογος απασχολούμενων στον Δήμο και στις επιχειρήσεις του χωρίς ονόματα αλλά με την ειδικότητα και το αντικείμενο τους ..Θα τρελαθείτε αν καταλάβετε για ποια φωλιά μιλάμε ..Με μοναδικό αντικείμενο την διοργάνωση παραστάσεων με τεράστιο κόστος και χωρίς σκοπό .

Παρακαλώ πολύ να μου δωθούν τα credits για τη φωτογραφία με το ποντίκι στην Άρεως! :P

Από τα πολιτικά σκουπίδια στην Περιφέρεια και στον Δήμο(παλιά και νέα) ποιος θα μας γλυτώσει;;;;;;;Κανείς.!!Εμείς είμαστε!! Ο καθρέφτης μας..Εμείς τους βγάλαμε.Αυτό αξίζουμε...........Ας συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τα σκ@τ@...........

Που το είδες φίλε ανώνυμε 05/03/2015 - 20:14. ότι οι Γιατροί είπαν ότι "δεν κινδυνεύουμε";;; Εχεις διαβάσει τα Δελτία τύπου του ΙΣ; για δες καλά σε παρακαλώ: 1. http://www.isarkadias.gr/46149/news/deltio-tipou-enimerosi-paremvasi-tou-ds-tou-is-arkadias-gia-to-provlima-ton-stereon-apovliton/ 2. http://www.isarkadias.gr/46688/news/deltio-tipou-tou-iatrikou-sillogou-arkadias-schetika-me-to-provlima-tis-apokomidis-ton-aporrimaton/ 3. http://www.isarkadias.gr/46739/news/isarkadias/deltio-tipou-is-arkadias-gia-tis-fimes-peri-limoxeon/

Συμφωvω μαζί σου , έπρεπε να τα πάτε στο σπίτι του Δημάρχου και στο Δημαρχείο μπροστά όλα τα σκουπίδια και τότε να βλέπαμε θα τα μάζευε ...

Συμφωvω μαζί σου , έπρεπε να τα πάτε στο σπίτι του Δημάρχου και στο Δημαρχείο μπροστά όλα τα σκουπίδια και τότε να βλέπαμε θα τα μάζευε ...

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους γνωστούς (& γνωστές) αρουραίους και σκουληκαντέρες του διαδικτύου, των «γνωστών» blogs των υπονόμων, των βόθρων και της λάσπης...Κι αυτοί (αυτές) αρουραίοι είναι...Δίποδοι όμως...Γεμάτοι μπόχα και δυσωδία, κληρονομιά του υπόγειου και σκοτεινού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δρουν...Κι αυτοί οι αρουραίοι είναι χειρότεροι από τους τετράποδους...

τα ποντίκια αρχισαν να κυκλοφορούν πριν τα τελευταία χιόνια. Για καλή μας τύχη το κρυο μας βοήθησε να κρυφτουν για λιγο. Ξέρεις τι είναι στο δρόμο που πριν 10 λεπτά πέρασε το καρότσι με το μωρο σου να δεις να περνάει και ένα καλοθρεμένο ποντίκι?? Αλήθεια "Κύριοι" & "Κυρίες" του συμφέροντος και του χρήματος, "Άρχοντες" του τόπου. Εσείς ζήτε σε άλλη πόλη εσάς η μόλυνση δε σας επηρεάζει? Τι να την κάνεις την γεμάτη τσέπη αν αυτή η κατάσταση σε στείλει στην καλύτερη των περιπτώσεων στο νοσοκομείο? Αλήθεια πόσο περίφανοι θα είσαστε αν είχατε ένα μωράκι λίγων μηνων που πρέπει να βγαίνει από το σπίτι για καθαρό αέρα και αντί αυτού το μωρό να εισπνέει μόλυνση και να κινήτε σε δρόμους με καλοθρεμένα ποντίκια? Έχω πολλά να πω αλλά μκαι να τα πω ποιος θα δώσει σημασία?? ΚΑΝΕΙΣ!!

Μόνο μη θρηνήσουμε θύματα...'Εχουμε αρρωστήσει όλοι...Αν πάθει τίποτα το παιδί μου ή κάποιο άλλο παιδάκι, εγώ προσωπικά θα σας καθαρίσω μου#$@να Τατούλη Παυλή Σμυρνιώτη!!!!!!!!!!!!! Άχρηστοι!!!! Αίσχος!!!

Συμφωνω οτι αυτοι οι αρουραιοι των μπλογκς και τα λοιπα λασπομ@#$ ειναι χειροτεροι των 4ποδων αρουραιων...

Θα πανε τα σκουπιδια στην Κοζανη! με 25 ευρω τον τονο συν τα μεταφορικα!!!! Καλα τοσο ασχετοι ειναι;;Πληρωνουμε 25 χιλιαδες τον μηνα για το δημαρχειο,ενω υπαρχουν καποια κτηρια του δημου στο κεντρο ανεκμεταλευτα,οπως στην κεντρικη πλατεια,πλατεια Πετρινου κλπ.Οσο για τα σκουπιδια να τα πανε στην Σιβηρια,οπου δεν θα ενοχλουν κανενα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.