Αλλαγή ώρας στο Αστέρας – Ατρόμητος

Αλλαγή ώρας στο Αστέρας – Ατρόμητος

Μάρτιος 05, 2015 - 13:54
2 σχόλια

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League αποφάσισε την αλλαγή ώρας του αγώνα για την 27η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Η σέντρα του παιχνιδιού θα είναι στις 17:15 και όχι στις 19:30 όπως ήταν αρχικά στο πρόγραμμα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ωραία, για να ξέρουμε πότε θα κάνουμε το ντου. ΟΛΟΙ στις 4.30 στο γήπεδο. Κατά τις 4 περνάμε και από τους... άλλους. Ξέρετε.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ).ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ? Ο ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΤΟ ΚΑΛΟ,ΤΟ ΚΑΚΟ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΟ ΑΔΙΚΟ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.