Μαινόμενος ο Σμυρνιώτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Μαινόμενος ο Σμυρνιώτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Μάρτιος 02, 2015 - 18:46
23 σχόλια
Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο πρώην δήμαρχος κ. Γ. Σμυρνιώτης εισέβαλε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θέλoντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλευράς στην τοποθέτησή του του επέρριψε ευθύνες στο θέμα των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλευράς επεσήμανε τις αδυναμίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής ως προς τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και τα λάθη της. «Και τότε και τώρα τα λέγαμε, η νυν δημοτική αρχή δικές σου αδυναμίες παρέλαβε», επεσήμανε ο κ. Αλευράς, με τον πρώην δήμαρχο να φωνασκεί: «Άλλα λέγατε τότε, άλλα λέτε τώρα».

Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε τον λόγο, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Θέλω τον λόγο», επαναλάμβανε, αλλά δεν του έδωσαν το βήμα. «Περάστε έξω», ακούστηκε από το Προεδρείο. Και τότε ο κ. Σμυρνιώτης, απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη, του είπε: «Να με βγάλεις εσύ έξω».

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης νωρίτερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου είχε ζητήσει τον λόγο, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του. Αφού επικράτησε μια μικρή ένταση, το Προεδρείο αποφάσισε να μην του δώσει τον λόγο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο κ. Σμυρνιώτης αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ακούγοντας τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη να του λέει «περαστικά σας», κατά την έξοδό του από την αίθουσα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση στο ΠεΣυ


23 Σχόλια

Μας κούρασες κ. Σμυρνιώτη, μας κούρασες πολύ!! Επιτέλους δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε, εσείς ο απραγής. ΦΤΑΝΕΙ._

Ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος που λέει αλήθειες και μάλιστα αλήθειες που πονάνε. Γι' αυτό και δεν του έδωσαν το λόγο. Δε θέλουν κάποιοι κύριοι να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί?

6 μήνες ο άλλος για να καταλάβει ότι είναι ανίκανος να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών.Αλλα έλεγε προεκλογικά...Ε ρε τι μας περιμένει

Οαου Γιαννάκη !!! Περαστικά σου όπως είπε κι ο Πετράν.

Ο Σμυρνιώτης είναι ο μόνος που άδειασε την πόλη σε 3 μέρες όταν του δόθηκε η έκτακτη ανάγκη. Και φυσικά δεν έπαιζε με μπαμπούσκες βάζοντας τις μικρότερες τσάντες σε μεγαλύτερες. Επιστράτευσε όλα τα μηχανήματα του νομού και μέσα σε 3 μέρες καθάρισε όλη την πόλη.

γραφικός όπως πάντα αλλά σιγά σιγά βγαίνουν στη φορά η αλήθειες σε λίγο που θα παρέμβη ο εισάγκελέας να δούμε πως θα κανείς Γιαννάκη!!!!

Γιαννάκη παράτα μας αδελφέ τρία χρόνια δεν έκανες τίποτα για τα σκουπίδια μας είχε φάει η βρώμα ,μας έφτιαξες και την Αγία Τριάδα!!!! Α ξέχασα τα 2000.000 ευρώ που ***στις μεταφορές των σκουπιδιών.

Μην μπερδεύεστε ο Σμυρνιώτης τώρα δεν είναι Δήμαρχος γιατί εσείς ψηφίσατε τον ανώτερο Παυλή. Φαντάζομαι τώρα ντρέπεστε για την επιλογή σας !!!! Ο Δήμαρχος δήλωσε υποτέλεια στον Πετράν (το βασικό του πρόβλημα με τον Σμυρνιώτη ότι τον έγραφε) και ο σωτήρας θα ασχοληθεί μετά τα παρακάλια και τη δηλωμένη ανικανότητα του Παυλή με τα σκουπίδια, Πόσο ηλίθιος αισθάνομαι που ψήφισα Τατούλη από συνήθεια τόσον χρόνων !!!!

Ο Σμυρνιώτης έδωσε 1,5 εκατ. για σκουπίδια μέσα σε 3,5 χρόνια με διαγωνισμούς. Εδώ ο Παυλής με τον Τατούλη έχουν δώσει 1 εκατ. μέσα σε 6 μήνες και με αναθέσεις. Ποιός έχει δώσει τα λιγότερα?

Ο Σμυρνιώτης ήταν από τους καλύτερους δημάρχους της Τρίπολης είτε το θέλετε είτε όχι και προσπάθησε πολύ με τα σκουπίδια παρόλα τα εμπόδια που έβαλε ο Πέτρος, ο Μήτσος, ο Τασούλης και να μην ξεχνιόμαστε και ο κοτσιδάκιας....

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,500,000 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 50,000 ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ!!! ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ???

ΕΙΠΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ";ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ****

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ..??ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ.ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ..?

Καλά σου έκαναν Γιαννάκη!!Αφού βλέπεις πως τα σχέδιά σου αποτυνχάνουν σιγά σιγά έχασες τον έλενχο!!!Και λίγα σου είπαν ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

Αν ο Σμυρνιώτης ήταν ο καλύτερος δήμαρχος οι πολίτες του δήμου δεν θα τον έβγαζαν στο περιθώριο.Η εκλογική του λοιπόν αποτυχία επιβεβαιώνει το αντίθετο.Σταματήστε την καραμέλα πιά, εξαγριώνετε τον κόσμο.

καταρχην εσυ που γραφεις συνεχεια,κατα ριπας υπερ του γιαννακη πρεπει να γραφεις πιο συχνα,πρωτον να φαινεστε πολλοι,και δευτερον μας ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ απιστευτα.........................................γιαννακη τι εγινε παλι στη περιφερια? αρχιζει το ξεγυμνωμα?

Ότι και να λέμε, όποιος και να ευθύνεται, το γεγονός ότι του στέρησαν το λόγο είναι ανεπίτρεπτο. Σε τελική ανάλυση ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε όσα ακούστηκαν. Δεν επιτρέπεται ολόκληρο περιφερειακό συμβούλιο να του επιρρίπτει ευθύνες και να μη δέχεται τον αντίλογο. Φάουλ για τον Πετράν.

Απορίας άξιον που το βίντεο δείχνει μόνο το μαινόμενο Σμυρνιωτη και καθόλου τα πρόσωπα του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχου που κοιτούσαν ειρωνικά, επίσης ούτε τα γαλλικά που ξεστομιθηκαν αργότερα προς τους απλούς πολίτες απο τους θεσμούς, όπως λέει και η κα Νικολακου! Ούτε το αίσχος και ντροπή και την αγανάκτηση των απλών πολιτών που παρευρίσκονταν εκεί και πιστέψτε με ήταν αρκετοί !

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αφήσουν τη μάχη της καρεκλας ούτε τώρα που τα σκουπίδια μας έχουν πνίξει. Το μονο που κοιτάνε είναι πως θα κατηγορήσει ο ένας τον άλλον και πως θα επωφεληθεί κάποιος από τυχόν αποκομιδή των σκουπιδιών! Αυτό μάγκες δεν ξέρω τι είδους "καφριλικι" είναι αλλα πολιτική δεν είναι! Όχι τίποτα άλλο για να μην μπερδεύουμε τις λέξεις και τις έννοιες! Η απόλυτη ξεφτίλα όλων, Τατούλη, Παυλή, Σμυρνιώτη! Τραγωδία! Αλλα καλά σας κάνουν αφού τους ψηφίζετe, καλά να πάθετε!

Φίλε μην εξισώνεις το Σμυρνιώτη με τους υπόλοιπους. Είναι ο μόνος που φωνάζει την αλήθεια εδώ και 4 χρόνια και ήρθε η ώρα που επαληθεύεται. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε έτοιμοι για αλήθειες. Μας αρέσει να μας χαιδεύουν τα αυτιά , μας αρέσουν τα ψέματα και οι λάσπες. Είμαστε λοιπόν άξιοι της μοίρας μας που μας διοικούν αυτή τη στιγμή Τατούλης-Παυλής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.