Κάτοικοι Λεβιδίου: Ο Παυλής έχει εμμονή μαζί μας και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα

Κάτοικοι Λεβιδίου: Ο Παυλής έχει εμμονή μαζί μας και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα

Μάρτιος 04, 2015 - 10:46
11 σχόλια

Ο εφιάλτης για τους κατοίκους του Λεβιδίου δείχνει να μην έχει τελειωμό, καθώς εκεί που καταλάγιασαν λίγο τα πράγματα και όλα έδειχναν μια μεταστροφή του δημάρχου να μην πάει απορρίμματα στη χωματερή στη θέση «Μαγούλα» στο Λεβίδι, οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συνάντηση την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 19:00 για να κάνουν έναν απολογισμό της δράσης και για να δουν τη μετέπειτα πορεία των κινητοποιήσεων.

 Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, «διαπιστώσαμε ότι ο κ. Παυλής έχει πάθος με τη χωματερή στο Λεβίδι, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν την έχει βγάλει από τα σχέδιά του».

Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortla.grμε εκπρόσωπο της συντονιστική των κατοίκων, πληροφορήθηκε ότι οι ο αγώνας δεν σταματά:

«Η χωματερή θα φυλάσσεται από τους κατοίκους μέχρι να ξεκαθαριστούν τελείως τα πράγματα για  το τι θα γίνει», λένε.

Είχαν την πρόθεση να αποκλιμακώσουν τον αγώνα τους, αλλά μετά τις τελευταίες διαπιστώσεις ότι ο δήμαρχος θα μεταφέρει απορρίμματα στη χωματερή ,κλιμακώνουν ξανά τον αγώνα και φυσικά δεν αποχωρούν από την προσωρινή κατασκευή που έχουν κάνει στο σημείο.

Δεν χαλαρώνουμε, θα βρισκόμαστε στη χωματερή πρωί  και βράδυ, δεν κάνουμε βήμα πίσω

Μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι μίλησαν και για την αποκατάσταση της χωματερής, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του περιφερειάρχη Πελοποννήσουκ. Τατούλη, όλοι οι ΧΑΔΑ κλείνουν στις 31 Μαρτίου για να αποκατασταθούν. Φανερά αναστατωμένοι και ανήσυχοι, οι κάτοικοι ρωτούν για ακόμα μία φόρα, γιατί να γίνουν έργα στη χωματερή αφού σε έναν μήνα κλείνει και επίσημα για να αποκατασταθεί; Αναρωτιούνται μήπως ο δήμαρχοςέχει κάποια σκοπιμότητα.

«Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει», είπαν κλείνοντας, κάνοντας λόγο για τον παραλληλισμό που υπάρχει γύρω από τη χωματερή του Λεβιδίου.

 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Προφανως ο κυριος Παυλης ειναι εκτος τοπου και χρονου δν εχει καταλαβει οτι δν προκειται να παει ουτε γοπα στν χωματερη του Λεβιδιου.Ας το καταλαβει καποια στιγμη...

ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ.ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΒΙΔΑΙΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΚΟΜΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.!!!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΑΝΕΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ..(ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΟ. 2-3 ΚΟΛΩΠΑΙΔΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΛΕΓΑΝ.ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ...ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ..ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ...

Ναι μωρε, εμμονη με τους Λεβιδαιους λες και ειναι η αρια φυλη...Για να δουμε που θα πανε τα σκουπιδια του Λεβιδιου? μηπως στην ιδιωτικη τους χωματερη?

Θα σου πω εγώ μεγάλε " γνώστη". Ο Δήμος είναι υπιχρεωμένος να μαζέψει τα σκουπίδια από όλο τον Δήμο Τρίπολης, συμπεριλαμβανομένου και του Λεβιδίου. Αν δεν το κάνει θα τα φέρουμε εμείς στους κάδους της Τρίπολης να τα φάτε στη μούρη σας.

Έλα τώρα "γνώστη" , αφού έχεις γίνει ένα με τα σκουπίδια. Μη χαλάς της συνηθειές σου. Αν τα μαζέψουν από την Τρίπολη, δεν θα σου λείψουν ;

Τουλαχιστον εγω δεν τα πεταω στο μαιναλο και μετα να το παιζω και τιμητης. Αλλα τοσο τροκανια εισαστε που δεν καταφερατε ουτε να βγαλετε Δημαρχο Λεβιδιωτη σαν το μεγαλυτερο χωριο, αλλα Βλαχερναιο, επι Καποδιστρια

Χαχαχα πες τα γνώστη γιατι οι Λεβιδαίοι νομίζουν ότι σαν ανώτερη φυλή που είναι θα μας τρελάνουν. Δήμαρχε τα σκουπίδια να μην τα πας στη χωματερή στο Λεβίδι που εντελώς ξαφνικά θυμήθηκαν ότι είναι NATURA γιατί τόσα χρόνια τα σκουπίδια τους μοσχοβόλαγαν και ήταν πεντακάθαρα αλλά να τα πας στην πλατεία στο Λεβίδι. Ανώτεροι άνθρωποι λέμε τώρα........

Γνώστη και σκουπιδοφάγε αν φύγουν τα σκουπίδια απο την πόλη θα σας λείψουν αφού δεν θα σας ψεκάζουν άλλο. Και κάτι ακόμα τόσο καιρό δεν έριχναν οι κάτοικοι τα σκουπίδια στη Μαγούλα αλλά ο ιδιώτης που είχε υπογράψει σύμβαση με το δήμο. Προφανώς ο δήμος γλίτωνε μεταφορικά... Τα λέμε απο τη ΜΑΓΟΥΛΑ!!!!

Γνώστη και σκουπιδοφάγε , κοιτάξτε να φτιάξτε την πόλη σας που είναι ένα μπ....., και μετά ασχοληθείτε με τα λοιπά. Α...και μην ξεχάσετε να πιείτε και το καφεδάκι σας σήμερα όπως κάνετε κάθε μέρα όλο το χρόνο. Ειναι γνωστό άλλωστε οτι τα αξιοθέατα της Τρίπολης είναι πλέον οι καφετεριες και τα σκουπιδια!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.