Υπογράφηκε η σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων Βόρειας Κυνουρίας (video)

Υπογράφηκε η σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων Βόρειας Κυνουρίας (video)

Μάρτιος 04, 2015 - 09:11
1 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο η σύμβαση ανάμεσα στον ανάδοχο και τον Δήμαρχο κ. Π. Μαντά για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών μονάδων της Βόρειας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επεμβάσεις στο κέλυφος των κτιρίων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 447.028,00 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, θα έχει διάρκει 6 μήνες και το θετικό είναι πως οι 3 θα είναι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Πριν την υπογραφή έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό του έργου, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων, ενώ αργότερα ο Δήμαρχος μαζί με τον εργολάβο επισκέφθηκαν σχολικές μονάδες της περιοχής.

Το έργο αφορά αντικατάσταση παραθύρων / θυρών και θερμομονώσεις οριζόντιων δομικών στοιχείων για τα ακόλουθα σχολεία: Γυμνάσιο & Λύκειο Άστρους, Δημοτικό Σχολείο Άστρους, κτίριο Γυμνασίου & Λυκείου Καστρίου, Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα, Δημοτικό Σχολείο Δολιανών, Νηπιαγωγείο Βερβένων.

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews_ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΕΡΓ.ΑΝΑΒΑΘ.ΣΧΟΛ.ΜΟΝΑΔ 3_2_15


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όπως φαίνεται οι εκεί δημοτικές αρχές, τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια, κάνουν βήματα μπροστά. Οι δικές μας (Τρίπολη) δημοτικές αρχές τα τελευταία 10 χρόνια κάνουν ΑΛΜΑΤΑ ΠΙΣΩ. Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω κάτι να αλλάζει αφού και όσοι καραδοκούν για την εξουσία είναι χειρότεροι από αυτούς που την είχαν και την έχουν τόσα χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.