Χαμός στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για τα απορρίμματα (video)

Χαμός στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για τα απορρίμματα (video)

Μάρτιος 02, 2015 - 20:19
10 σχόλια

Σήμερα στο Εργατικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε συνέλευση κατοίκων και φορέων, προκειμένου να συζητηθούν πιθανές λύσεις στο πρόβλημα των απορριμμάτων. Και τα αίματα άναψαν από ένα άνευ σημασίας, τελικά περιστατικό.

Ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Μπρουμάς, είχε ζητήσει από τους εκπροσώπους των φορέων που βρίσκονταν εκεί να υπογράψουν μια κατάσταση και έδινε τον λόγο με τη σειρά σε κάθε έναν. Όταν ένας εκπρόσωπος πήρε τον λόγο δίχως να είναι η σειρά του, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου τού έκλεισε το μικρόφωνο.

Τότε, οι παρευρισκόμενοι και οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, φωνάζοντας στον πρόεδρο

Δεν είναι τσιφλίκι σου εδώ! Μην ξεχνάς, είσαι εκλεγμένος!

Άρχισαν να αποχωρούν από την αίθουσα, ενώ η αναστάτωση που δημιουργήθηκε, κόπασε, όταν κάποιος από τους συμμετέχοντες προέτρεψε τους κατοίκους και τους εκπροσώπους των φορέων να παραμείνουν στη συνεδρίαση. Ο κ. Μπρουμάς είπε ότι δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τον λόγο από κανέναν, απλώς ήθελε να τηρηθεί η σειρά της κατάστασης και οι ομιλητές να λαμβάνουν τον λόγο με τη σειρά που είχαν υπογράψει.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ένταση στο Εργατικό Κέντρο


10 Σχόλια

ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου!!!Φορείς σου λέει ο άλλος!!!ΤΣιφλικάδες όλοι σας παίζετε με τις τύχες των πολιτών της άλλοτε ένδοξης Τριπολιτσάς!!!¨ολοι στους δρόμους πέρα από φορείς και καπελώματα από τους παρατρεχάμενους!!!!!ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ!!!

Το ότι ένας νεάτερνταλ είναι σε αυτή τη θέση, είναι ενδεικτικό της κατάντιας του εργατικού κινήματος...

Περιμένετε ρε παιδιά. Αν όντως υπήρχε λίστα με σειρά τότε τι τον κατηγορείτε; "Νεάτερνταλ" δεν είναι αυτός που πετάχτηκε;

τελικά εντάξει το λύσαμε το θέμα ποιος θα μιλήσει πρώτος και ποιος τριτοτέταρτος,ποιος είναι πιο έξυπνος και πιο δημοκρατικός;να λύσουμε και το πρόβλημα τώρα...!!!!!!!!!!

Πέστο ρε φίλε γιατί καθένας λέει τα δικά του. Πετάγεται και μια κυρία και κράζει για να κάνει το show της !! Ελλάδα...

Βλέποντας αυτές τις εικόνες.καθως και κάποιες ανακοινώσεις(οτι ομαδα πολιτων δεν αναγνωρίζει την κινητοποίηση αλλων πολιτών και αντίστροφα) μπορείνα καταλάβει γιατί δεν μπορει να δοθει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την πόλη μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.