Για μια επιστολή ρε Πούτιν μου!!!

Για μια επιστολή ρε Πούτιν μου!!!

Μάρτιος 03, 2015 - 08:32
3 σχόλια

του Νίκο Δελφάκη

Η επιστολή του κ. Δημάρχου Τρίπολης, όπως ανακοινώθηκε από την κ. αντιπεριφερειάρχη. «Μετά την κατάσταση με τα απορρίμματα στον Δήμο Τρίπολης και εν όψει της ανόδου της θερμοκρασίας, επειδή δεν υπάρχει στα όρια του δήμου μας αδειοδοτημένος χώρος διαχείρισης απορριμμάτων, ζητάμε να αναληφθεί από εσάς, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, τεχνική και οικονομική αρωγή».

Η εισήγηση της Κ. Νικολάκου στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της 2-03-2015, όπως γράφτηκε στα ΜΜΕ και όπου προτάθηκε να διατεθεί από την Περιφέρεια ποσό 300.000€ για να φύγουν τα σκουπίδια: «Όπως γνωρίζετε, η κατάσταση που επικρατεί στην Τρίπολη σε σχέση με την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων είναι απαράδεκτη για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Έπρεπε να λυθεί το θέμα νομικά σε σχέση με την αρμοδιότητα, η οποία δεν ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως στο παρελθόν. Μα γιατί δεν το κάνατε πριν από αρκετούς μήνες; θα πει κάποιος. Για να μπορέσει να επέμβει η Περιφέρεια, έπρεπε να προηγηθεί έγγραφο που θα ζητούσε την τεχνική και οικονομική υποστήριξη από πλευράς δήμου. Ακολούθησε η ένταξη του έργου για να είμαστε καθόλα νομότυποι. Η Προγραμματική Σύμβαση φέρει την υπογραφή του Δήμου, και ζητούμε εδώ την έγκριση της Περιφέρειας. ….. Το έγγραφο που ήρθε στις 27/2, σήμερα υλοποιείται και γίνεται έργο. Από νωρίς το μεσημέρι έχει αρχίσει η προετοιμασία έτσι ώστε τα απορρίμματα να μαζεύονται, σε συγκεκριμένα σημεία που θα προτείνουν οι υπηρεσίες Περιφέρειας και Δήμου, και με νόμιμο τρόπο από την Πέμπτη θα μεταφερθούν σε τόπο εκτός Περιφέρειας, για την προσωρινή διαχείριση>>.

Από τα παραπάνω και σύμφωνα με τα δικά τους λόγια, προκύπτει ότι η πόλη της Τρίπολης, έζησε και ζει αυτό το αίσχος, για μια επιστολή!!!!, που δεν εστάλη από τον κ. Δήμαρχο στον κ. Περιφερειάρχη, νωρίτερα!!! Κι ενόσω οι δύο άντρες είχαν συχνές συναντήσεις για το θέμα, όπως οι ίδιοι δήλωσαν σε συνεντεύξεις τις προηγούμενες μέρες. 

Συγγνώμη, αυτά είναι δυνατόν να τα «φάει» οποιοσδήποτε πολίτης, όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι;

 

 

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

3 Σχόλια

Η νεολαια πηρε τη κατασταση στα χερια της.φυλαχτητε.τα παιδια εχουν αθωες ψυχες και ουτε ντρεπονται ουτε υποκινουνται.θα σας κατεβασουν απο τις καρεκλες χωρις να το παρετε χαμπαρι.ολοι σημερα στη συγκεντρωση μαζι με τα παιδια

κύριε Δελφάκη εσείς θα πρέπει να είσαι ο τελευταίος που μιλάτε για οπιονδήποτε χειρισμό έγινε η θα γίνει... είσαστε ένας από τους υπεύθυνους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση!!! Για αυτό σταματήστε να επιρίπτετε ευθύνες αριστερά και δεξιά και αναλογιστήτε τα δικά σας έργα όταν είσασταν Αντηδημαρχος επί δημαρχείας Κοτσιάνη... Δεν τρώμε κουτόχορτο... είστε Γραφικός και το καλύτερο που μποριτε να κάνετε για το θέμα τον σκουπιδιών είναι να κρυφτήτε γιατη επιβαρύνετε την θέση σας!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.