Η επιστολή Παυλή προς την Περιφέρεια

Η επιστολή Παυλή προς την Περιφέρεια

Μάρτιος 02, 2015 - 17:56
8 σχόλια
Η κυρία Νικολάκου διάβασε την επιστολή Παυλή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με την οποία ο Δήμος ζητεί τη συνδρομή της Περιφέρειας
 
«Μετά την κατάσταση που έχει περιέλθει η πόλη μας από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων για διάστημα 70 περίπου ημερών και ενόψει της ανόδου της θερμοκρασίας, επειδή δεν υπάρχει στα όρια του δήμου μας αδειοδοτημένος χώρος διαχείρισης απορριμμάτων, ζητάμε να αναληφθεί από εσάς, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, τεχνική και οικονομική αρωγή».

8 Σχόλια

Εσάς ο λαός της Τρίπολης κύριοι του Δημοτικού συμβουλίου γιατί ακριβώς σας ψήφισε και θα σας έχει 5 χρόνια στην πλάτη ?Για να λύνετε προβλήματα ή για να στέλνετε επιστολές παρακαλώντας την λύση τους ?

Τελικα θα μαζευτουν τα σκουπιδια η ακομα το ιδιο χαλι θα υπαρχει και αυριο;μου φαινεται οτι μας κοροιδευουν ολοι και τιποτα δεν θα γινει.

¨Πείτε το ντε!!!Η άνοδος της θερμοκρασίας σας ενοχλεί!!!Τι κρίμα να μην έχουμε κι άλλο πολικό ψύχος για να μην ζητήσετε βοήθεια!!!ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Οικονομική Αρωγή; Σοβαρά; Δηλαδή ο Δήμος μέχρι χθες είχε λεφτά αλλά τώρα δεν έχει; Μιλάμε για έσοδα ανταποδοτικά....ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;; Μήπως όλα αυτά έγιναν τελικά για να υπάρξει ένας συγκεκριμένος ανάδοχος;;;;;;ΜΗΠΩΣ;;;;;;; ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ...... Μας κοροϊδεύετε με τέσσερις γραμμές που φτιάξατε στο πόδι χωρίς τεκμηρίωση χωρίς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ

Αύριο το πρωί αφού βρήκες το τρόπο,στείλε μια επιστολή στον περιφερειάρχη να φτιάξει τα φανάρια και να κλείσει τις λακκούβες στη πόλη που παίρνουν την μορφή κρατήρα μέρα με την μέρα.Άχρηστοι!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΗΣ = ΑΝΙΚΑΝΟΣ !!!!!!! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. (εγώ θα συμπληρώσω και ΨΕΥΤΗΣ, γιατί μας έλεγε προεκλογικά ότι είχε τη λύση στο τσεπάκι...)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.