Νικολάκου: Κάποιοι πρέπει να σέβονται τους θεσμούς (video)

Νικολάκου: Κάποιοι πρέπει να σέβονται τους θεσμούς (video)

Μάρτιος 02, 2015 - 14:16
8 σχόλια

Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς της δημοκρατίας έτσι θέλουμε οι άλλοι να σεβαστούν την περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε συνέχεια των δηλώσεων του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη μίλησε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου, η οποία αναφέρθηκε στη σκληρή δουλεία που έκανε το Σαββατοκύριακο η Περιφέρεια Πελοποννήσου,προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να αποφορτιστεί η πόλη από τα απορρίμματα, που στην κυριολεξία την πνίγουν καθημερινά.

«Η δημοτική αρχή Παυλή από σήμερα έχει πάρει κατεύθυνση συγκέντρωσης των απορριμμάτων σε 30 σημεία του δήμου τα οποία σημεία έχουν υποδειχθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας», διευκρίνισε. Και πρόσθεσε: «Στο έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, η Περιφέρεια προχωρεί ακάθεκτα».

Η κυρία Νικολάκου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ένταση η οποία σημειώθηκε μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας νωρίτερα το μεσημέρι.

Είπε χαρακτηριστικά:«Η περιφέρεια ζήτησε να ανέβουν τα παιδιά και οι γονείς για μια εποικοδομητική συζήτηση. Αφού θεώρησαν ότι έγινε αποδεκτό από το πλήθοςπερίμεναν την αντιπροσωπεία να ανέβειπράγμα που δεν έγινε ποτέ».

Η περιφέρεια είναι ανοιχτή σε όλους

Μεταξύ άλλων,σχολίασε και τα συνθήματα των κατοίκων οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί, χαρακτηρίζοντάς τα υβριστικά. «Τα συνθήματα αυτά πληγώνουν τις ψυχές των μικρών μαθητών που βρίσκονταν στην πορεία, δεν ξέρω ποία είναι η θέση της εκπαίδευσης για αυτό αλλά είναι κρίμα τα απιδιά να φωνάζουν συνθήματα τα οποία έλεγαν οι μεγάλοι και τα οποία δεν ήταν κατάλληλα», σχολίασε.

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλ. Στρατηγάκος τόνισε ότι το σύνθημα το οποίο φώναζαν προσβάλλει τους πολίτες οι οποίοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.Το επίμαχο σύνθημα έλεγε: «Παυλή, δεν κανείς ούτε για τσοπάνης».

Η κυρία Νικολάκου τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει το κόστος των πόρων για τα απορρίμματα τα οποία είναι στους δρόμους, κόστος το οποίο είναι στην αρμοδιότητα του δήμου και του ΦΟΔΣΑ.

Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς μέσα σε 15 μέρες να βρουν νόμιμο χώρο για να γίνει η προσωρινή διαχείριση,καθώς το πρόβλημα με τους όγκους των απορριμμάτων, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί, αλλά το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το τι γίνεται στη συνέχεια.

Μεταξύ άλλων η κ. Νικολάκου μίλησε και για τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ κ.  Κώστα Βλάση ο οποίος έκανε μία ερώτηση για τα απορρίμματα  στη βουλή των Ελλήνων. Χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Νικολάκου « Εμείς πιστεύουμε ότι η περιφέρεια κάνει ένα μεγάλο έργο και έχει την ευθύνη της διαχείρισης των απορριμμάτων. Οι θεσμοί πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον»

Εμείς σεβόμαστε τους  θεσμούς της δημοκρατίας έτσι θέλουμε οι άλλοι να σεβαστούν ότι η περιφέρεια έχει μία πολύ μεγάλη νομιμοποίηση λαϊκής εντολής η οποία της δίνει δύναμη να μην κάνει βήματα πίσω.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Νικολάκου για διαμαρτία κατοίκων


8 Σχόλια

Θίχτηκαν οι καημένοι!τα παιδια δεν πληγώνονται απο τα συνθήματα αλλά απο τη βρόμα και τη δυσωδία ! Κάθε μέρα λείπουν παιδια και εκπαιδευτικοί με υψηλό πυρετό και πολυ βήχα, κάθε μέρα νέα κρούσματα και νέες επιπλοκες όχι μόνο στις ευπαθείς ομάδες αλλά και σε υγιείς ανθρώπους!Τα συνθήματα σας πείραξαν ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ταχα σας πλήγωσαν τα συνθήματα γιατί μαυρίζουν και πληγώνουν τις αθώες ψυχές των παιδιών !!!ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν οι διαμαρτυρίες εντείνονται, οι αιρετοί αρέσκονται να το παίζουν LOW PROFILE!!!!! Κάνουν τους ταπεινούς και προσπαθούν να στρέψουν το ενδιαφέρον αλλού. Τι γελοίοι θεέ μου!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Γιατί να πιστέψουν οι γονείς και τα παιδιά την κυρία Νικολάκου ? Πότε μας είπε αλήθειες για να μας πει και τώρα? Λέει ότι στις 31/3/15 θα έχουν ανάδοχο για τις χωματερές. Μα και ο διεθνής διαγωνισμός θα τελείωνε το 2012 και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Πότε τήρησαν ημερομηνίες που θα τηρήσουν τώρα?

Μας λέει η κυρία Νικολάκου ότι παίρνει η Περιφέρεια Πελ/σου το πολιτικό κόστος. Πότε το πήρε? Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε δει είναι να πετάει τις δικές της ευθύνες σαν μπαλάκι σε όλους τους άλλους και να μας κοροιδεύει συνέχεια για έργα που δήθεν κάνει , αλλά μόνο στα λόγια τα ακούμε και έργα δε βλέπουμε.

το ωραιο της υποθεσης ηταν οι αστυνομικες δυναμεις που ειχαν ακροβολιστει σε ολα τα σημεια που περασε η συγκεντρωση αυτη η οποια ειχε για μπροσταρηδες μαθητες του δημοτικου!!!!! Αραγε τι φοβηθηκανε οι αρμοδιοι και καλεσανε τοσες αστυνομικες δυναμει?? Tους μαθητες του δημοτικού??? Αυριο δηλαδη που απο οτι ακουγεται θα γινει συγκεντρωση των μαθητων των γυμνασιων και λυκειων, θα ζητησουν ενισχυσεις των αστυνομικών δυναμεων απο αλλους νομους με διμοιριες των ματ?? Ελεος, παιδια ηταν σημερα μπροστα, παιδια θα ειναι αυριο διοτι βλεπεις ο κοσμος ο υπολοιπος δεν αντιμετωπιζει προβλημα με τα σκουπιδια αφου δεν λεει να σηκωθει απο την ανεση του καναπε και της καφετεριας. Για μια ακομη φορα μπραβο στα μικρα παιδια σημερα που εβαλαν τα γυαλια σε ολους τους μεγαλους. Και για μια φορα ακομα, ελεος βρε παιδια μαθητες των σχολειων ηταν σημερα και οχι χουλιγκαν του ποδοσφαιρου που απαιτουσαν τοσες πολλες αστυνομικες δυναμεις. Ας αφησουμε και την αστυνομια λοιπον να κανει κατι πιο εποικοδομιτικο διωκοντας την παρανομια και οχι τους μικρους μαθητες. Σημειωτεον δε οτι ναι μεν σημερα ειχαν εντονη παρουσια παντου, απο την αλλη η παρουσια τους ηταν διακριτικη. Αλλα εν τελει και αυτοι εντολες ακολουθουν απο την εκαστοτε πολιτικη ηγεσια. Ευχομαι αυριο αν τελικα γινει η συγκεντρωση των μαθητων γυμνασιων και λυκειων, να μην συμβει οτιδηποτε. Δεν πρεπει να ξεχασουν οι δηθεν ηγετες της πολης αυτης οτι αυριο θα βγουν στους δρομους νεα παιδια, εφηβοι που βραζει το αιμα τους, παιδια που ειναι ενα βημα να ενταχθουν στην κοινωνια και θα ειναι ελπιζω πιο ενεργοι πολιτες στο μελλον απο οτι η γενια η δικια μας που απολαμβανει τον εσπρεσο του σε καποια καφετερια της πολης.........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.